13. feb. - Ræk ud her

Sidste andagt om den store videnskabelige opdagelse om sammenstød mellem “sorte huller” i universet skabte reaktioner. Jeg mangler perspektiv i mit liv, får jeg på forskellig vis at høre.

12. feb. - Vanvid

I Betania, Blåhøj læste jeg onsdag aften Rom. 12:2, hvor der står: “Tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje.”

11. feb. - Mine vidner

Tak til “Brobyggerne” for aftenen i Betania, Blåhøj. Dejligt og vigtigt at erfare den gode opbakning om en aften, der havde fokus på Israel, jøderne og Jerusalem.

10. feb. - Himmelbroen

I aften onsdag kl. 19 byder “Brobyggerne” velkommen til møde i Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, i Blåhøj pr. Brande, hvor jeg taler.

9. feb. - Penge

I morgen onsdag d. 10. feb. kl. 19.00 taler jeg i Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, i Blåhøj pr. Brande. Det er “Brobyggerne”, der står for mødet. Vi sender ikke webtv fra mødet, da Lars stadig er i Jordan. Hjertelig velkommen til mødet.

8. feb. - TAK!

Tak til Gud for en uforglemmelig weekend. At flere af forbederne kommer igen og igen styrker enheden, som er så vigtig for bønnen. Og tak til jer nye venner, der bakker op.

7. feb. - Bedøm det selv

Denne weekend med bøn og delvis faste har haft en sådan kvalitet, at jeg med store forventninger ser frem til næste bøn og delvis faste den 17. - 31. marts forud for sagen i Østre Landsret den 31. angående homofile vielser i kirken.

6. feb. - Fælles bøn

Jeg har en fornemmelse af, at Gud glæder sig over, at en flok på 30 - 40 personer har valgt at være til stede på Pottemagerens Hus til bøn og delvis faste på en kold februar weekend.

5. feb. - Kun en uge

Torsdag aften var vores første møde af en forlænget weekend med bøn og delvis faste. Det var sådan en opmuntring at sidde sammen med over 30 personer, der alle har hjerte for Danmark, for Israel, for mennesker.

4. feb. - Det er sort

I aften torsdag kl. 19.00 starter vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus og fortsætter weekenden ud. Og også i aften sender Lars med gruppe Den Varme Linje fra Israel. Det er kl. 22 dansk tid.

3. feb. - ALT!

Velkommen til den første andagt skrevet sen nat på dansk jord efter turen til Israel. Det sker med løftet fra Romerne 8:28, “Vi ved, at ALT virker sammen til gode for dem, der elsker Gud!”

2. feb. - 4. - 7. februar

I dag tirsdag flyver Joy og jeg til Danmark via Moskva. Lars og resten af gruppen bliver i Israel til fredag.

1. feb. - Besøgsdag

Søndag aften sluttede den internationale forbønskonference i Jerusalem, og forbedere fra Israel + 25 nationer er begyndt hjemrejsen til nær og fjern. Som nævnt før regner jeg med at lave en tur til næste konference i januar 2017. Er du interesseret, så begynd at spare sammen allerede nu.

31. jan. - Særlige øjne

Hvis en 17-årig dansk dreng blev dolket i ryggen af to 12-årige drenge og efterladt blødende på jorden, ville det virke overskrifter. Ikke kun i danske aviser - men i europæiske.

30. jan. - Røgelsen

Igen og igen har messianske jøder under denne konference sagt: “Tak kære kristne venner fra nationerne. Selv om vi selv har et ansvar for at bede Guds vilje frem i vort land, så ved vi, at jeres bønner fremmer Guds værk i Israel.”

29. jan. - Ajjalons Dal

Vi var i dag i bøn i bjergene rundt om Jerusalem. Fordi dybest set drejer alt sig om Jerusalem. Uanset hvilke politiske emner er oppe, hvor som helst i verden, ender debatten ved Jerusalem.

28. jan. - Mangfoldighed

Så er det blevet torsdag - også i Jerusalem. Det er lig med Den Varme Linje i aften kl. 22 dansk tid. Nøjagtig hvorfra vi sender, ved jeg ikke. Men jeg ved, at Lars har styr på det.

27. jan. - For voldsomt?

Hilsen fra varme hjerter i kolde Jerusalem. Israel generelt oplever vinter med storm, regn, slud og sne. Men nedbøren er nødvendig. Genesaret Sø er stadig fire meter fra at være på det niveau, den bør være.

26. jan. - I krig!

Hilsen fra forbønskonferencen fra et meget koldt, vådt og blæsende Jerusalem, hvor der skulle komme sne i nat.

25. jan. - Jan. 2017

Jeg har på hjerte at sige: Gør dig klar til at rejse til Jerusalem i januar 2017. Ingen tvivl om at Israel i 2016 bliver mere og mere isoleret. Antisemitismen i Europa vokser og vokser. 57% af de franske jøder overvejer seriøst at rejse til Israel.

24. jan. - Hjælper ALLE

Jeg talte i dag med tre kvinder fra Singapore. Singapore er en smule større end Falster. Men mens Falster har ca. 45.000 indbyggere, har Singapore over 5 millioner. De bor bogstavelig talt oven på hinanden.

23. jan. - Profetisk fly

Denne andagt påbegyndes i en taxi mellem Ben Gurion Lufthavn og vores hotel ved foden af Oliebjerget i Jerusalem.

21. jan. - Dæmonisk

Det er torsdag. Derfor sender vi Den Varme Linje i aften kl. 22. Det bliver fra København, da vi flyver til Israel fredag morgen.

20. jan. - 2. eller 4. sal?

Jeg vil starte denne andagt med en frisk TAK FOR JERES FORBØN. Det betyder så meget for mig, familien og arbejdet på og ud fra PH igen og igen at få at vide, at “jeg/vi beder for jer!”

19. jan. - Hadets stat

Israels udenrigsminister, Naftali Bennet, sagde mandag eftermiddag disse ord i Jerusalem: “Vi ønsker ikke en hadets stat!”

18. jan. - Tusind tak

Tusind tak for jeres mange opmuntrende og skønne ord om min kone, Joy Hansen, i forbindelse med hendes fødselsdag. Hun fortjente hvert et ord.

17. jan. - Tillykke

Det bliver en anderledes andagt i dag. Ingen FN eller EU. Ikke noget om politik og terrorisme. For det er min kones fødselsdag, og hun fortjener at få min opmærksomhed i denne andagt.

16. jan. - Jægerne

Jeg nævnte forleden dag, at den svenske udenrigsminister, Margot Wallström, vil have en retslig undersøgelse sat i gang af, hvad hun kalder Israels \"udenomretslige drab”. Hun henfører til de palæstinensere, der er dræbt under deres forsøg på at dræbe jøder på åben gade med knive, økser eller andre våben.

15. jan. - Ulvene

Med meget alvorlige miner forklarer Europas ledere os, at de er imod terrorisme og vil bekæmpe det med al magt.

14. jan. - Blackout

I aften torsdag kl. 22 sendes Den Varme Linje fra den ny testamentelige by Korinth i Grækenland med Johny Noer i studiet.

13. jan. - Ravnsort

Du vil måske ikke bryde dig om denne andagt. Men den er realistisk - og den slutter godt - med en opgave til os.

12. jan. - Sammen med

Når jeg tænker tilbage på vores dage med bøn og delvis faste - og frem til næste gang den 4. - 7. februar - så er det både med glæde - og bæven.

11. jan. - Troens folk

Tak til alle der deltog i bede- og fastedagene. Både jer der kom til PH - og jer der var med derhjemme.

10. jan. - Webtv kl. 10

Af hensyn til jer venner, der lytter til andagten på telefonen, så blev jeg udskrevet fra Vejle Sygehus i formiddags. Hvorfor? Fordi der ingen blødninger eller infektion var - og tallene de målte var fine.

9. jan. - JESUS!

Af hensyn til jer venner, der hører Dagens Ord på telefonandagten, bliver jeg nødt til at gentage lidt af det, jeg allerede har skrevet om.

8. jan. - Hvorfor?

I bidende kulde uden for, men med varme stuer og hjerter inden for, er vi godt i gang med en forlænget weekend af bøn og delvis faste.

7. jan. - Vi ses!

I aften torsdag kl. 19 starter vi med stor forventning bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Med stor forventning, fordi vore forventninger er baseret på vores tro på en god Gud og Fader, der vil vort land det bedste, der vil bevare Israel og som er for og med hver enkelt af os.

6. jan. - Velkommen hjem!

Vi tager den lige én gang til: Satan siger: Se på din synd! Gud siger: Se på min SØN!

5. jan. - Min Søn

Tak til jer der skriver, at I på en særlig måde vil afsætte tid til bøn d. 7. - 10. januar, hvor vi samles en lille flok på Pottemagerens Hus i bøn og delvis faste. Også den delvis faste er flere af jer med på.

4. jan. - Verden fester

Selv om vore ledere ikke vil høre, så er ordene fra Salme 2:10 sande alligevel. Og det er vores ansvar at bede for vore ledere, at de på en eller anden måde må høre, hvad Gud siger til dem. Der står:

3. jan. - Tæl dagene

Jeg vil gentage Salme 90:12 i to oversættelser: “Lær os at holde tal på vore dage, så vi får visdom i hjertet.” “Hjælp os til at huske, at livet er kort, så vi kan vokse i visdom.”

2. jan. - Livet er kort

Jeg ved ikke, om min bedømmelse er ude af trit med år 2016. Bedøm det selv.

1. jan. - Frygt ikke!

Så har vi startet vandringen, der, hvis vi når afslutningen af 2016, varer 366 dage, da det er skudår i år.

31. dec. - Nej og Ja

Ikke overraskende kom der reaktioner på forrige andagt om at gå haltende ind i 2016. Den tilstand passer ikke ind i nogles teologi - og jeg har kun et at sige dertil: Gud velsigne jer.

30. dec. - Halter du?

Hvad er din situation, når du om ikke mange timer krydser grænsen til 2016?

29. dec. - Han er moderat

Her ved afslutningen af 2015 vil jeg sige tusind tak for den åndelige og økonomiske støtte, I venner af Pottemagerens Hus har givet os.

28. dec. - Vær tilsluttet

Tak for jeres mange inspirerende gensvar på andagterne om at prioritere stille tid med Gud. I gav mig nye og udfordrende tanker.

27. dec. - Vær stille 2

Jeg vil dvæle mere ved betydningen af at være stille - ind for Gud - for at lytte og lære - og formes og dannes.

26. dec. - Vær stille

Jeg tror, det er livsvigtigt for os at få fat i betydningen af at være stille - og derved indse faren ved at have for travlt.

25. dec. - Åbenbaring

Hvordan blev så din juleaften? Som forventet? Bedre - eller værre? Skete der noget overraskende?

24. dec. - En særlig aften

Så blev det igen den 24. december - juleaften, hvor vi takker for, at Gud sendte sin Søn til jorden for at redde os fra den sikre fortabelse.

23. dec. - Når jeg ser

Om ikke mange timer er sidste juleindkøb gjort. Pakkerne er under træet, maden er klar - og mange skal i kirke.

22. dec. - 3.052

Selv om vi står over for en tid med ekstra mad og godter på bordet, så tænk allerede nu på at melde dig til bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus den 7. - 10. januar.

21. dec. - Alle var på

Endnu engang tak for dagene med bøn og delvis faste - sammen med jer der kom til Pottemagerens Hus - og sammen med jer der på den ene eller anden måde bakkede op fra jeres hjem.

20. dec. - Herrnhuterne

Jeg kan kun bøje mig i ærbødighed for Guds Nåde over dagene med bøn og faste på Pottemagerens Hus. At se så mange helhjertede mennesker rejse langvejs fra kort før juleaften for at bede og faste er alene en frugt af Guds Nåde. En Nåde som stadig er en mulighed for vores land at erfare.

19. dec. - Men ...!

Vi har haft en skøn og stærk dag sammen i bøn og delvis faste. Vi er meget forskellige med vidt forskellige baggrunde. Derfor er enheden og kærligheden ikke menneskelig skabt, men fra Gud - med tak til Ham.

18. dec. - Jesus fokuseret

Da Lise Jørgensen under vores Israel-rejse i november foreslog at afsætte bede- og fastedage på Pottemagerens Hus den 17. - 20. januar, trak jeg på smilebåndet. For hvem vil forlade hjemmet for at bede og faste så tæt på jul?

17. dec. - Skanning i dag

Den 26. november fik jeg konstateret en udposning på min hovedpulsåre. I dag torsdag skal jeg gennem en ny skanning for at få konstateret, hvor alvorlig den er.

16. dec. - Tynd is

Da den franske udenrigsminister, Laurent Fabius, under stor jubel, blinkende blitzlys og dundrende klapsalver, slog sin lille hammer mod bordpladen som tegn på underskrivelsen af klimaaftalen, sagde han: “Det kan godt være, det er en lille hammer. Men den kan udføre store ting.”

15. dec. - Skjulestedet

Hvis Gud har fulgt det ambitiøse klimatopmøde COP21 i Paris, tror jeg, Han har fået et godt grin.

14. dec. - Han tav

Det vestafrikanske land, Gambia, er af landets præsident erklæret for en islamisk stat.

13. dec. - Hvorfor?

At vente på Guds indgreb er ingen nem sag. For de fleste af os er det ikke en naturlig del af vort kød, dvs. det gamle, faldne menneske. Det er krævende og ønsker resultater her og nu.

12. dec. - En vinder

Tak for jeres mange skønne kommentarer på facebook, mail og sms. De har under mit sygehusophold virket mod og tro i mig. Jeg kan med Ordet på bordet sige: “Herre, du hører alle dine børns bønner - og du svarer langt ud over, hvad de beder om eller forstår!”

11. dec. - Storm

Min kone siger af og til: Lad være med at bede om noget, du ikke ønsker skal ske for dig selv.

10. dec. - Uvejr!

Der har gennem længere tid være mange storme i Danmark med vindstød af orkanstyrke.

9. dec. - Gud hader

Gud elsker alle mennesker. Jesus døde for alle, og Han støder ingen bort, der kommer til Ham.

8. dec. - Ydre og Indre

Er man født med et godt helbred og bevaret fra sygdom og ulykke, kan der være mange år, hvor man føler sig “evig ung”. Alderdom og svækkelse synes at høre en meget fjern fremtid til - hvis den overhovedet kommer.

7. dec. - Kendskab

Denne andagt skrives, indtales og sendes søndag nat. Alarmen ringer kl. 5 i morgen tidlig, da jeg skal gå tur med vores hund og gøre andre ting, inden jeg er med 7-færgen på vej til det jyske fastland med Vejle Sygehus som mit første mål.

6. dec. - Samme Gud

Den svenske udenrigsminister, Margot Wallström, har fået Israel til at reagere.

5. dec. - Desperat

Den 17. - 20. december har vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Hvorfor så tæt på jul?

4. dec. - Landenes skel

Ifølge tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen er 53,1% af danskerne bindegale. For han sagde i går: “Hvis det ender med et nej, så opfører folk sig virkelig, som var de bindegale.”

3. dec. - Grænser

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linie fra Pottemagerens Hus. Da vil vi sandsynligvis kende resultatet af afstemningen i dag torsdag.

2. dec. - Klub/krop

Tak for en herlig aften på Kildegaarden på Fyn. I gør et vigtigt stykke arbejde i Guds vingård. Jeg ved, der er flere, som vil opdage af denne aften var et vendepunkt i deres liv. Lyt godt efter hvad Helligånden siger til dig de næste dage - og adlyd Hans røst.

1. dec. - Puslespil

I aften tirsdag sender vi webtv kl. 19.00 fra mødet på Kildegaarden, Hestehavevej 41 i Ryslinge på Fyn.

30. nov. - Våg og bed!

I morgen tirsdag d. 1. december kl. 19.00 taler jeg på Kildegaarden, Hestehavevej 41 i Ryslinge på Fyn. Enhver er hjertelig velkommen. Mødet sendes på webtv.

29. nov. - 100% aktuelt

Tirsdag d. 1. december kl. 19.00 taler jeg på Kildegaarden, Hestehavevej 41 i Ryslinge på Fyn. Enhver er hjertelig velkommen. Mødes sendes på webtv.

28. nov. - Uundgåeligt

Til jer kære venner, der synes, jeg taler for meget om krig, vold, omvæltninger og kaos vil jeg sige: Så bliver jeg nødt til at rive rigtig mange sider ud af min Bibel fra både Gammel og Ny Testamente.

27. nov. - Se hen til Ham

Den Varme Linje blev i aftes sendt fra Aqaba i Jordan. I studiet var Johny Noer og Lars Madsen.

26. nov. - I hast

I aften, torsdag kl. 22, sendes Den Varme Linje fra Jordan, hvor Lars er sammen med Johny Noer for at række ud til en gruppe kristne flygtninge. Lyt med og få et indblik i flygtninge situationen fra selve Mellemøsten.

25. nov. - Min øjesten

Er du klar over, at der findes gode og onde terrorister? I hvert fald ifølge PLO’s leder Mahmoud Abbas.

24. nov. - Hjem!

Vores generation har været vidne til et af de største undere i historien, nemlig jødernes hjemvenden til det land, Gud gav Abraham, Isak og Jakob og deres efterkommere til evig tid.

23. nov. - Dit svar?

Satan opruster - og oprustningen fører til vold, terror og død. Gud søger villige kristne, der i ord og gerning er rede til at melde sig ved det blodbestænkte Kors og sige: “Vi forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen!“

22. nov. - Oprustning

Satan og dæmonerne opruster. Hvad gør vi kristne? Jeg mener at høre Ånden sige, at Han kalder os til oprustning. At Han vil skærpe vore sanser. At Han siger: “Lad jer fylde med Nådens og Bønnens Ånd!”

21. nov. - Nietzsche

19 personer, 2 uger i Israel, fra nord til syd, øst til vest, til lands, til vands og i luften - med drab og vold i samme periode - men nu er vi hele tilbage i Danmark. Ingen uheld - ingen sygdom - og vi var bevaret fra uenigheder i gruppen, til trods for at alle havde sine personlige meninger.

20. nov. - Europa 2015

Hvad der var utænkeligt er nu sket: Europa har fået sin første kvindelige selvmordsbomber. 26-årige Hasna sprængte sig selv i luften, da fransk politi stormede en lejlighed med terrorister.

19. nov. - Fandt Far

Det er ikke nemt at bevare overblikket over nyhedsstrømmen i disse dage. Medierne rapporterer om den ene krisesituation efter den anden. Terroren, som vi troede hørte fjerne egne til, er kommet til Europa.

18. nov. - Golan

Hilsen fra Golan i det nordlige Israel, hvortil vi kom i eftermiddags. Vores sidste boplads på turen er i bjælkehytter på skråningen af bjerget Hermon som er ca. 2.800 meter på højeste sted. Vi har grænserne til Libanon og Syrien på hver sin side.

17. nov. - Våg og bed

Vi tilbragte en meningsfyldt dag i “Missilernes By”, som er Sderot. Navnet fordi der ikke er nogen anden by i Israel, der er sendt så mange missiler imod som Sderot. Vi taler om tusindvis.

15. nov. - Nogle forstår

Ord er fattige, når terroren kommer tæt på. Det er ligesom anderledes, når titusinder slagtes i Syrien og den region - eller når der er daglige overfald, vold og drab af jøder på åben gade i Israel.

16. nov. - Chokerende

Hvad er det mest chokerende ved de forfærdelige terrorhandlinger i Paris? At det igen kunne ske i Paris? Antallet af døde? At en flygtning fra Syrien var en af terroristerne? At de fleste terrorister var pæne franskmænd?

14. nov. - Sabbat Shalom

Interessant at tænke på, at efter vi var sammen med forbederne i Eilat, udsender IS en video, hvor de erklærer, at de vil angribe Eilat og indtage Israel syd fra.

13. nov. - Redeem

På vores tur i Israel har vi haft anledning til mange samtaler med søgende mennesker, inkl. en søgende dansk kvinde, der mødte nogle fra vores gruppe her i Eilat, som vi forlader i dag fredag for at køre til Haifa.

12. nov. - En boomerang

Hilsen fra Israels sydligste by, Eilat, som ligger ved Det Røde Hav med grænser til Jordan og Egypten - og Saudi-Arabien støder ud til vandet længere sydpå.

11. nov. - Faste

Tirsdag flyttede vi fra Jerusalem til Eilat ved Det Røde Hav, hvor vi bl.a. skal deltage aktivt i et nyoprettet bedehus, hvor der er bøn døgnet rundt.

10. nov. - En konvoj

Mødet med gudfrygtige mennesker i Israel forstærker min længsel efter et dagligt, inderligt liv med Gud. Længslen udspringer også af kendsgerningen, at et fortroligt samfund med Herren er nødvendigt i disse urolige tider.

9. nov. - Mini-udgave

Tusind tak for alle jeres hilsener. Beklager så meget, at tiden ikke slår til til at besvare ret meget. Men I skal vide at alt er læst og værdisat rigtig meget. Så hold ikke igen med at skrive.

8. nov. - Tænd et lys

I dag søndag kl. 16.30 - 18.00 samles jøder og kristne m.fl. uden for Israels Ambassade, Lundevangsvej 4, 2900 Hellerup.

7. nov. - Nu!

Jeg kan på gruppens vegne sige, at vi var en meget træt, men taknemlig, gruppe, da vi ankom til Jerusalem kort før midnat.

6. nov. - Hvad sker der?

I dag fredag meget tidlig flyver vi en gruppe på 18 personer til Israel. Hvorfor ikke til Mallorca, Berlin eller London? Eller bare et andet sted end Israel. Det er jo iflg. mange sådan et usikkert land at være i.

5. nov. - Frygt ikke!

I aften torsdag kl. 22.00 sender vi Den Varme Linje. Og fredag morgen flyver vi en gruppe på 18 personer til Israel for at bede, hjælpe og trøste.

4. nov. - Trøst!

Torsdag aften kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Taastrup - og meget tidlig fredag flyver vi en gruppe på 18 personer til Israel - for at bede, hjælpe, trøste og blive inspireret.

3. nov. - Nåde

Tak for jeres opmuntrende kommentarer i kølvandet af Peter Tinggaards andagt om at fejre hinanden.

2. nov. - Af Tinggaard

Her kommer den første andagt nogen sinde, som ikke er skrevet af mig, men Peter Tinggaard. Det er også den længste andagt i “Regnbuens” historie. Hvorfor og hvortil får du at vide ved at læse følgende - skrevet af Peter, som forkyndte Ordet på Pottemagerens Hus i weekenden. Peter skriver:

1. nov. - Skrøbelighed

En vanskelig lørdag at beskrive i en kort andagt. Fordi forkyndelsen var både anderledes, varieret og udfordrende.

31. okt. - En vægter

En spændende fredag aften med Peter Tinggaard, hvor han lagde fundamentet for en bønne- og fastebevægelse i Danmark.

30. okt. - Marv og ben

I aften fredag kl. 19.30 starter stævnet med Peter Tinggaard. Han taler også i morgen lørdag kl. 10.00, 15.00 og 19.30 - og søndag kl. 10. Velkommen til PH - og til at følge forkyndelsen på webtv.

29. okt. - Guds Lys

PLO’s leder Mahmoud Abbas har bedt FN om beskyttelse for Israels overgreb på palæstinensere. En mere hyklerisk udtalelse kan næppe findes.

28. okt. - Han VIL

I aften onsdag starter vi bøn og delvis faste kl. 18 med et meget let måltid med efterfølgende samling kl. 19. Torsdag samles vi kl. 10, 15 og 19 - og fredag kl. 10.

27. okt. - Jerusalems kniv

Ved barnedåben spørger præsten: “Hvad skal drengen hedde?” Og svaret kan være Kaj, Kristian eller Kurt - eller Karl.

26. okt. - Jesus

Hvordan har du det med navnet JESUS? Er det blegnet for dig? Eller kan du af hele hjertet synge med på sangen: “Navnet Jesus blegner aldrig!”

25. okt. - Alt

Lad mig gentage muligheden fra sidste andagt: Enten vil islam erobre et sovende, kultur-kristent Europa - eller Guds genfødte folk vågner og fyldt af Helligånden udstøder krigsråb og gennem kærlighed, bøn, faste, lovsang og evangelisation affolker islams rige og befolker Guds Rige.

24. okt. - Dårligt/godt

En spurgte mig, hvad jeg forudser vil ske med Europa, hvis strømmen af overvejende muslimer fortsætter med at komme til Europa?

23. okt. - Hvorfor?

Stor tak til Gud for en torsdag med eftermiddagsmøde i Vejle Kirkecenter og Den Varme Linje sendt fra PH. Tak til jer mange skønne mennesker, der kom til mødet i Vejle. I var virkelig engageret og tålmodige, da mødet gik noget over den vante tid.

22. okt. - Lys på stien

I dag torsdag kl. 14.00 taler jeg om Israel ud fra Guds Ord i Apostolsk Kirke, Vardevej 106 i Vejle. Velkommen til et herligt seniormøde, hvorfra vi sender webtv.

21. okt. - Malmø

Når jeg i morgen torsdag kl. 14.00 taler om Israel i Apostolsk Kirke, Vardevej 106 i Vejle, bliver det bl.a. med dette budskab: Israel handler ikke om Israel. Jøderne handler ikke om jøderne.

20. okt. - Grib ind!

På torsdag d. 22. okt. kl. 14.00 taler jeg i Apostolsk Kirke, Vardevej 106 i Vejle. Enhver er hjertelig velkommen. Temaet er stort og aktuelt, nemlig ISRAEL. I hvert fald den første del sendes direkte på webtv.

19. okt. - Han ler!

Når jeg oplever verdens manglende reaktion over for palæstinensernes voldsvideoer, ved jeg ikke, om jeg skal le eller græde.

18. okt. - Til overvejelse

Jeg får mange henvendelser fra folk, der skriver, at jøderne er alt for voldsomme over for palæstinenserne. De burde ikke dræbe de unge palæstinensere, der forsøger at dræbe jøder - og har dræbt syv med knive og økser og såret mange flere.

17. okt. - Formodet

Godt at være tilbage i Danmark; men også en berigelse endnu engang at være i Israel og være tæt på den profetiske udvikling, der er i gang i jøderne og Israel.

16. okt. - Taknemlig

Klokken er 4.30 nat. Vi sidder i Ben Gurion Lufthavn og venter på vores SAS-afgang kl. 05.15.

15. okt. - Syndebuk

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra vores sidste aften i Israel. Vi flyver til København i nat torsdag.

14. okt. - Bøj jer!

Da vi efter en stormfuld og dramatisk rejse landede i Tel Aviv d. 28. sept., syntes vi at have en lang rejse foran os. Men dagene og oplevelserne har overrumplet, fyldt og udfordret os på en sådan måde, at nu står vi foran en snarlig hjemrejse.

13. okt. - Englene

Mine rapporter her fra Israel, inkl. videoklippene fra terror handlinger med blod, sårede og døde, skaber stærke reaktioner. Det er ok, for det er meningen. Dog skriver jeg med det primære formål at vise dig betydningen af BØN FOR ISRAEL - BØN FOR GUDS INDGREB - AT VÆRE VÅGEN.

12. okt. - Mit folk

Mine andagter kan godt efterlade det indtryk, at vi kun er optaget af terroren i Israel. Det er ikke rigtigt. Jeg stornyder at være med vores datter, svigersøn og fem børnebørn i Israel, hvor Lars og jeg efter bedste evne stræber efter, at familien får en oplevelse af Israel, der giver dem lyst til at vende tilbage - igen og igen.

11. okt. - Shlomi

Jeg kan ikke se, at dansk presse bringer noget særligt om den stadig voksende uro i Israel. Her i Israel fylder det alle medier, både de jødiske og arabiske. For det drejer sig daglig om sårede og døde.

10. okt. - Sabbat Shalom

Hilsen fra Jesu hjemegn, Galilæa, hvor Han tilbragte meget af sin jordiske tid, og hvorfra vi har meget af Jesu undervisning - og hvor Han gjorde tegn og undere.

9. okt. - Krig

Jeg tror, Benjamin Netanyahu er i en situation, der ligner den, Judæas kong Josafat var i, hvor han bad: “Vi ved ikke hvad vi skal gøre, men vore øjne er vendt mod dig!” (2. Krøn. 20:12).

8. okt. - Hele Israel

Jeg ved ikke, hvor meget nyhederne i Danmark bringer fra Israel. Her i Israel beskrives situationen således: HELE ISRAEL ER NU ET MÅL FOR TERROR!

7. okt. - Regn

Olie er vigtig, men i store dele af verden er vand vigtigere end olie - bl.a. i Israel.

6. okt. - Vestens tavshed

Det har været rystende at se, hvorledes skrigende, frådende muslimer har angrebet jøderne under jødernes helligdage. Og det har været endnu mere rystende at erfare, hvor lidt opmærksomhed overgrebene har fået i dansk presse.

5. okt. - Så/høste

Muligheden er til stede for, at en tredje intifada bryder ud. Dvs. en arabisk opstand mod Israel. Bliver den bakket op af Fatah, Hamas, Hizbollah, IS og Iran, kan Israel gå et meget, meget varmt efterår i møde.

4. okt. - Dåben

Vores lørdag i Israel var en blanding af glæde og sorg. Glæde over det privilegium at kunne døbe vores fire dansk/norske børnebørn i Jordanfloden.

2. okt. - Trøst

Hilsen fra Israel med gode og dårlige nyheder. De gode er, at Gud har planer med jøderne, Israel og Jerusalem, og dem gennemfører Han. De dårlige er, at satan stadig forsøger at bremse Guds planer, hvilket på en særlig måde rammer Israel, jøderne og Israel.

1. okt. - Derfor

Jeg vil gerne komme med et par yderligere bemærkninger angående vores tabte - og fundne - bagage.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
13. feb. - Ræk ud her
Sidste andagt om den store videnskabelige opdagelse om sammenstød mellem “sorte huller” i universet skabte reaktioner. Jeg mangler perspektiv i mit liv, får jeg på forskellig vis at høre.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail