31. juli - Til Israel igen

Sommerstævnet er startet med en herlig indledning af PH’s omsorgs leder, Annelise, som trak nogle guldklumper frem fra forkyndelsen af Anne-Lise og Peter Madsen med den konklusion, at det er vigtigt, vi er enige med Guds Ord. At vi tror på det - uden at fire, ændre eller gå på kompromis.

30. juli - TAK-TAK!

En meget spændende, udfordrende og berigende tirsdag er forbi, hvor Anne-Lise og Peter Madsen samt David Hansen fra AMC, Aalborg, delte Guds Ord. Der er virkelig mange guldkorn at hente.

29. juli - Jægerne

Peter og Anne-Lise bragte os tre stærke og udfordrende budskaber i løbet af mandagen.

28. juli - Vil vi???

Bøn og faste med Anne-Lise og Peter Madsen som undervisere er i gang. Vi fortsætter med webtv i dag mandag kl. 10, 15 og 19.30. Det samme tirsdag. Læg mærke til at aftenmødet er flyttet fra kl. 19 til 19.30.

27. juli - Nem løsning

Jeg kan af et ærligt hjerte sige, at jeg længe har set frem til denne søndag den 27. juli. Hvorfor? Fordi Anne-Lise og Peter Madsen, som jeg har kæmpe respekt for, vil undervise om emnet “BØN og FASTE” ved syv møder.

26. juli - Spotten

I morgen, søndag aften kl. 19.30, begynder vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Anne-Lise og Peter Madsen underviser denne aften - og det gør de også mandag og tirsdag kl. 10, 15 og 19. Undervisningen sendes på webtv og kan købes som en cd-serie.

25. juli - Befri Gaza

Vi havde så godt som udelukkende fokus på Israel i Den Varme Linje i aftes. En jødisk mor, som mistede sin søn i krigen, kontaktede os. Og under udsendelsen fik vi nyhederne, at titusindvis af muslimer marcherer fra Ramallah mod Jerusalem.

24. juli - Ti ikke!

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio. Hvis du er ny, går du ind på vores hjemmeside: www.pottemagerens-hus.dk hvor du trykker på WEBTV - og du er direkte på.

23. juli - Ensom soldat

Beklager at andagten er sent ude. Men dels var jeg slidt, påvirket og overvældet fra oplevelserne i Israel. Og dels oplevede jeg en slags dårlig samvittighed over at være på vores fredelige Aarø, når jeg vidste, vi kunne have fortsat trøstearbejdet i Israel blandt sårede soldater og mange andre, der er påvirket af krigen.

22. juli - Til DK

Lars og jeg flyver til København tidlig morgen tirsdag. Vi skal hjem til bøn og delvis faste på PH begyndende med et let måltid søndag d. 26. kl. 18 med møde kl. 19.30.

21. juli - De skreg

Det er interessant - hvor forskelligt mennesker reagerer på samme indsats. Jeg tænker på vores ophold i Israel og de rapporter, vi sender hjem.

20. juli - På marken

Lars og jeg kom kørende mod Ashkelon, da sirenen lød. Bilerne foran os standsede øjeblikkelig, og voksne og børn løb ind på marken, hvor de kastede sig på jorden, mens fædre og mødre knugede børnene ind til sig. (se foto)

19. juli - Krig!

Israel er i krig - endnu engang. Ikke at Israel ønsker krig. Men Hamas ønsker krig - og derfor er der krig. Hvis ikke Israel forsøger at udskadeliggøre Hamas så meget som muligt, forvandles Israel til et fængsel af frygt og usikkerhed, hvor dagligdagen ikke længere fungerer, som den f.eks. ikke har gjort i Sderot i ni år.

18. juli - Vrøvl?!?

Vi sendte Den Varme Linje fra Judæas Bjerge lidt uden for Jerusalem - uden billede. Nettet i Israel er grundet krigen overbelastet. Vi kunne slet ikke sende fra Sderot. Derfor kørte vi hertil.

17. juli - Den Varme Linje

Kærlig hilsen fra glohede Sderot, både hvad angår varmen og den militære situation. Klokken passerer midnat nu. En rotte her og der stryger hen over gulvet på jagt efter mad, mens jeg løfter mine bare fødder.

16. juli - Sheva Adom

Havde jeg tid og overskud, kunne der skrives en spændende bog om de få dage, vi har været i Israel. Vi blev sendt af jer for at trøste og velsigne; men vi er selv blevet trøstet og velsignet.

15. juli - Nytår?

Hilsen fra Sderot i Israel, hvor vi det meste af dagen har været beskæftiget med at lave madkasser. Dvs. kasser der indeholder alt fra toiletpapir til olie, fra fyrfadlys til havregryn, fra tændstikker til dåser med tun og andet mad.

14. juli - Uanstændigt?

Et foto går verden rundt. (se foto) Teksten lyder, det er bosættere i Sderot, der sidder på deres klapstole på en høj uden for byen med udsigt over Gaza. De spiser popcorn og klapper, når en israelsk bombe slår ned i Gaza.

13. juli - Overvældet

Kære venner! Lars og jeg er OVERVÆLDET over Guds ledelse - og overvældet over jer mange venner, støtter og forbedere, som har skrevet til os inden for det sidste døgn.

12. juli - Afg. til Israel

Grundet afbud har vi 1 plads ledig på den dansk-norske rejse til Israel den 2. - 17. oktober, som foretages under den jødiske Løvhyttefest.

11. juli - Livsnødvendigt

Når du hører eller læser denne andagt, kan Lars Madsen og jeg være på vej til Israel - eller endog være ankommet.

10. juli - Til Israel NU!

Desværre misforstod mange min overskrift i forrige andagt, hvor jeg skrev: JO MERE DU GIVER - JO RIGERE BLIVER DU!

9. juli - Mættelse

I forrige andagt skrev jeg følgende engelske tekst: “We make a living by what we get. But we make a life by what we give!”

8. juli - B.T.

Da det ikke er hver dag, avisen BT citerer Guds Ord, vil jeg rose dem for, at de gjorde det i går. De citerede Jesus fra Mattæus 22:39, hvor Han siger: “Du skal elske din næste som dig selv!”

7. juli - Døde ben

I Ezekiel kapitel 37 læser vi om de døde knogler og ben, der bliver levende. Der står fra vers 1:

6. juli - Dine dage

Jeg vil med udgangspunkt i omtalte begravelse af Arne standse ved spørgsmålet, som pastor Bent Hald Larsen stillede ved kisten: “Hvad i alverden har vi gang i?”

5. juli - Derfor ...!

Jeg var i går til min første begravelse efter begravelsen af vores søn, Moses Jr., i november 2011. Mange, mange venner og naboer sagde sammen med familien et sidste farvel til Arne Kiel Andersen fra Sennels ved Thisted. Men der blev også sagt PÅ GENSYN.

4. juli - Knæfald

I Den Varme Linje i aftes blev jeg stillet spørgsmålet: “Hvordan kan jeg vide, at det er Guds kald for mig? Jeg mener at vide, at det er det; men hvordan kan jeg vide mig sikker?”

3. juli - Nåde

En Jesus troende jødinde takker mig for støtten til det jødiske folk i mine andagter. En støtte, som hun udtrykker det, har sit fundament i Guds Ord.

2. juli - En tid til ...

I forbindelse med bortførelsen og drabene af de tre unge jøder er jeg forundret over at høre nogle sige, at jøderne skal bevare roen, de skal holde igen, de må endelig ikke skade Hamas, jøderne skal søge fred med palæstinenserne, for Gud er kærlighed og mere af samme skuffe.

1. juli - Hvordan???

Den 12. juni blev tre unge jødiske teenagere, Gilad, Naftali og Eyal, (se foto) kidnappet i området ved Hebron.

30. juni - Annelise

En herlig weekend med bøn og delvis faste er forbi. Tak til Gud og enhver, der var med - på Pottemagerens Hus og jer, der var levende med via webtv.

29. juni - Væsentligt

En udfordrende, opbyggende og givende lørdag er forbi med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus.

28. juni - Hvad blokerer?

Jeg takker Gud for den lille flok, der har valgt at bruge weekenden på PH i bøn og delvis faste for vort land.

27. juni - Glemsom

Vi havde en stærk Varm Linje i aftes med mange gode opringninger - med alvorlige bedeemner - med styrkende ord fra Himmelen - og med glad lovsang.

26. juni - Iklæd dig

Velkommen til at se med på Den Varme Linje i aften torsdag kl. 22 - på webtv, som findes på vores hjemmeside: www.pottemagerens-hus.dk hvor du trykker på WEBTV. Programmet kan også høres på UCB Radio.

25. juni - Herren hader

Som sædvanlig får jeg mange reaktioner, når jeg som i forrige andagt skrev: “Sandheden afslører islam som en satanisk religion.”

24. juni - Sandheden

I Johannes 8:31-32 siger Jesus til de jøder, der var kommet til tro på Ham: “Hvis I bliver i mit ord, er I sandelig mine disciple, og I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie.”

23. juni - Ånd

Henførende til forrige “Dagens Ord” ved jeg godt, at i religionsfrihedens navn skal muslimerne selvfølgelig have lov til at bygge moskéer.

22. juni - Ynglested

Husk, det er denne uge vi har bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Fredag og lørdag kl. 10, 15 og 19 afsluttende med Søndag på PH søndag den 29. juni kl. 10.00.

21. juni - Lær os ...

På et tidspunkt sagde disciplene til Jesus: “Lær os at bede!” Det ville være rigtig godt, at vi i dag har den samme ydmyge holdning til bøn.

20. juni - Intet håb?

Den Varme Linje i aftes stillede os igen ansigt til ansigt med vanskelige situationer. Ja, vel nærmest håbløse.

19. juni - Guds bøn

Så er det torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00 på webtv og UCB Radio.

18. juni - Udvidelse

Tak for over 600 skønne fødselsdags hilsener - korte og lange. Alle er læst - og lyttet til - og tilsammen udgør de en kæmpe opmuntring og trøst, der giver mod til at gå videre på de

17. juni - Bøn

For 73 år siden blev et drengebarn født i den lille bitte landsby, Radsted, på Lolland. Det var mig.

16. juni - Indholdet

Min kone og jeg var til gudstjeneste i Hillsong Copenhagen i går, hvor vores søn Thomas er pastor - sammen med sin hustru Kathrine.

15. juni - Til spotterne

Forrige andagt om fredsduerne i Brasilien, der faldt døde til jorden, var igen en anledning for spotterne til at hovere og “udbrede deres viden”: De duer fløj jo bare ind i noget glas. Det er der så mange fugle, der gør. Hvad guddommeligt er der dog i det?”

14. juni - Min fred!

VM i fodbold blev fløjtet i gang i går i Brasilien. Under åbningsceremonien slap nogle børn tre hvide duer løs på stadion - som et symbol på verdensfreden. Meget smukt og vel ment.

13. juni - Ikke spildt

Hebræerne 4:15-16 siger: “Vi har ikke en ypperstepræst, der ikke kan have medfølelse med vore skrøbeligheder, men en, der er blevet fristet i alle ting ligesom vi, dog uden synd. Lad os altså med frimodighed træde frem for nådens trone, for at vi kan få barmhjertighed og finde nåde til hjælp i rette tid.”

12. juni - Tros-kvalitet

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio. Du kan ringe direkte til programmet på tlf. 97 120 220.

11. juni - Hvordan?

Lad os gentage vores livsmotto fra Pinsestævnet: “Forhindringer er ingen forhindring for at modtage Guds velsignelse - og give den videre. Fordi Gud er altid større.”

10. juni - Altid større

Et herligt pinsestævne er forbi. Og dog - nej, det er det ikke. Ordet og Ånden der virkede på stævnet arbejder videre i os alle.

9. juni - JEG

Samme situation i denne andagt: Jeg kan kun skrabe overfladen, når jeg i denne andagt gerne vil opsummere Hans Peters tre møder pinsedag.

8. juni - Arme mig

Stakkels arme mig at skulle forsøge at lave en andagt, der rummer 3 x forkyndelse af Hans Peter Pedersen om Israel, Mellemøsten, Guds omsorg for jøderne, vores ansvar, Messias-forventningen m.m.

7. juni - Over muren

Vi fik en forrygende start på Pinsestævnet fredag aften. Sandt, stærkt og sjovt. HP har en utrolig evne til at få et budskab med mange aspekter til at fremstå som en helhed.

6. juni - Lyt til Maria

Startskuddet har lydt til nogle dage på Pottemagerens Hus, hvor vi vil få åndelig sund og nærende føde.

5. juni - Grundlovsmøde

I aften torsdag kl. 19.00 sender vi webtv fra Grundlovsmødet med Henri Nissen og Stig Christensen. Du kan stille spørgsmål via chatten.

4. juni - Barmhjertighed

Så nærmer højtiden sig på Pottemagerens Hus. Vi arbejder hektisk på at gøre alt klart - ude og inde.

3. juni - Bogstav/Liv?

Det er godt, og nødvendigt, for mig igen og igen at standse og erkende: Gud er Gud - og jeg er et lille bitte menneske, der som græsset på marken vokser ét øjeblik - men i næste øjeblik er jeg borte.

2. juni - Hjertet

En del synes, de har hørt nok om kvinder i tjeneste. Personlig kan jeg ikke få nok af at høre om mennesker i tjeneste for Jesus - mænd og kvinder.

1. juni - Birthe

Vi har afsat en ny weekend med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus den 27. - 29. juni.

31. maj - Oprør?

Jeg forstår ikke jer, der mener, at der ikke kan være kvinder i en bestyrelse.

30. maj - En tid

Det var en meget spændende og berigende Varm Linje i aftes, hvor flere medarbejdere medvirkede. Vi stod selv for sang og musik med vores lovsangsleder i spidsen, Sophie.

29. maj - Tie eller tale?

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio. Du kan ringe direkte til mig i studiet på tlf. 97 120 220 - eller skrive på chatten.

28. maj - Svag/stærk

Min udmelding af bestyrelsen for “Med Grundlov Skal Land Bygges” udløste en sand storm af mails, meninger, tilkendegivelser, opmuntringer, advarsler, trusler, trøstende ord, vejledninger m.m.

27. maj - Ud af MGSLB

Denne andagt er svær at skrive, da den handler om, at jeg sammen med to andre bestyrelsesmedlemmer, Poul Damgaard, Odense, og Sven Aage Poulsen, Rødding, træder ud af bestyrelsen for “Med Grundlov Skal Land Bygges”.

26. maj - Gode/bedste

En meget vellykket weekend med bøn og delvis faste er forbi. Enheden, glæden, nøden, forventningen, lovsangen m.m. kan ikke forklares. Den skal erfares.

25. maj - Grænser

En skøn og stærk lørdag sammen i bøn og faste er forbi. I dag søndag kl. 10 sender vi webtv fra SØNDAG PÅ PH.

24. maj - Hjælp!

I aften lørdag sender vi webtv kl. 19.30 fra Bøn og Faste på PH - og søndag formiddag kl. 10.00 er der webtv fra “Søndag på PH”.

23. maj - Retfærdigt

I dag fredag, og i morgen lørdag, har vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus med samlinger kl. 10, 15 og 19. Velkommen til at deltage bare i en enkelt møde på Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Vi sender webtv i aften og i morgen lørdag - kl 19.30.

22. maj - Hvad er synd?

I aften torsdag kl. 19 taler jeg i Bethania i Blåhøj, hvorfra vi ikke sender webtv. Men fra Bethania sender vi Den Varme Linje i aften kl. 22.00.

21. maj - Han smilede

I morgen torsdag kl. 19.00 taler jeg i Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27 i Blåhøj. Det er “Brobyggerne” under ledelse af Anny Ellgaard, der står for aftenen, hvortil enhver er hjertelig velkommen. Vi sender ikke webtv fra mødet.

20. maj - Udmattelse

Der er ikke noget særligt nyt fra New Zealand. Men Michelle og lille Duke er hjemme.

19. maj - Nyt fra NZ.

Som beskrevet i facebook i går blev vores knap to-årige barnebarn, Duke, kørt i ambulance til Dunedin Hospital i det sydlige New Zealand sammen med vores svigerdatter Michelle.

18. maj - Hvorfor ikke?

Hvorfor er der ikke flere, der lever med Jesus, når det er det ypperligste, skønneste og mest fantastiske liv på jorden? Hvorfor er der ikke flere, der vil undslippe Helvede for i stedet at vinde Himlen?

17. maj - 44 - med Jesus

Joy og jeg fejrede vores 44-års bryllupsdag i går fredag. Til vores store overraskelse dukkede vore gode venner gennem mere end 35 år, Evald og Inna Nielsen, op på samme sted i Tyskland, hvor Joy og jeg er.

16. maj - Smal vej

Tak til medarbejderne på Pottemagerens Hus for et festlig hilsen i Den Varme Linje i aftes, hvor de startede med at ønske Joy og jeg tillykke med bryllupsdagen i dag fredag - og med at synge sangen: “Hele Himmelen er Åben over Mig!” (Foto: Joy med blomster fra børnene til “Mors Dag”).

15. maj - Dresscode

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje med Ole Lund som vært, da jeg er i Tyskland med min kone, hvor vi fejrer vores bryllupsdag på et hyggeligt sted ved fjord og skov.

14. maj - Alt og alle?

Hvis du længes efter et par lussinger, så kom og stå ved min side på lussingernes holdeplads. Ikke genfødte mennesker bryder sig slet ikke om det, jeg skriver om Melodi Grand Prix - og de slår tilbage.

13. maj - Intolerant

Lad mig skære ud i pap, at min facebook ikke er for de “politisk korrekte” eller for dem, der tolerer alt i kærlighedens navn.

12. maj - Tryllebundet

Jeg betragter det umuligt ikke at nævne Eurovisions Melodi Grandprix, da dette udviklede sig til både et politisk og åndeligt drama. I hvert fald for dem, der kan høre, hvad Ånden siger i dag.

11. maj - Forbøn

Er du klar over, der er en i Himlen, der beder for dig hver dag? En der ved nøjagtig, hvordan du har det, hvad du går igennem, hvilke vanskeligheder der vil komme på din vej - og derfor gennem Hans bøn kan forberede og udruste dig på det, der kommer.

10. maj - Det sker

I forbindelse med Israels moderne 66-års fødselsdag, så jeg et foto af en grill med pølser, hvorfra røgen stiger op. Teksten på billedet siger:

9. maj - Kompliceret?

Riet van Dolderen skrev efter Den Varme Linje i aftes: Kære Moses! Hvilken glæde og harmoni. Tak til alle for en velsignet varm linje. Godnat.

8. maj - 66

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus.

7. maj - Aarø i dag

Torsdag aften kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus.

6. maj - Intet umuligt

Det er godt at have omsorgsuge på PH. Fællesskabet, omsorgen, lovsangen, bønnen og glæden er rig. Der kan kun ske noget godt for os alle, når vi samles på denne måde.

5. maj - Ekko

Omsorgsugen på PH begyndte med “Søndag på PH”. Grundet tekniske problemer måtte Polle bruge det lille kamera, der ikke kommer helt tæt på dem, der siger noget. Men lyden er fin.

4. maj - Før korset

I dag søndag indleder vi omsorgsugen efter gudstjenesten på PH kl. 10, hvorfra vi sender webtv.

3. maj - Sammen

I morgen søndag kl. 10 inviteres du til “Søndag på PH”, gudstjeneste på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Gudstjenesten sendes også på webtv.

2. maj - Modgang

Et citat fra Den Varme Linje i aftes lyder således: “Hvis modgang fører til målet, så er modgang jo medgang!”

1. maj - Bøf

Min familie er mine hårdeste kritikere - i kærlighed og omsorg. Og sådan skal det være. Min kone og vore børn har hørt mig prædike mange gange, og de har ret til at forvente, at jeg lever det ord, jeg prædiker.

30. april - Lægedom

Lad mig nævne et helt aktuelt eksempel på, hvor godt det er at række ud til andre. Det er ikke kun til gavn for den, der hjælpes, men også til gavn for den, der hjælper.

29. april - Faste

Den 23. - 25. maj har vi igen bøn og delvis faste på PH. Kom og vær med til at gøre en forskel - og lad Gud gøre noget i dit liv.

28. april - De blomstrer

USA har igen brugt masser af energi på at skabe fred mellem Israel og de såkaldte palæstinensere under ledelse af Fatahs leder, Abbas.

27. april - Vejen

Jeg gentager sandheden fra Ordsprogene 14:12, “En vej kan forekomme en mand rigtig og dog ende med at føre til døden.”

26. april - Fiasko

En af mine facebook venner, Per Sparre, knyttede denne kommentar til Simon Peters sammenbrud den nat, han fornægtede Jesus tre gange:

25. april - Guds vej

Vi talte om Simon Peter i forrige andagt. Manden, der ville det rigtige, men som i mange år levede i egen styrke. Den slap imidlertid op den nat, han stod ansigt til ansigt med døden - og han valgte ikke at kendes ved Jesus.

24. april - Peter

Velsignet torsdag - og må vi få en god Varm Linje i aften kl. 22 på webtv og UCB Radio.

23. april - Født på ny

Uden den nye fødsel er der masser af ting, jeg ikke vil forstå - og jeg vil primært leve for mig selv.

22. april - Undren

Der var serverproblemer i nat, som betød, at ca. 150 af “Dagens Ord” kom retur. Jeg er blevet fortalt af Olav Nørgaard, at alle er tilføjet igen.

21. april - 80.000,- kr.

Stor tak til Gud for et vidunderligt Påskestævne, hvor vores forrådskammer blev fyldt godt op med forkyndelsen ved Johny Noer, lovsangen, Signe og Hannes tjeneste, fællesskabet og de hilsener, der kom til os via nådegaver.

20. april - 15. sek.

En fantastisk Påskelørdag er forbi. Fantastisk fordi Gud igen velsignede - og Hans velsignelse gør rig.

19. april - Salme 22

Det var en helt igennem rig Langfredag. Meget, meget inspirerende forkyndelse Langfredag formiddag og aften - og en fantastisk flot og smuk eftermiddag med Signe Walsøe og Hanne Diou.

18. april - Fuldbragt

Jeg sidder her Skærtorsdag nat med en blanding af taknemlighed og tårer. En dyb taknemlighed til Jesus for Hans Getsemane nat, som blev malet for vore øjne i Johnys prædiken - og overvældet over at jeg på denne Langfredag kan takke min Gud og Skaber for, at Han i Sin Søn Kristus råbte fra korset: DET ER FULDBRAGT!

17. april - Getsemane

Så er det Skærtorsdag med møde med Johny Noer kl. 19.30, hvorfra vi også sender webtv. Det bliver med nadver.

16. april - Guds antenne

Jeg er sådan i forventning til Gud for en herlig Påske med et vigtigt stævne på Pottemagerens Hus med Johny Noer.

15. april - Erstatning

Ved indgangen til Påsken er der en interessant udveksling af synspunkter i egyptisk og israelsk presse.

14. april - Min Fars Hus

Jeg har opdateret vores hjemmeside hvad angår kommende arrangementer på Pottemagerens Hus. Ses under NYT - NYT for 2014.

13. april - Succes

I dag er det Palmesøndag, som indleder Påskens højdramatiske dage med forladthed, ensomhed, spot, smerte, skrig, henrettelse, død, begravelse og opstandelse.

12. april - En artikel

Her kommer en anden beretning fra vandringen med korset, hvor vi vandrede langs kysten på Sjælland med Helsingør som mål.

11. april - Åbenbaring

Jeg talte i går i Vejle over emnet: “Israel - Guds Øjesten”. Udtrykket øjesten om Israel kommer fra Zak. 2:12, ”Den, som rører jer, rører min øjesten.” Det er et ord, alle vore politikere burde kende - og respektere. For ingen formår at røre og angribe Guds Øjesten uden forfærdelige konsekvenser for dem selv.

10. april - Enhver ...

Lad mig dele en anden episode fra vandringen med korset. Helt anderledes end fra den larmende pornomesse.

9. april - Korset

Kristeligt Dagblad har i anledning af Påsken lavet en serie artikler med overskriften: “Mig og mit Kors”.

8. april - Tale/torden?

Vores næste bøn og delvis faste på PH er 23. - 25. maj begyndende fredag kl. 10 - afsluttende med “Søndag på PH” kl. 10. Tilmeld dig allerede nu hos Sofie på tlf. 7553 3323 - og kom gerne og overnat torsdag.

7. april - I Herren

En vigtig weekend på PH med bøn og faste er forbi. Ikke på nogen måde, fordi vi er vigtige. Men en flok var samlet i bøn og faste, hvor vi i vores afmagt kaldte på den Almægtige på vegne af vores land, folk og regering.

6. april - Det væsentlige

Det var en helt igennem skøn og stærk lørdag. Der sker noget godt, når vi kommer sammen med det ene formål at søge Gud. Der er ikke et fastlagt program - og vi behøver ikke overholde tider.

5. april - Mod

Det blev en herlig fredag med fællesskab, bøn, faste, lovsang og Guds Ord. Jeg kan med rette sige om dagen, at den voksede i herlighed og intensitet.

4. april - Vil du?

I dag fredag har vi bøn og faste på PH med samlinger kl. 10, 15 og 19. Det samme i morgen lørdag - og “Søndag på PH” kl. 10.00 Vi sender webtv fra begge aftener kl. 19 og søndag formiddag.

3. april - Han, hun, hen?

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio, hvor vi bl.a. byder velkommen til vore to nye medarbejdere, Ole og Elli Lund fra Dianalund. De har købt hus i Holsted og flyttede ind i tirsdags.

2. april - Hvorfor? Derfor!

Vi har bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus nu fredag og lørdag sluttende med “Søndag på PH” søndag kl. 10.00. Vi starter fredag kl. 10; men flere af deltagerne kommer til et let måltid torsdag aften og overnatter.

1. april - 458 2296 303

I forbindelse med vores skift af bank er det rørende at opleve, hvordan I kære givere og støtter straks spørger: “Hvad er den nye konto, så vi kan sende en gave til arbejdet?”
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
31. juli - Til Israel igen
Sommerstævnet er startet med en herlig indledning af PH’s omsorgs leder, Annelise, som trak nogle guldklumper frem fra forkyndelsen af Anne-Lise og Peter Madsen med den konklusion, at det er vigtigt, vi er enige med Guds Ord. At vi tror på det - uden at fire, ændre eller gå på kompromis.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail