30. marts - I - ikke AF

Jeg vil gerne minde os alle om, at selv om vi ikke er AF denne verden, så er vi stadig I den.

29. marts - 50 kr.

Vi havde et par velsignede timer ved generalforsamlingen for Pottemagerens Hus i går lørdag. Tak til jer skønne forbedere, venner og støtter i vores bagland. I er vores rygrad - og vi vil altid gøre vores bedste for at tjene jer.

28. marts - To fødsler

Det har vakt mange tanker hos en del, at jeg har talt om to gange død. Men det er, hvad Guds Ord siger.

27. marts - 1 eller 2?

Den Varme Linje i aftes havde et naturligt fokus på flykatastrofen i de franske Alper, hvor det ser ud til, at den 28-årige andenpilot, Andreas Lubitz, bevidst styrede Airbus 320 ind i Alpe-bjergsiden og tog 149 andre med i døden.

26. marts - Fælles mål

I aften torsdag sender vi Den Varme Linje kl. 22.00.

25. marts - Vingården

Der er bl.a. disse fire store emner i Bibelen: Jesus, Israel, kirken og verden. En stor del af kirken beskæftiger sig desværre meget lidt, eller slet ikke, med Israel, hvilket er uforståeligt. For Gud har ikke fortrudt sine løfter til Israel.

24. marts - Ydmyghed

På lørdag den 28. marts kl. 14.00 holder vi den årlige generalforsamling for Pottemagerens Hus. Stedet er PH, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted.

23. marts - En bøn

Disse ord høres mere og mere fra jøder: “Kristne er ikke kun vore bedste venner. De er vore eneste venner.”

22. marts - Min adfærd

I forrige andagt skrev jeg, at på grund af tre ord kan vi regne med indholdet af fire ord.

21. marts - Din redning

Af og til kan der være passager i Ordet, jeg ikke kan slippe - eller Ordet slipper ikke mig. Det arbejder i mig til trøst, formaning, vejledning, beskæring og opmuntring - alt efter hvad behovet er.

20. marts - Løgn

Den Varme Linje i aftes handlede i begyndelsen om betydningen af at hvile i Guds Nåde. Uden det bliver kristenlivet et stresset præstations race.

19. marts - JA!

I aften torsdag sender vi Den Varme Linje kl. 22.00, hvor vi naturligvis vil tale om valget i Israel - uden at glemme det enkelte menneskes behov.

18. marts - Guds øjesten

De første prognoser i Israel viser, at Netanyahu\'s Likud parti har klaret sig bedre end forventet.

17. marts - Af DIG!

I dag tirsdag er der valg i Israel. Normalt ville interessen for et valg i et land af Israels størrelse være forsvindende lille. Mindre end Jylland, halvdelen af landet ørken.

16. marts - Derfor!

I morgen tirsdag er der valg i Israel, hvor israelerne skal vælge 120 medlemmer til Knesset - og ud af dem skal en regering formes.

15. marts - Bevar os

Jeg sluttede forrige andagt med disse ord: VÆR BEVIDST OM DIN UDVÆLGELSE!

14. marts - Udvalgt

UDVALGT for en tid som denne. Ester var en forældreløs ung jødinde, der levede i Persien, langt borte fra sit hjemland.

13. marts - I mit navn

I “Den Varme Linje” kan du høre, hvad et \"Bjæf\" fra en lille hund kan gøre - og hvor meget mere brugen af ét bestemt navn kan gøre.

12. marts - Han kommer

Eva Jeyasingham var sammen med sin mand Suresh til mødet på Kildegården tirsdag aften. Hun skriver flg. på sin facebook:

11. marts - At kende

Tak til Kildegaarden i Ryslinge for at lægge hus til en fin samling tirsdag aften.

10. marts - Glemt mig?

I aften tirsdag kl. 19.00 taler jeg på Kildegaarden, Hestehavevej 41, Ryslinge på Fyn, hvorfra vi sender webtv.

9. marts - Ørkenen

Mit råd er, at du BØR lytte til Peter Tinggaards budskab fra søndag formiddag. Det kan redde dig fra mange frustrationer - og i den sidste ende være den åbenbaring, der bevarer dig i troen og giver dig nye svingfjer af en dimension, du ikke har haft før.

8. marts - Min styrke

Det var en berigende lørdag at lytte til undervisningen fra Peter og Jofrid Tinggaard - og det var berigende sammen at erfare Guds kald til ikke kun at bede for Danmark engang imellem - men at indvi sig til et liv, hvor vi uafbrudt står i gabet for vort land og ikke tier, før Gud vender nationens skæbne.

7. marts - Tak Jesus

Interessant, måske snarere tragisk, at se danske medier beskrive en hændelse i Israel i dag som et MULIGT terrorangreb.

6. marts - Hunger

En højaktuel DEN VARME LINJE med Peter Tinggaard, Lone Damsgaard, Priskilla Bak og Moses Hansen.

5. marts - Bøn og faste

Vi startede bøn og faste med at læse alle ti kapitler i Esters bog. Skønt der er gået ca. 2.500 år, siden denne dramatiske situation fandt sted i Persien, hvilket svarer til Iran i dag, har situationen ikke ændret sig.

4. marts - Ester

For ca. 2.500 år siden levede mange jøder i eksil i Persien. Det var i den periode kong Ashasverus udnævnte Haman til en høj stilling. Så høj at alle skulle falde på knæ for Haman.

3. marts - Herrens Bjerg

Hører du nogen sinde verdens ledere diskutere, om Washington, Moskva, Berlin, London, Oslo, København, Rom, Paris eller andre hovedstæder skal deles?

2. marts - Trøst

Denne andagt skrives i flyet fra Wien til København - med ankomst til Pottemagerens Hus sen nat.

1. marts - Guds tanker

Dette “Dagens Ord” skrives, før vi endelig ved, om flyet til København letter fra Ben Gurion Lufthavn som planlagt kl. 05.25 morgen. For der strejkes stadig i SAS.

28. feb. - Til DK?

Vi er nu nået til sidste fase af vores hjælpe- og trøsterejse til Israel. Mirjam og Avi i gartneriprojektet har været meget taknemlige for flittige danskeres indsats - og tak fordi vi kunne velsigne arbejdet med en rigtig god pengegave.

27. feb. - Hvorfor?

Den Varme Linje var i aftes grundet dårlig internetforbindelse uden billede - men med god lyd. Den blev dog afbrudt én gang - så den kommer i to dele. Hør om den blomstrende ørken! Hvorfor skal jøderne være bag pigtråd? Har du fundet den ægte perle? m.m.

26. feb. - God/Gud idé?

I Ordsprogene 14:12 står der: “En vej kan forekomme en mand rigtig og dog ende med at føre til døden.”

25. feb. - Dækket bord

“Du dækker bord for mig for øjnene af mine fjender. Du salver mit hoved med olie, mit bæger er fyldt til overflod.” Sådan lyder de trøstende, men underlige, ord i Salme 23:5.

24. feb. - Jægerne

Vores lille gruppe på fem arbejder flittigt i gartneriet i ørkenen i Tifrah - og Lars og jeg arbejder på at lave en video for kibbutz Misgav-Am, som skal præsentere skønheden og frugtbarheden her i det nordlige Galilæa.

23. feb. - Det himmelske

Jeg besøgte i dag et hjem, hvor der bor en meget flittig familie, som hele deres liv har arbejdet hårdt - og stadig gør det. Og dog, der er i denne tid meget stille.

21. feb. - Hvor mange %

En avis spurgte i går sine læsere: Tager danske politikere situationen alvorligt nok? 87% svarede nej.

22. feb. - Tror du det?

Vi stod i dag foran døren til den tomme grav i Jerusalem, hvorpå der står: HE IS NOT HERE - FOR HE IS RISEN! Han er ikke her - for Han er opstanden!

20. feb. - 22 grader

Lad mig starte med de gode nyheder, at vi har et stærkt team på otte personer her i Israel, der meget hurtigt er smeltet sammen til en enhed.

19. feb. - Sov ikke

Det er langsomt begyndt at gå op for nogle, at Europa er i krig. Ikke en krig som i “gamle dage” med bajonetter, geværer, tanks og fly.

18. feb. - Ørkenen

Den jødiske “Radio Shalom” er blevet kontaktet af PET, der siger, det er for farligt at sende. PET tilbyder beskyttelse; men “Radio Shalom” vil hellere lukke end at have politi stående uden for døren.

17. feb. - En ildmur

Jeg har tidligere på aftenen skrevet om de grusomheder, der dag efter dag gøres af islamister - ført an IS, der ønsker at gøre verden til ét stort kalifat, hvor islamisternes sataniske love gælder.

16. feb. - Mindretal

Hilsen fra Jerusalem, som er et langt roligere sted end København lige nu. Med terrorangrebet er Danmark endegyldigt trådt ud af rollen som det hyggelige, fredelige land, hvor livet leves upåvirket af fortrædeligheder andre steder i verden.

15. feb. - Fra Kastrup

Denne andagt skrives i lufthavnen i Kastrup, hvor terroren i København præger billedet også her. Jeg har ikke tidligere set politiet i lufthavnen gå så åbenlyst med maskinpistoler - klar til at skyde.

14. feb. - Ørnereden

Så er det dagen derpå, hvor vi under Den Varme Linje torsdag aften oplevede Guds nådige indgreb, der satte djævelen og hans gerninger skakmat - faktisk på et øjeblik.

13. feb. - Skakmat

Når jeg her kl. 04.00 nat skriver denne andagt og tænker tilbage på Den Varme Linje i aftes, bliver jeg blød om hjertet og taknemlig til Gud over, at Hans nåde igen og igen og atter igen viser sig at være mere end nok.

12. feb. - Bitter uenighed

I aften torsdag kl. 22 sendes Den Varme Linje, hvor jeg lægger følgende linje: Ingen person angreb ud over på mig. Jeg kan svare for mig, hvilket de andre ikke kan, som nogen evt. vil angribe og tale nedsættende om. Ring gerne ind på tlf. 97 120 220.

11. feb. - Smidt ud?

Jeg ville godt have fortsat med saligprisningerne. Men da et andet emne presser på, vil jeg vente til senere.

10. feb. - Salig

Jeg skrev i forrige andagt, at “Ordet om Korset” er en tåbelig påstand i verdens øjne. Men for dem der får en åbenbaring af “Ordet om Korset”, bliver Jesus på Golgatas kors den skønneste Herre, Konge, Frelser, Ven og Hyrde.

9. feb. - Tåbeligt

Tak til Martin Bergsøe for weekenden på Pottemagerens Hus, hvor vi lyttede til en stærk, udfordrende og opbyggende undervisning.

8. feb. - Forskel

Ja, der er forskel på folk. Egypten sendte i går Apache helikoptere ind over en gruppe militante muslimer i Sinai og dræbte 47 af dem. Islamisterne havde tidligere på ugen dræbt ca. 20 egyptiske soldater.

7. feb. - Løgner

Vi er i gang med weekendens stævne med Martin Bergsøe. Som forventet er Martins forkyndelse både inspirerende og udfordrende - han er sandheden tro i kærlighed.

6. feb. - Martin Bergsøe

Det var en varm “Den Varme Linje” i aftes, hvor vi var inde på jødernes situation i Frankrig og Ukraine, IS, jægerne der jager jøderne hjem, men helst vil dræbe dem, hvad unges seksualitet udsættes for - men midt i det alt sammen et FRYGT IKKE fra Gud - et til hver dag og hver situation.

5. feb. - Nye vinde

Vi startede bøn og faste i aften. Fortsætter i dag torsdag kl. 10, 15 og 19 og fredag kl. 10. Velkommen til at være med på Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted.

4. feb. - En særlig ånd

Israel aftenen i Aalborg var sidste møde i Nordjylland i denne omgang. Tusind tak til alle, der på den ene eller anden måde har bidraget til at gøre det til gode og indholdsrige dage. Tak for både åndelig, praktisk og økonomisk støtte.

3. feb. - Nåde

Så er vi nået til sidste dag af korstoget, hvor vi beder og evangeliserer i centrum af Aalborg i dag tirsdag.

2. feb. - Godkendt

Det var en grå, sjappet og våd søndag at vandre med korset; men det var samtidig en rig dag og aften, hvor jeg er overbevist om, der skete langt mere i den åndelige verden, end vi fatter lige nu.

1. feb. - Fadervor

En herlig lørdag med tidlig start på Vesterhavets strand til bøn i Ingstrup friskole og kirke og sen aften ved mødets afslutning i Brovst.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
30. marts - I - ikke AF
Jeg vil gerne minde os alle om, at selv om vi ikke er AF denne verden, så er vi stadig I den.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail