28. maj - Et rygte

DET BEGYNDTE MED ET RYGTE! I dag fortsætter de kristne med at være synlige ved Helsemessen i Holsted fra kl. 10 - 16. Bed gerne for dem.

27. maj - Forvrængning

FJERN DIN BIL FØR DEN BLIVER ØDELAGT! Paulus skrev om “Lovløshedens Hemmelighed” som allerede værende virksom på hans tid. (2. Tess. 2:7).

26. maj - Du lille hjord

HELSEMESSE DEN 27. OG 28. MAJ I HOLSTED! Den Varme Linje blev sendt fra Jerusalem med Lars, Max og Jakob i studiet - og med et stærkt budskab af Jan Willem van der Hoeven. Han taler engelsk, og Lars oversætter det. Vi har alle brug for at høre dette 9 min. budskab.

25. maj - Guds By

JAN WILLEM VAN DER HOEVEN I DEN VARME LINJE I AFTEN! Onsdag den 24. maj på den danske kalender svarer til den 28. dag i måneden Lyar efter den Hebraiske Kalender.

24. maj - Umulig opgave

INGEN HAR FORMÅET AT SKABE FRED I MELLEMØSTEN! En lang række amerikanske præsidenter har forsøgt at skabe fred i Mellemøsten - fred mellem Israel og deres muslimske naboer - fred mellem Israel og de såkaldte palæstinensere. Nu er det Donald Trumps tur til at forsøge.

23. maj - Guds egen By

HVEM ANSER DU FOR DEN STORE HELT I JERUSALEM? Når jeg ser festlighederne i Jerusalem, og hører den israelske nationalhymne blive spillet ved Jerusalems gamle mure, kan jeg ikke andet end lægge mig fladt på gulvet i total ærefrygt for Israels Gud.

22. maj - Han græd

JEG TROR, PETER FIK ET ÅBENT, VÆSKENDE SÅR! Henførende til forrige andagt om sår og ar mener nogle, at hvis man konstant lever iført Guds Fulde rustning, kan man ikke blive såret - og altså heller ikke få ar.

21. maj - Arrene

GUD VIL SE EFTER DINE AR! Pinsestævnet på Pottemagerens Hus nærmer sig - fra fredag aften den 2. juni til og med 2. Pinsedag den 5. juni.

20. maj - Israel - igen!

GÅRSDAGENS PROFETIER ER DAGENS NYHEDER! Pottemagerens Hus beder altid for Israel - og opfordrer andre til at gøre det samme - hver dag - også i forbindelse med at du hører eller ser nyheder i medierne. Omsæt nyhederne til bøn og taksigelse.

19. maj - Ret Fokus

DET BLIVER FINT, NÅR DET ER FÆRDIGT! Jeg vil nævne samme Guds Ord som i forrige andagt, fra Gal. 6:1-2, “Brødre, hvis et menneske gribes i en overtrædelse, skal I, som har Ånden, hjælpe ham til rette med mildhed; og se til, at du ikke selv bliver fristet! Bær hinandens byrder, således opfylder I Kristi lov.”

18. maj - Skrot til Slot

GUDS SPECIALITET: ALLE TING SAMVIRKER TIL GODE! I dag torsdag forlader Joy og jeg Bornholm efter skønne dage på en smuk ø med dejlige mennesker.

17. maj - Ikke politik

LAD DET IKKE VÆRE JÆGERNE, DER FÅR MAGTEN I DK! Min sidste andagt med Inger Støjbergs hilsen til en jødehadende imam, og en positiv hilsen til de danske jøder, blev ikke overraskende vendt til en politisk debat af nogle.

16. maj - Fej hund

I DANMARK TAGER VI AFSTAND FRA EN FEJ HUND! Jeg nævnte i “Dagens Ord” at imam Mundhir Abdabllah fra en talerstol i en moské på Nørrebro opfordrede til at dræbe jøder. Moskéen styres af Hizbut-Tahrir.

15. maj - I need you

JEG BEHØVER DIG MERE END NOGEN SINDE FØR! Under mine vandreture i dag har én sang summet i mine tanker - og jeg har sunget den mange gange. Når Lars og jeg kører på landevejene, tror jeg, det er den sang, vi oftest synger.

14. maj - Løft hænderne

UKRAINSK BUDSKAB TIL JØDERNE: GÅ TIL HELVEDE! Irland har hejst PLO flaget i Dublin, hvor det skal være hejst hele maj måned som en åbenlys støtte til oprettelsen af Palæstina.

13. maj - LO og Israel

HAN ER INGEN ENSOM ULV! HAN ER ISLAMS SANDE RØST! I Nørrebros moské har imam Mundhir Abdallah bragt følgende budskab:

12. maj - Sidste ord

DE KUNNE UNDGÅ LIDELSEN OG SMERTEN, HVIS ……! Hvis du vil vide mere om St. Bededags oprindelse og betydning, om bønnens betydning - og om hvad Den Varme Linje har betydet for Anne, så lyt til Den Varme Linje med Else Käs og Anne Lindberg. De gjorde det så godt.

11. maj - At miste!

HVORDAN KAN JEG VIDE, MIN BEKENDELSE ER SAND? Det er blevet torsdag - både på Bornholm og Pottemagerens Hus. Så vi sender Den Varme Linje fra PH, hvor Else Käs er studievært - og Anne er med i studiet.

10. maj - Bitterhed

AT VÆRE GUD NÆR ER MIN LYKKE! Vejrudsigten for Gudhjem tirsdag var byger, blæst og overskyet. Gud gav os imidlertid en dag med overvejende sol, næsten vindstille - dog køligt. Men igen: “Mennesker spår - Gud rå’r!”

9. maj - Fra Melsted

DET STØRSTE CHOK ER PÅ VEJ! Denne andagt påbegyndes på færgen fra Ystad til Rønne. Jeg har været meget væk fra min kone. Da vi fejrer bryllupsdag denne måned, besluttede vi at tage nogle ekstra dage på Bornholm, hvor vi har lejet et lille sommerhus i Melsted.

8. maj - Kronede Dage

AARØ JULEKIRKE DEN 7. MAJ, 2017 Jeg var til Nadvergudstjeneste i Aarø Julekirke i dag. Navnet kommer af, at Kirken første gang blev taget i brug Juleaften 1906 - og officielt indviet den 30. december.

7. maj - Så dit korn

MÅSKE LYKKES BEGGE DELE! Mennesker siger gennem et liv mange ord; men der lægges særlig mærke til et menneskes sidste ord.

6. maj - Han kommer

ALLE VENTER PÅ EN FORLØSER! ”Alt, hvad Gud har skabt, længes efter at få del i den herlighed, som Hans børn engang skal få. Hele skaberværket lever under håbløshedens åg, ikke fordi det ønskede det, men fordi Gud måtte straffe de første menneskers ulydighed. Dog er der håb.” (Rom. 8:19-20)

5. maj - Om at vidne

AFGUDERNE ER INTET VÆRD! Den Varme Linje var med Knud Bak og Tonny Møllerskov. Tonny er en ivrig menneskefisker og tilbringer meget tid med at vidne om Jesus for mennesker på gader og stræder.

4. maj - Løgner

HER AFSLØRES JEG SOM LØGNER! Det er blevet torsdag, som betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00 - som er med Knud Bak og Tonny Møllerskov - med Lars Madsen ved teknikken - og mikrofonen om nødvendig.

3. maj - Det er NU!

HVORFOR TALER KIRKEN SÅ LIDT OM ISRAEL? Tirsdag eftermiddag var der seniormøde i “Kirke i Byen” i Kolding. Da jeg selv er senior, ser jeg i øjnene, at jeg måske ikke har mange år endnu.

2. maj - Tak!

VELSIGNELSE GIVES TIL FÆLLES GAVN! Tak til Bofællesskabet Munkebo for at være vores Korstogsbase den forløbne uge. Dortea og Tage, I gjorde det så godt for os samtidig med, at I også var vært for en konfirmationsfest.

1. maj - Gud frelser!

HVAD DU GØR MOD DEN MINDSTE, GØR DU MOD JESUS! Det var godt at være i Karen Christensens hjem i går søndag. Ikke alene serverede hun sin fyldige og rige suppe fra Mongoliet. Men hun delte Guds Ord med os. Og det er altid godt at lytte til en kvinde, som har været igennem ild og vand - men er blevet bevaret, ja, styrket, i troen.

30. april - Larm

HAR DU/JEG LÆRT AT NØJES MED DET, VI HAR??? Hilsen fra Korstoget, som ankom til Randers lørdag, hvor vi havde et herligt aftenmøde hos Jan og Joan, som sluttede med en smuk solnedgang, mens vi sang om Himlen. Det var meget bevægende.

29. april - Tilflugtsbyer

DU MÅ AKTIVT FODRE DIT INDRE MENNESKE! Fredagen blev en dag til både lands og vands, idet vi sejlede fra Hvalpsund til Sundsøre - og derfra gik vi til Anne & Svenn Strandberg i Junget.

28. april - Hvorfor tavshed?

BISKOPPEN KALDTE JØDERNES SYNAGOGER FOR BORDELLER! Mødet på Munkebo torsdag aften havde fokus på Israel - og især en undren over Kirkens tavshed hvad angår Israel.

27. april - 30. juni-2. juli

LAD IKKE DET STORE SNYDE DIG FOR DET SMÅ! I aften torsdag kl. 19 har vi Israelmøde på Munkebo, Munkebovej 13, 8983 Gjerlev. Kom og bak op om Guds Israel. DVL sendes kl. 22.

26. april - Nådens bølge

VI KENDER IKKE SELV SYNDENS DYBDER I VORE HJERTER! Jeg har i to små videoer tilladt at bekende min egen reaktion på Guds kald, at jeg bæver hvad angår at tjene Gud. Det er ikke noget nyt; men med alderen går det mere og mere op for mig, hvilket ansvar det er at være Kristi Ambassadør.

25. april - Menneske!

EKSTRABLADET: DET STÆRKESTE BUDSKAB DER FINDES! Medierne sætter ofte fokus på det kontroversielle. Vi kan sige Gud tak for fair omtale af Korstoget indtil nu.

24. april - Håb!

HVAD HAR VI AT HAVE VORT HÅB I? De sidste par år er over 230 blevet dræbt i Frankrig af muslimske terrorister. Nej, Frankrig ligger ikke i Mellemøsten, men i Europa.

23. april - Trump - igen!

TRUMP ER LØGNER, NARCISSIST MED MERE! Dette er IKKE et forsvar af Donald Trump, men en betragtning af en bedømmelse af Trump.

22. april - Fattig/rig

ER DU FATTIG - ELLER RIG? Dagens Ord skrives over midnat i bilen på vej fra Nordjylland til Pottemagerens Hus, hvor vi har bøn og delvis faste.

21. april - En velduft

IRANERE LØFTER KORSET MED ISRAELS FLAG! Først et par ord om hvorfor Dagens Ord ikke altid ligger klar om morgenen under Korstoget.Efter en dag på landevejen, møde om aftenen, og køretur til vores overnatning, så bliver klokken både 2 og 3 nat, før jeg kommer igang. Og så er mit legeme for træt til at nedfælde en inspiration til Dagens Ord. Det er, som om min hjerne kortslutter - og så lægger jeg mig for at få et par timers søvn.

20. april - Kærlige Kriser

HVAD ER DEN VIGTIGSTE DEL AF ET ISBJERG? Det er torsdag. En dag hvor vi muligvis kommer til at vandre med flygtninge. Det vil berige os alle, hvis den mulighed kan føres ud i livet.

19. april - Åbenbaring

JESUS ER STØRRE END MOHAMMED! Paulus fortæller i Ef. 3:3, at han har omtalt “den frelsesplan, som hidtil har været et mysterium for jøderne, men som Gud har åbenbaret for mig.”

18. april - Ud over alt

30 ÅRS TROFAST TJENESTE I MEDBORGERHUSET! Mandag eftermiddag sagde vi farvel til vore fire søde journalister, Nanna, Metteline, Amanda og Frederik. De har fået mange timers optagelser med hjem. Bed gerne for det færdige produkt.

17. april - Naturligvis

MIN GUD ER DØD! Stadig Glædelig Påske til jer alle. Godt at det er Påske hver dag. For Kraften og Livet, der oprejste Jesus fra de døde, er virksom og til rådighed hver eneste dag for enhver, der bekender Jesus som Herre.

16. april - Tom Grav

JESUS BRØD SYNDENS OG DØDENS MAGT! Det er Påskedag. Glædelig Påske til enhver, der hører eller læser dette. For en måned siden stod jeg endnu engang foran den tomme grav i Jerusalem.

15. april - Hænderne

KENDER DU PÅSKENS SANDE INDHOLD? Her er et par glimt fra Jesu liv: ”Da solen var gået ned, og sabbatten dermed var forbi, kom folk med alle dem, der led af forskellige slags sygdomme. Jesus lagde HÆNDERNE på hver enkelt og helbredte dem.” (Lukas 4:40).

14. april - Fit-for-fight

DET ER NU, JERES LAGER AF LIVSVISDOM SKAL BRUGES! I går torsdag var min kone og jeg inviteret til at fejre Jørgens 80 års fødselsdag. Jørgen og Anny er værtspar på PH.

13. april - Krusninger

KRUSNINGER FØR KORSTOGET! Den Varme Linje i aften torsdag kl. 22 er med Knud, Else og Lars, som gjorde det så flot for en uge siden. Jeg er blevet fanget på Aarø i en “krig med rødder” (læs tekst ved foto), som jeg gerne vil vinde inden afgang til Nordjylland lørdag.

12. april - Alt!

JEG HAR IKKE UNDLADT AT FORKYNDE JER ALT! Jeg har modtaget tal fra tjenester i USA, som har fokus på profetierne om endetidens voldsomme begivenheder - og om vores kald til at bede for og støtte Israel.

11. april - Afdødekontakt

JEG VIL SLÅ DIG IHJEL OG HUGGE HOVEDET AF DIG! Jeg havde i lang tid svært ved at finde inspiration til en tekst til en folder, vi skal have med os til uddeling på Korstoget - også i postkasser.

10. april - Hold fokus!

DE HOLDT IKKE FOKUS - MEN DET GJORDE JESUS! I dag var det Palmesøndag - starten på den fantastiske Påske, som ikke handler om påskefrokost, påskeæg, påskeharer, påskebryg m.m. Men dagene handler alene om MIN STORE HELT - JESUS KRISTUS, GUDS SØN - som forlod Himlen for at betjene os alle på den mest ydmyge måde: DØDEN OG ADSKILLELSEN FRA SIN FAR PÅ KORSET!

9. april - Et varsel

FÅR VI ET VARSEL, FØR DET SKER? Jeg anbefalede forleden at læse Ny Testamente for at understrege de steder, hvor Guds Ord taler om voldsomme tider før Hans genkomst.

8. april - Dødsens alvorligt

POLITIKERNE SYMPATISERER MED DET FORKERTE! Ikke overraskende delte min sidste andagt vandene. Men efter bedste evne lytter jeg til Helligånden og forsøger at bringe, hvad Han lægger på mit hjerte.

7. april - Vatnissernes parade

VATNISSERNE TAGER HINANDEN I HÅNDEN PÅ CHR.BORG! Den Varme Linje var med Knud Bak og Else Käs med en opfølgning af weekenden på PH - og hvad der sker i tiden.

6. april - Hård tale!

MANGE DISCIPLE FORLOD JESUS! I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje med Knud Bak og Else Käs i studiet - og Lars Madsen ved teknikken. Vær med. Jeg ser selv med. For jeg vil ikke miste noget. Gud har noget at sige os i aften - og Lars vil bringe nyt fra Korstoget, der starter på Grenen Påskedag kl. 15.00.

5. april - En særlig aften

ÆRE VÆRE HANS KRISTIAN NEERSKOV! Stor tak til Kildegaarden på Fyn for en særlig aften. For det var en SÆRLIG aften. Ord kan ikke forklare det. Men fremmødet, enheden og familieånden var så inderlig og stærk. Der var dyb, der råbte til dyb.

4. april - Kun Gud!

NÅR JEG ER SVAG - ER HAN STÆRK! Jeg blev meget bevæget ved at læse en hilsen fra en af vore trofaste forbedere og web-seere, Ebba.

3. april - Dyb til Dyb

SLUT MED AT LEGE - FOR VI ER I KRIG! I morgen aften, tirsdag d. 4. april kl. 19.00, taler jeg på Kildegaarden, Hestehavevej 41 i Ryslinge på Fyn. Jeg tror, mit emne bliver: “Dyb råber til Dyb!” Enhver er hjertelig velkommen. Der sendes ikke webtv fra mødet.

2. april - Hvad gør vi?

VI ER IKKE KOMMET FOR AT SLIKKE SÅR! En profetisk lørdag på Pottemagerens Hus er forbi. Der blev afholdt generalforsamling for Med Grundlov Skal Land Bygges. Johny Noer talte eftermiddag og aften - og Signe Walsøe med sin Gud benådede stemme ledte os i lovsang.

1. april - Dommer

HVEM MÅ DØMME? I dag lørdag sender vi webtv kl. 14.00 fra mødet med Johny Noer, hvor Signe Walsøe synger og leder i lovsang.

31. marts - Modstand

850 VIDEOER FJERNET I EET NU! HVORFOR? Jeg nævnte i forrige andagt historiske øjeblikke som Englands “Brexit”, valget af Donald Trump og igangsættelsen af Storbritanniens farvel til EU.

30. marts - Stenen

DEN BLEGE OG TRISTE MAND MODTOG ET BREV FRA LONDON! Vi lever i en periode, hvor der skrives historie med store overskrifter og vidtrækkende konsekvenser. Og det er ikke politikere eller satan, der skriver historie. DET ER GUD, DER FØRER PENNEN!

29. marts - Gud ler

GUD RYSTER PÅ HOVEDET AD DERES PLANER! Forrige andagt var hård kost for nogle. Man mener ikke, det er ret at forbande nogle.

28. marts - Forbandelse

ET ANDET EVANGELIUM! Hvor mange er klar over, at den 23. marts var en skelsættende dag for Danmark?

27. marts - Dag og Nat

KORSTOGET STARTER PÅSKEDAG! Bøn og delvis faste er forbi i denne omgang. Tak til Regina Løbner for at dele Ordet på en praktisk og forstående måde - og for den skønne lovsang. Tak til jer der kom til stævnet - og tak til jer der var med via webtv.

26. marts - Statens kirke

ANTIKRISTS RIGE BYGGES OP SOM FORUDSAGT! Det blev en lørdag på Pottemagerens Hus, hvor Gud gav os en dybere erkendelse af, at dommen i Højesteret den 23. marts kl. 12 middag var en skelsættende dag.

25. marts - Husk!

KAN MAN GLEMME GUD??? I profetien, jeg bragte i går, lyder det: “Hvad end der sker - så HUSK HVEM JEG ER!”

24. marts - Ukendt bedrag

HUSK HVEM JEG ER! VÆLG MIG! Det er et gæt. Men måske 99,8% af Danmarks befolkning ikke aner, at da Rådhusklokkerne slog 12 middag, styrede Danmark nærmere afgrunden.

23. marts - Terrorist

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT SIGE TERRORIST? Europas politikere har meget svært ved at sige et ord med ni bogstaver: TERRORIST! De er så bange for at støde muslimerne. Men hvornår begynder vi at se i øjnene, at alle muslimer er ikke terrorister - men så godt som alle terrorister i vor tid er muslimer?

22. marts - DIT Rige!

MANGE RIGER UDGØR TILSAMMEN SATANS RIGE! Vi beder i Fadervor: “Komme DIT Rige! Ske DIN vilje, som i Himlen således også på Jorden!”

21. marts - Arrow-3

SPRÆNGHOVED PÅ 200 KG. SENDT MOD ISRAEL! Vi fortsætter med at bede om Maksimum Åndsudgydelse og Minimum Blodsudgydelse over Israel. Det er en effektiv bøn.

20. marts - Kom herop!

DERFOR SKAL VI BRUGE KVALITETS TID MED GUD! Da vi på vej fra Tel Aviv til København svævede i ca. 12.000 meters højde, og jeg kiggede på de betagende skyer, blev jeg mindet om Ordet til Johannes på øen Patmos:

17. marts - “Hellig krig”

EN LAVINE ER STARTET - OG KAN IKKE STANDSES! Valget i Holland er forbi, og Grundlovsbruddet er nu lagt frem for syv dommere i Højesteretten.

16. marts - ISRAEL

MANGLER DU BØNNESVAR? Munkebo, Munkebovej 13, Blenstrup, 8983 Gjerlev indbyder til seminar med følgende overskrift: “Mangler du Bønnesvar?”

15. marts - Forbered dig

DU KAN BLIVE LØBET OVER ENDE! Valg i Holland i dag onsdag - og Højesteretssagen i København torsdag kl. 09 angående Den Danske Grundlov og tilladelsen til at vie personer af samme køn i Den Danske Folkekirke.

14. marts - Islams ånd

HOLLAND OG DANMARK SKAL VÆLGE! Budskabet til os i dag, fra åndelig modne mennesker, var: I europæere har ikke fattet, hvad der bor i islams ånd.

11. marts - Nåde

DET ER NÅDE! FOR DET ER UFORTJENT! Hvad er Nåde? Det er der skrevet bøger om. Jeg vil give mit bidrag på en enkel måde.

10. marts - Navnet Jesus

NAVNET JESUS ER ANDERLEDES OG SPECIELT! Undskyld denne sene andagt. På en rejse til Israel er dagene meget pakket, og jeg kan køre sur i det med mails, facebook, videoer og andagter. Kl. 3 i nat, efter Den Varme Linje, var der hverken kræfter eller inspiration til skrive noget.

9. marts - Rystelser

NYE RYSTELSER KAN VÆRE LIGE OM HJØRNET! Vi havde en stor og rig dag i Jerusalem: Oliebjerget, Tårekirken, Gethsemane, Golgata og Den Tomme Grav - og om aftenen til bøn med Jan Willem van der Hoeven og forbedere fra flere lande.

8. marts - Åbenbaring

VORES EFFEKTIVE VÅBEN MOD ANKLAGE! I dag døbte vi i Jordanfloden på det sted, som kan have været stedet, hvor Johannes Døberen døbte - inkl. Jesus.

7. marts - Esajas 53

DU MÅ IKKE SIGE MERE! JEG VIL IKKE HØRE MERE! Her fra Israel vil jeg opfordre alle, der kan krybe eller gå, at komme til Pottemagerens Hus den 1. og 2. april. Og det er ikke en aprilsnar.

6. marts - ISRAEL

FØRSTE LIVSTEGN FRA JERUSALEM, ISRAEL! Da vores fly forlod København, var det ikke overdrevet at sige: “Flyet er ladet med kristne!”

5. marts - Sølvbryllup

ENDELIG KAN DIN TJENER GÅ BORT I FRED! Denne andagt skrives på PH med sveden løbende ned af ryggen. Hele lørdagen har været overstrålet af vores datter og svigersøn sølvbryllup. Jeg har lige lukket kufferten. Om en time, kl. 01 nat, kører vi mod Kastrup Lufthavn med Israel som mål. Nu skal jeg have Dagens Ord afsendt inden afrejse.

4. marts - Det er NU!

HVAD SLAGS SAMFUND VENTER VORE EFTERKOMMERE? Jeg er i gang med nogle vilde døgn med fester, masser af kørsel og afgang til Israel lørdag nat. Men jeg kan af et ærligt hjerte sige, at Guds nåde, fred og glæde fylder mig til overflod - og Hans glæde er min styrke. Tak for enhver forbøn. Det virker.

3. marts - Ond ånd

BRUG VANDKANONER, HESTE OG GUMMIKUGLER! Den Varme Linje med Knud Bak og Peter Gakiri handler om det vigtige emne, hvorfor vi har ørkenoplevelser. Det er frustrerende perioder, men nødvendige for alle, der vil være en discipel af Jesus. Lyt til god undervisning og gode eksempler.

2. marts - Hvad ser vi?

PORNO I MARMORKIRKEN! Hvor seriøst ser vi på vort lands situation? For de kristnes vedkommende kan svaret måles ved opbakningen af bedemøderne - og indholdet af dem.

28. februar. - Forførelse

ET UHYGGELIGT DYR MED DRÆBERHORN! Det er meget, meget sjældent at jeg drømmer. Derfor bliver jeg ekstra stille, NÅR jeg drømmer - og så så tydeligt, som jeg gjorde i dag. Ja, midt på dagen.

1. marts - Stort 2017!

HOLD UD! GIV IKKE OP! LAD IKKE HÆNDERNE SYNKE! Der er mange ting, jeg gerne vil dele med jer. Det bobler i mig. Vi skriver allerede 1. marts, og meget vil ske i løbet af 2017. Lad os ikke falde i søvn - eller blive bange.

27. februar. - Desperat?

GUD SKJULER SIG FOR AT BLIVE FUNDET! I en prædiken af vores søn Thomas i Hillsong hørte jeg ham sige ca. sådan: “Gud skjuler sig ikke for at skjule sig - men for at blive fundet.”

26. februar. - Mig først

10 DAGE - 10 MINUTTER - 3.000 FRELST! Tak for jeres mange reaktioner på Den Varme Linje torsdag aften. De varierer meget; men tak til både jer, der syntes, det var fint - og til jer der synes det var lidt voldsomt. Ja, var et angreb på Kirken.

24. februar. - SOS!

DEN VARME LINJE VAR ET NØDRÅB OM HJÆLP! Noget særligt skete. Udsendelsen blev et nødråb om Guds indgreb i Kirkens Liv, i Danmark, i mit Liv. Mere indtrængende end sædvanlig.

25. februar. - Højesteret

DIN KÆRLIGHED, HERLIGHED, KARAKTER OG KRAFT! Meld dig allerede nu til næste bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus den 23. - 26. marts, hvor Lena Løbners datter, Regina, er med os.

23. februar. - Fiasko!?!

VAR HAN DISKVALIFICERET? Så er det en ny torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Der vil jeg også tage emnet DE TO VIRKELIGHEDER frem og håber på, andre vil bidrage med noget - evt. hvordan Guds Virkelighed kom ind i Din Virkelighed og løftede dig op på et højere niveau.

To virkeligheder

DET ER MEGA STORT! DET ER AMAZING GRACE! Da jeg lyttede til en forkyndelse af Leif Rasmussen, Kolding, brugte han udtrykket: Guds Virkelighed - og min Virkelighed. Begge Virkeligheder er Virkelige - men forskellige.

21. februar. - Tak Jesus!

VI VIL IKKE SE DIG IGEN! Selv om jeg har skrevet det på min facebook, vil jeg nævne det også her, for nogle af jer for anden gang. Men i mit univers er det så vigtigt at sige Jesus tak og give Ham al den ære, Han fortjener.

20. februar. - Almindelige

GUD BRUGER HELT ALMINDELIGE MENNESKER! Bøn og delvis faste på PH er for denne gang forbi. Men bønnen fortsætter. Fordi Gud fyldr os med Nådens og Bønnens Ånd, så kan vi ikke lade være med at bede, takke, lovprise og tilbede - hvor end vi er.

19. februar. - Sig tak!

SIG TAK UNDER ALLE FORHOLD! Der har været masser af glæde og lovsang i Guds Hus på Pottemagerens Hus i dag lørdag. Lena Løbner med sin guitar spreder glæde.

17. februar. - Gud kan!

SELV DET ONDE KAN GUD VENDE TIL NOGET GODT! Jeg kan kun sige: Lyt til Den Varme Linje fra i aftes, som Lena Løbner fylder så smukt, stærkt og livsbekræftende med sin sang ledsaget af friske, opmuntrende vidnesbyrd - og Guds Ord.

18. februar. - Lys forude

DER ER LYS FORUDE! Jeg oplevede en fantastisk morgen på min bedevandring. Det var en overskyet, mørk, ja, lidt trist dag vejrmæssigt set. Hvor jeg vandrede i skoven var der også ganske dunkelt.

15. februar. - Kaldet 4

DET SLUMRENDE KALD KAN VÆKKES! Gud fortryder ikke kaldet og gaverne, Han har nedlagt i os. Han arbejder på mange måder for at få det “slumrende kald” vakt til live i os. Det kan ske gennem andres trøst, udfordring og vejledning.

16. februar. - Hjertet

HVIS HJERTE ER HELT MED HAM! Så er det blevet torsdag. En dag der aldrig har været før - og aldrig kommer igen. Så lad os bruge denne torsdag godt.

14. februar. - Kaldet 3

HVAD ER ÅRSAGEN TIL ISRAELS OPSTANDELSE? Hvordan kan det lade sig gøre, at der findes et Israel og et jødisk folk i dag? Kun ét svar: GUD!

13. februar. - Kaldet 2

JEG TROR, JEG NU ER PÅ MIN RETTE HYLDE! En ny uge er i gang. Jeg minder om bøn og delvis faste på PH begyndende torsdag aften kl. 19 og varer hele weekenden. Lena Løbner er med. Hun er i øjeblikket opmuntret af Hebræerne kap. 13 og Åbenbaringen kap. 12. Så de stærke begivenheder, vi læser om der, vil vi høre mere om.

12. februar. - Kaldet

AT LEVE I KALDET SKABER MÆTHED OG TILFREDSSTILLELSE! Jeg har en særlig begrundelse for at dele nogle tanker om Guds KALD - også om det SLUMRENDE KALD. Men ud over den begrundelse er jeg overbevist om, det er vigtigt emne.

10. februar. - Er det svagt?

I Mattæus 14:23 finder vi Jesus i denne situation: “Han gik op i bjergene for at være ene og bede. Da det blev aften, var Han dér alene.”

11. februar. - Målet

DET ER INGEN KONKURRENCE! Tak til alle der har skrevet opmuntrende ord om et korstog gennem landet. Jeg håber, I bakker jeres ord op med forbøn.

8. februar. - Stå op - stå på!

STÅ OP - STÅ PÅ! Jeg var i dag tirsdag til en større hjerteundersøgelse. Først var der én læge, så var der to - og til sidst sagde den ene: Jeg må have assistance af en mere erfaren overlæge. Så kom nr. 3.

9. februar. - Det ulmer

Vi har 1 ledig plads på rejsen til Israel den 5. - 19. marts, hvor vores base bliver på 17. etage i hjertet af Jerusalem. Er du interesseret, så kontakt Lars Madsen på tlf. 97 120 220. Mail: media@watchman.dk

7. februar. - Godt tilbud!

Jeg mener, kirken generelt undlader at forberede de kristne på svære tider. Nej, det er ikke populært at gøre det; men det er uansvarligt ikke at gøre det.

5. februar. - Handling

FRA HJERTIL HANDLING! Vi kan tilbyde dig 4 stærke CD’er med 4 budskaber af Egon Falk fra livet som missionær i 44 år i Tanzania, Afrika. Bestilles hos Else Käs, tlf. 7553 3323 - info@watchman.dk

6. februar. - Klædt på

ER VI KLÆDT PÅ TIL DET, DER KOMMER? Moses talte ved SØNDAG PÅ PH om at være klædt på til det, der kommer. Kirken i Vesten synes af have favnet en UNDSLIPPELSES-teologi i stedet for en OVERVINDER-teologi, hvor vi regner med at undgå alt det svære - og derfor ikke er forberedt på det.

3. februar. - På Guds måde

Lissi Hartmann skriver: “Jeg glæder mig til “et helt” Dagens Ord igen!” Tak for den længsel, Gud har lagt i dit hjerte Lissi efter Ordet.

4. februar. - Gud er god!

En, der lyttede til Den Varme Linje i aftes, skrev bagefter: “Det jubler i mig. Jeg har manglet at høre og forstå det, du taler om. Jeg kendte ikke min ABBA Far. Det har altid været en bedrøvelse. Men nu lærer jeg hver dag mere om min ABBA. Nu giver livet mening. Nu mærker jeg en stor glæde. Guds Ord kan nu fange min opmærksomhed, som giver svar på mine spørgsmål.”
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
28. maj - Et rygte
DET BEGYNDTE MED ET RYGTE!
I dag fortsætter de kristne med at være synlige ved Helsemessen i Holsted fra kl. 10 - 16. Bed gerne for dem.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail