27. februar. - Desperat?

GUD SKJULER SIG FOR AT BLIVE FUNDET! I en prædiken af vores søn Thomas i Hillsong hørte jeg ham sige ca. sådan: “Gud skjuler sig ikke for at skjule sig - men for at blive fundet.”

26. februar. - Mig først

10 DAGE - 10 MINUTTER - 3.000 FRELST! Tak for jeres mange reaktioner på Den Varme Linje torsdag aften. De varierer meget; men tak til både jer, der syntes, det var fint - og til jer der synes det var lidt voldsomt. Ja, var et angreb på Kirken.

24. februar. - SOS!

DEN VARME LINJE VAR ET NØDRÅB OM HJÆLP! Noget særligt skete. Udsendelsen blev et nødråb om Guds indgreb i Kirkens Liv, i Danmark, i mit Liv. Mere indtrængende end sædvanlig.

25. februar. - Højesteret

DIN KÆRLIGHED, HERLIGHED, KARAKTER OG KRAFT! Meld dig allerede nu til næste bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus den 23. - 26. marts, hvor Lena Løbners datter, Regina, er med os.

23. februar. - Fiasko!?!

VAR HAN DISKVALIFICERET? Så er det en ny torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Der vil jeg også tage emnet DE TO VIRKELIGHEDER frem og håber på, andre vil bidrage med noget - evt. hvordan Guds Virkelighed kom ind i Din Virkelighed og løftede dig op på et højere niveau.

To virkeligheder

DET ER MEGA STORT! DET ER AMAZING GRACE! Da jeg lyttede til en forkyndelse af Leif Rasmussen, Kolding, brugte han udtrykket: Guds Virkelighed - og min Virkelighed. Begge Virkeligheder er Virkelige - men forskellige.

21. februar. - Tak Jesus!

VI VIL IKKE SE DIG IGEN! Selv om jeg har skrevet det på min facebook, vil jeg nævne det også her, for nogle af jer for anden gang. Men i mit univers er det så vigtigt at sige Jesus tak og give Ham al den ære, Han fortjener.

20. februar. - Almindelige

GUD BRUGER HELT ALMINDELIGE MENNESKER! Bøn og delvis faste på PH er for denne gang forbi. Men bønnen fortsætter. Fordi Gud fyldr os med Nådens og Bønnens Ånd, så kan vi ikke lade være med at bede, takke, lovprise og tilbede - hvor end vi er.

19. februar. - Sig tak!

SIG TAK UNDER ALLE FORHOLD! Der har været masser af glæde og lovsang i Guds Hus på Pottemagerens Hus i dag lørdag. Lena Løbner med sin guitar spreder glæde.

17. februar. - Gud kan!

SELV DET ONDE KAN GUD VENDE TIL NOGET GODT! Jeg kan kun sige: Lyt til Den Varme Linje fra i aftes, som Lena Løbner fylder så smukt, stærkt og livsbekræftende med sin sang ledsaget af friske, opmuntrende vidnesbyrd - og Guds Ord.

18. februar. - Lys forude

DER ER LYS FORUDE! Jeg oplevede en fantastisk morgen på min bedevandring. Det var en overskyet, mørk, ja, lidt trist dag vejrmæssigt set. Hvor jeg vandrede i skoven var der også ganske dunkelt.

15. februar. - Kaldet 4

DET SLUMRENDE KALD KAN VÆKKES! Gud fortryder ikke kaldet og gaverne, Han har nedlagt i os. Han arbejder på mange måder for at få det “slumrende kald” vakt til live i os. Det kan ske gennem andres trøst, udfordring og vejledning.

16. februar. - Hjertet

HVIS HJERTE ER HELT MED HAM! Så er det blevet torsdag. En dag der aldrig har været før - og aldrig kommer igen. Så lad os bruge denne torsdag godt.

14. februar. - Kaldet 3

HVAD ER ÅRSAGEN TIL ISRAELS OPSTANDELSE? Hvordan kan det lade sig gøre, at der findes et Israel og et jødisk folk i dag? Kun ét svar: GUD!

13. februar. - Kaldet 2

JEG TROR, JEG NU ER PÅ MIN RETTE HYLDE! En ny uge er i gang. Jeg minder om bøn og delvis faste på PH begyndende torsdag aften kl. 19 og varer hele weekenden. Lena Løbner er med. Hun er i øjeblikket opmuntret af Hebræerne kap. 13 og Åbenbaringen kap. 12. Så de stærke begivenheder, vi læser om der, vil vi høre mere om.

12. februar. - Kaldet

AT LEVE I KALDET SKABER MÆTHED OG TILFREDSSTILLELSE! Jeg har en særlig begrundelse for at dele nogle tanker om Guds KALD - også om det SLUMRENDE KALD. Men ud over den begrundelse er jeg overbevist om, det er vigtigt emne.

10. februar. - Er det svagt?

I Mattæus 14:23 finder vi Jesus i denne situation: “Han gik op i bjergene for at være ene og bede. Da det blev aften, var Han dér alene.”

11. februar. - Målet

DET ER INGEN KONKURRENCE! Tak til alle der har skrevet opmuntrende ord om et korstog gennem landet. Jeg håber, I bakker jeres ord op med forbøn.

8. februar. - Stå op - stå på!

STÅ OP - STÅ PÅ! Jeg var i dag tirsdag til en større hjerteundersøgelse. Først var der én læge, så var der to - og til sidst sagde den ene: Jeg må have assistance af en mere erfaren overlæge. Så kom nr. 3.

9. februar. - Det ulmer

Vi har 1 ledig plads på rejsen til Israel den 5. - 19. marts, hvor vores base bliver på 17. etage i hjertet af Jerusalem. Er du interesseret, så kontakt Lars Madsen på tlf. 97 120 220. Mail: media@watchman.dk

7. februar. - Godt tilbud!

Jeg mener, kirken generelt undlader at forberede de kristne på svære tider. Nej, det er ikke populært at gøre det; men det er uansvarligt ikke at gøre det.

5. februar. - Handling

FRA HJERTIL HANDLING! Vi kan tilbyde dig 4 stærke CD’er med 4 budskaber af Egon Falk fra livet som missionær i 44 år i Tanzania, Afrika. Bestilles hos Else Käs, tlf. 7553 3323 - info@watchman.dk

6. februar. - Klædt på

ER VI KLÆDT PÅ TIL DET, DER KOMMER? Moses talte ved SØNDAG PÅ PH om at være klædt på til det, der kommer. Kirken i Vesten synes af have favnet en UNDSLIPPELSES-teologi i stedet for en OVERVINDER-teologi, hvor vi regner med at undgå alt det svære - og derfor ikke er forberedt på det.

3. februar. - På Guds måde

Lissi Hartmann skriver: “Jeg glæder mig til “et helt” Dagens Ord igen!” Tak for den længsel, Gud har lagt i dit hjerte Lissi efter Ordet.

4. februar. - Gud er god!

En, der lyttede til Den Varme Linje i aftes, skrev bagefter: “Det jubler i mig. Jeg har manglet at høre og forstå det, du taler om. Jeg kendte ikke min ABBA Far. Det har altid været en bedrøvelse. Men nu lærer jeg hver dag mere om min ABBA. Nu giver livet mening. Nu mærker jeg en stor glæde. Guds Ord kan nu fange min opmærksomhed, som giver svar på mine spørgsmål.”

28. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

27. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Gud siger: \"Min Nåde er dig nok!\"

26. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ

Jeg udtrykker mig åbenbart meget dårligt, da nogle påstår, jeg forsvarer Trump.

25. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Ha-Ha! Nu klager medierne over, at Trump allerede begynder at gøre det, han har lovet. Havde han ikke gjort det, havde de hængt ham ud for svigt.

23. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Som beskrevet her tog en dreng på ca. 16 år sit eget liv - og en familie blev knust. Hvor knust afhænger af deres forhold til JESUS.

22. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ

Hvad er vort fokus? Leder vi efter fejl hos hinanden, som medierne er eksperter i, f.eks. over for Trump. Det er SYGT, den måde de jagter selv de mindste fejl.

21. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ

\"Vi går en oprivende tid i møde!\" skriver en avis efter Trumps indsættelse. Det lyder, som om redaktøren har læst Guds Ord. Hvor mange præster forkynder det budskab i Kirken?

20. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Uden Jesus er der meget god grund til at frygte for udviklingen nu - og langt værre ting er på vej. Men FRYGT IKKE! - siger Jesus til sine disciple i dag.

19. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

20. Januar 2017 bliver en historisk nøgledato. Holder Trump sit løfte om at flytte USA\'s ambassade til Jerusalem og iøvrigt vil velsigne Israel, sker 2 ting: USA bliver velsignet - og islam går amok.

18. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Kendte ord har bevæget sig i mig hele dagen. De er en opmuntring, bl.a. for mig:

17. JAN . DAGENS KORTE ORD FRA NZ .

I dag blev jeg på en gåtur i vild natur overrasket af et stærkt regnvejr. Jeg havde intet at beskytte min i-phone med. Jeg bad: \"Far, jeg be\'r om beskyttelse for min tlf. Min Mac er ubrugelig. Ikke også min i-phone.\" 🙏🙏🙏

16. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Midt i alverdens ulykker og tragedier har jeg lyst til at proklamere, hvad vi sang ved gudstjenesten i går: GOD IS GOOD - ALL THE TIME. Ikke noget af tiden - ikke når jeg er god nok - men ALL THE TIME - ALTID!

15. JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Palæstinensisk ambassade i Vatikanet. Abu Mazen og Paven jubler - Herren ler. Salme 2 udfolder sig fra årets 1. måned. Om få timer udstøder verdens ledere et oprørs brøl fra Paris. Herren ler.

14 JAN - DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Lyt til min nødråb video her på siden og overvej, om vi er bedraget af humanismens lette evangelium, der stik mod Guds Ord - og stik mod hele Kirkens historie - siger, vi undslipper de trængsler, kirken har oplevet fra dag 1 for 2.000 år siden, da Kirken fødtes.

13. JAN.- DAGENS KORTE ORD FRA NZ -

Lise Jørgensen skriver fra 1. møde på PH: \"Det har været en vidunderlig aften. Herren har i den grad velsignet os. En kom sent og græd, da Mirjam sang fra Skriften.

12. JAN. - DAGENS KORTE ORD FRA NZ -

\"Kloden er akut truet af store terrorangreb, ekstreme klimakatastrofer og destruktiv ulighed. MENNESKEHEDEN STÅR VED DEN FRYGTEDE KORSVEJ.\"

D. 11 Jan. - DAGENS KORTE ORD FRA NZ

Lyt til DVL torsdag kl. 22. Den åndelige verden ryster. Salme 2 er høj aktuel. Lederne fra ca. 70 nationer samles i Paris d. 15. jan. for AT TRÆDE OP MOD GUD hvad angår Hans planer for Israel.

DAGENS KORTE ORD FRA NZ - 10. JAN.

\\\\\\\"Are you still walking with Jesus?\\\\\\\"

DAGENS KORTE ORD FRA NZ - 9. JAN.

Dagens nyheder = Bibelens profetier opfyldt.

DAGENS KORTE ORD FRA NZ!

Er ny Mellemøsten Krig på vej? Lyt til Den Varme Linje på torsdag - og følg med i bøn og faste på PH d. 12.-15. Januar. Kom hvis du kan. Tlf. 7553 3323.

DAGENS KORTE ORD FRA NZ.

Sand, ægte, varende fred er ikke FRAVÆR af kriser, kampe og problemer - men JESU NÆRVÆR midt i kriser, kampe og problemer.

DAGENS ORD UDSÆTTES!

DAGENS ORD UDSÆTTES! Grundet tekniske problemer kan jeg ikke sende andagten.

4. jan. - Hvilket træ?

MARTYRERNES TRÆ - ELLER MORDERNES TRÆ? Det er spørgsmålet, som omhandler det juletræ, der var opstillet i Øst-Jerusalem, nær Betlehem. På træet hænger der billeder af mennesker, som døde, da de lemlæstede og dræbte jøder med knive, økser, biler m.m.

3. jan. - Derfor!

DU KAN SELV REGISTRERE, OM DU ER DØD! Ikke alle synes om min titel på videoen, jeg lagde på facebook: “GUD BRUGER DØDE MENNESKER!”

2. jan. - Ubrugelig???

SKØNT UBRUGELIG OG UMULIG - ER DU BRUGBAR! Hvis vi skal tage det profetiske ord alvorligt, kan vi ikke nøjes med at læse andagten fra den 1. januar som en nyhed - og så gå vi videre i vores travle hverdag.

1. jan. - 2017

2017 BLIVER ET ANDERLEDES ÅR END FORVENTET! Hilsen fra New Zealand den 1. januar 2017. Et år jeg føler mig inspireret til at profetere følgende over:

30. dec. - Vær forberedt

DÅRLIGE SITUATIONER BEHØVER IKKE BLIVE TIL KATASTROFER! Her i New Zealand er vi tæt på at passere linjen til det nye år, hvilket vi gør tolv timer før jer i Skandinavien.

28. dec. - Tid

HVAD VIL GUD JUSTERE I MIT LIV? Med et nyt år lige om hjørnet er det tid for nogle af os at gøre status. Hvad skal jeg justere i mit liv? Jeg tænker ikke på nytårsløfter; men hvor jeg ind for Gud indser, at en justering her og der vil være nødvendig.

27. dec. - Fra NZ.

FØRSTE NYT FRA NEW ZEALAND Fra vækkeuret ringede på Aarø mandag morgen kl. 05 - til maskinen landede i Christchurch onsdag morgen kl. 05.05 - gik der 48 timer.

26. dec. - Om Gud vil

OM GUD VIL, LANDER JEG I DK DEN 1. FEBRUAR! Dette er den sidste andagt fra Danmark i denne omgang. Min kone og jeg sejler med færgen fra Aarø i dag mandag kl. 07, hvor Joy kører mig til stationen i Kolding.

25. dec. - Skakmat

SATAN BLEV ENDNU ENGANG SAT SKAKMAT - AF GUD! Jeg håber, alle der hører dette har haft en god juleaften - også selv om du har været alene. For så sandt Jesus er din Gode Hyrde, er du aldrig alene. Guds nærvær er også hos den ensomme.

24. dec. - Glædelig Jul!

VARENDE ELLER MIDLERTIDIG GLÆDE??? En glædens jul - en glædens dag - et glædens liv - fås kun VARENDE i livet med Jesus. Der er masser af glæde at finde også for dem, der intet vil have med Jesus at gøre.

23. dec. - For dumt

HVAD ER VORES KENDETEGN??? Det er Lillejuleaften, hvor vores familie fylder godt på lille Aarø med ca. 150 beboere. Joy og jeg har nemlig besøg af to børn, to svigerbørn, ni børnebørn og en ægtefælle til et barnebarn.

22. dec. - Vanvidsåret

HVEM KAN FORSTÅ VANVIDSÅRET 2016? I DR2’s Deadline stilledes spørgsmålene: “Kan forfatterne redde verden? Kan bøger gøre os kloge på samfundets problemer? Og hvis ja - hvilken bog skal vi læse for at forstå vanvidsåret 2016?”

21. dec. - Overdrevet?

VELKOMMEN TIL ÆBLESKIVER OG BETONBLOKKE! Det er muligt, du synes, dette er upassende at skrive i denne søde juletid, hvor anden gøres klar, risalamanden forberedes, træet pyntes og de sidste gaver pakkes ind.

20. dec. - Fred - hvor?

EN TSUNAMI AF UFRED RULLER IND OVER OS! I forbindelse med Jesu fødsel sang englene over Betlehems marker bl.a.: “Ære være Gud i det højeste! På jorden fred i mennesker, der har Hans velbehag!”

19. dec. - Sammen med

DETTE ER ET MÆGTIGT BØNNESVAR! Vi har haft stærke dage på Pottemagerens Hus med bøn og delvis faste. Tak til enhver der kom - og tak til jer som var med fra hjemmet.

18. dec. - Selv nu!

SELV NU ER DER HÅB! Lørdag lyttede vi til miraklet fra Brasilien. Cicero var som 8-årig bandemedlem i Brasilien. Hans far var myrdet, hans mor alkoholiker - børnene sendt på gaden.

17. dec. - Fortroligt

VED DU, HVORDAN DU SKAL BEDE? I dag lørdag sender vi kort webtv med nyt fra PH kl. 13 - og kl. 15.00 sender vi webtv fra mødet med Ungdom med Opgaves leder, Ulrik Corneliussen, der med sig har en ung brasilianer, Cicero.

16. dec. - Hvem slås?

DE ENESTE SIKRE GODE NYHEDER! Bøn og delvis faste er startet. I dag fredag og i morgen lørdag samles vi kl. 10, 15 og 19.

15. dec. - Husk dem!

EN NEDSMELTNING AF MENNESKELIGHED! I aften torsdag spiser vi et let måltid på Pottemagerens Hus kl. 18, samles til bøn og lovsang kl. 19 - og sender Den Varme Linje kl. 22.00 - med åben telefon.

14. dec. - Værdier

SKAL JEG DØ, SÅ LAD MIG DØ! Vi talte i forrige andagt om betydningen af at dø til sit eget. Det er ikke længere mig, der lever, men Kristus lever i mig.

13. dec. - Derfor …!

GUD HAR VIDUNDERLIGE PLANER FOR DIG! Er du dig bevidst, at Gud har vidunderlige planer for dig? Hans tanker for dig overgår langt, hvad du kan fatte.

12. dec. - Er alt forbi?

MENS DU LÆSER DETTE, DØR CA. 200 MENNESKER! For få uger siden døde en unge pige af kræft. Som hun selv sagde: “Jeg er for ung til at dø. Jeg vil gerne leve livet.”

11. dec. - Nok er Nok!

MIN AGRESSIVE, KRIGSFØRENDE HUSTRU! Grundet øjenoperationer og for et par dage siden laserbehandlinger af begge øjne, er jeg helt afhængig af et par briller til al nærlæsning - inkl. computer skærmen.

10. dec. - Damaskus?

KAN DER KOMME NOGET GODT FRA EU? Ja, det kan der. I denne uge har 500 forbedere og EU-politikere været samlet til bøn og lovsang i EU-parlamentet i Bruxelles.

9. dec. - Blodig nat?

NU GÆTTES DER: ER TRUMP ANTIKRIST? Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet af mediernes evige jagt på sensationer.

8. dec. - Hvilken lov?

EN SPRÆNG FARLIG SITUATION UNDER OPSEJLIG! I aften torsdag kl. 22 sender Lars Madsen Den Varme Linje fra Israel. Jeg tror, han har sidste nyt fra den farlige udvikling omkring bosættelsen Amona i Judæa.

7. dec. - Åndens sværd

DE OTTE FARLIGSTE LANDE I VERDEN ER MUSLIMSKE! Dette er igen en af de andagter, der kan tillægges et motiv, som ikke var ment; men jeg prøver.

6. dec. - Forandringer

SLUT MED MUSLIMSKE BEDERUM I DET HVIDE HUS? Italien stemte nej, hvilket betyder en øget usikkerhed i EU. For hvad sker nu i Italien? Og selv om den EU-skeptiske Norbert Hofer tabte præsidentvalget i Østrig, så er modstanden mod EU så stor, at noget voldsomt kan ske ved det kommende valg til regeringen.

5. dec. - Farligt sted

JOHN KERRY PLACERER ANSVARET PÅ ISRAEL! Vi har alle en naturlig længsel efter at lykkes. At lykkes som ægtefælle, som forældre, at lykkes i sin uddannelse, på arbejdet osv.

4. dec. - Paris og Erdogan

KAST HENDES LIG FOR HUNDENE! Jeg håber, du glæder dig over regn og sne i Israel. Det er så vigtigt, landet får masser af vand i løbet af vinteren. For forude venter en lang og tør sommer. Med en stærkt voksende befolkning og mere og mere opdyrket land, er der brug for en øget vandmængde.

3. dec. - Det sner!

ISRAEL HAR VERDENS BEDSTE FELTHOSPITAL! Jeg vil gentage nogle ord fra forrige andagt, hvor jeg nævnte den velsignelse, Israel og jøderne har bragt til alle jordens slægter.

2. dec. - Kun 0,2%

HVORDAN KAN 0,2% VELSIGNE HELE JORDEN? Lytter du forkert, kan dette lyde nedgørende. Lad mig på forhånd sige, at det er IKKE mit mål.

1. dec. - DVL i aften

VI TILGIVER DEM, DER HAR HELVEDE I DERES HJERTER! De danske medier overfodrer os ikke med nyheder fra Israel. Jo, hvis Israel foretager sig noget, danske politikere og medier ikke synes om, så hører vi nyt fra Israel.

30. nov. - Ismael/Isak

DET BETALER SIG AT VENTE! Et par tanker mere om at VENTE, som for de fleste af os er en vanskelig opgave. Over Pottemagerens Hus har det lydt: “VENT og se, hvad jeg vil gøre på dette sted!”

29. nov. - Vær Parat!

VENT OG SE HVAD JEG VIL GØRE PÅ DETTE STED! Jeg skrev, at det var 1. søndag i advent for ni år siden, jeg opdagede ejendommen til salg, som blev til Pottemagerens Hus. Adventstjernerne lyste i vinduerne for ni år siden - og det gør de igen i år - ved Guds Nåde.

28. nov. - Min duelighed

DU KAN PISKE DIG SELV OG ANDRE TIL DØDE! Alt i Guds Ord er vigtigt. Men vi kommer ikke uden om, at der er passager i Skriften, som med få ord opsummerer vores vandring med Gud - og med få ord sætter tingene på plads.

27. nov. - Advent

DIN ANSTRENGELSE - ELLER GUDS BARMHJERTIGHED? Fordi vi spiste adventmiddag på Pottemagerens Hus i aftes, og det er 1. søndag i advent i dag, går minderne ni år tilbage - og Guds trofasthed stråler som lys i mørket.

26. nov. - Hvorfor?

VI OPHOLDER OS PÅ SATANS DOMÆNE! Spørgsmålet: “Hvorfor?” møder jeg næsten dagligt i den post, jeg modtager. Hvis Gud er Almægtig og Alkærlig, hvorfor standser Han ikke ondskaben?

25. nov. - Send regn!

SEND FYSISK OG ÅNDELIG REGN OVER ISRAEL - LIGE NU! Når der er 1 påsat brand i Danmark, er det avisoverskrift. Forestil dig overskrifterne, hvis der på én gang var over 200 store brande i Danmark med titusinder af evakuerede mennesker.

24. nov. - Modig kvinde

USA’s YNGSTE GUVERNØR UDNÆVNT TIL AMBASSADØR I FN! Så er det torsdag, hvilket er lig med Den Varme Linje i aften kl. 22. Velkommen til at lytte - og ringe på tlf. 97 120 220.

23. nov. - Dueslaget

Jeg nævner af og til bønnen: Maksimal ÅNDS-udgydelse - Minimal BLODS-udgydelse. Jeg tror, den bøn redder liv.

22. nov. - Sindet

HVAD ER DET MEST SINDSFORVANDLENDE MIDDEL? Jordskælvene, hungersnød, krigene og andre naturmæssige katastrofer er tegn og fødselsveer, Jesus nævner, og som er nemme at få øje på.

21. nov. - Tonen?

HVORDAN ER TONEN IBLANDT OS? Valgkampen i USA har været præget af en usædvanlig hård, ophidset og fjendtlig tone - fra begge lejre.

20. nov. - Herrens pil

Da jeg i morges gik med vores hund i et område med træer, der ligesom gemte mig for omverdenen, fik jeg en tilskyndelse til at tale et ord til jer, der føler jer gemt.

19. nov. - Kompliceret?

Eva Vosegaard skriver til mig: “Jeg tror, vi efterhånden gør alt det med valget af Trump for kompliceret!”

18. nov. - Født påny?

HVORFOR VÆRE NEGATIV OG NEDLADENDE? Dr. James Dobson fra USA er i dag 80 år gammel. Han er genfødt forfatter og psykolog og har hele sit liv stået for fundamentale kristne værdier med stærkt fokus på den kristne familie.

17. nov. - Brok/Bøn

SVENSKE BØRN ER BANGE FOR TRUMPS KRIG! I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje. Jeg foreslår, at vi bl.a. igen sætter fokus på Amerika og deres kommende præsident.

16. nov. - Messias?

TRUMP ER IKKE MESSIAS! Det er utroligt, hvor travlt folk har med at forudsige, hvor uegnet Trump bliver som præsident. Det er også underligt, at vi kristne, der tror på Trump som Guds svar på bøn, regnes for forførte og naive.

15. nov. - Profeti 2015

TRUMP ER SOM EN ELEFANT I EN GLASBUTIK! Iben Thranholm, cand teol, journalist og ugentlig skribent i ugeavisen Udfordringen, var i New York under præsidentvalget, hvorfra hun rapporterer:

14. nov. - Panik i EU

Det, der er udvalgt af Gud, er elsket og værnet af Gud - men samtidig hadet og jagtet af satan. Det gælder stort og småt. Det gælder dig personligt.

13. nov. - Muligt mord?

Lad os se det i øjnene: Muligheden for at Trump bliver myrdet er til stede - og måske mere til stede for ham end nogen anden præsident.

12. nov. - Pga. Gud!

Jo mere jeg tænker over valget af Trump, jo mere begejstret bliver jeg. Ikke over Trump - men over Gud.

11. nov. - Hvad gik galt?

Verden er stadig i chok over udfaldet af det amerikanske præsidentvalg. Store protesttog har bevæget sig gennem Amerikas byer i protest mod Trump.

10. nov. - Miraklet skete

Europa vågnede til endnu et valgchok. Stik imod alle målinger og elitens forudsigelser stemte England NEJ til EU den 23. juni. Og i går ramte endnu en chokbølge Europa, ja, hele verden: Trump vandt over Clinton. Miraklet skete.

9. nov. - Mirakel?

Når du læser denne andagt, ved du nok, hvem der er Amerikas næste præsident. Clinton er storfavorit og vil dermed skrive historie som værende USA’s første kvindelige præsident.

8. nov. - Historisk dag

Denne andagt skrives på en historisk dato: 8. November 2016. Dagen hvor amerikanerne vælger deres præsident for de næste fire år.

7. nov. - Abba Far

Bare fire vers i Romerne 8:14-17 indeholder en kolossal rigdom, som Peter Tinggaard delte med os søndag formiddag.

6. nov. - Humanismen

Vi har hele lørdagen siddet ved et veldækket bord, hvor Helligånden har serveret sunde og styrkende retter.

5. nov. - Gud ler

Peter Tinggaard advarer imod kun at se alle de negative ting, der sker i vor tid. Ja, de vil komme. Men har Gud forladt os i endetiden?

4. nov. - Mosul

Forbønsstævnet er i gang - og vi får meget rige dage. Det handler ikke om at vride armen om på Gud og tvinge Ham til at give Danmark vækkelse.

3. nov. - Floden

Tak til jer der bad for min øjenoperation i dag onsdag. Ifølge kirurgen forløb den planmæssigt. Jeg er taknemlig.

2. nov. - Gru og Gys

På det menneskelige plan er vi mere oplyste end for tusind år siden. Men åndeligt famler de fleste rundt i mørket og siger: “Jeg vil ikke have med lyset at gøre!”

1. nov. - Blodet

Torsdag d. 3. november kl. 19 starter vi weekenden med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, som fortsætter indtil søndag middag. Peter Tinggaard kommer med mange inspirerende tanker - sammen med sin guitar. Peter er med i Den Varme Linje torsdag aften kl. 22.00.

31. okt. - 5.777

Jeg ved det. Der har været katastrofer i denne verden i tusindvis af år. Jeg ved også, hvornår de startede. For ca. 6.000 år siden.

30. okt. - Perlen

Jeg mærker modløsheden hos mange af jer over alt det med Halloween. Flere af jer har advaret børn og børnebørn mod at deltage, men de forstod ikke advarslen. Og mange af arrangementerne var i skolen - nogle endog i kirken.

29. okt. - Tårer

Så blev Halloween-festen i Vejle skudt i gang. Og ikke overraskende var der masser af mennesker, der roste initiativet.

28. okt. - Hoseas 4:6

Alle burde lytte til Den Varme Linje i aftes. Voksne, børn, unge, borgmester og byråd i Vejle m.fl. Så tror jeg, de ville holde igen med Halloween festlighederne.

27. okt. - Ukristeligt?

I aften torsdag sender vi den Varme Linje fra Pottemagerens Hus kl. 22.00 - på webtv og UCB Radio i København. Lad os bl.a. se på situationen i Vejle, hvis byråd satser på at gøre Vejle til Danmarks Halloween-Hovedstad.

26. okt. - Hjerneløst

Tak for al forbøn. Jeg skulle have haft en øjenoperation i dag onsdag; men grundet en syg kirurg blev operationen aflyst og programsat til onsdag d. 2. nov. kl. 10.45.

25. okt. - Sig tak!

Da jeg gik på stranden i morges og nød den friske oktoberbrise, de gulnede blade på buskene, den blå himmel, det skvulpende Lillebælt og fjorden med svanerne takkede jeg Gud for de gode kår, vi lever under.

24. okt. - Lus i DK.

I 1823 skrev Adam Oehlenschläger en sang, der i dag er en af vore to nationalsange: “Der er et yndigt land!”

23. okt. - En container

Jeg gik lørdag en tur på ca. 15 km. for at meditere og motionere. På turen lavede jeg ved en video på 8 min., der handler om, at det er ok at se i øjnene, at du er afmægtig. For du beder til den Almægtige. Svaret på din bøn afhænger ikke af den afmægtige - men af den Almægtige, som vi beder til i JESU NAVN, Navnet over alle navne.

22. okt. - Hærskarers Herre

Lige nu er der meget fokus på Mosul i Irak, da de kommende uger kan rumme begivenheder, hvor titusinder mister livet og flere hundrede tusinde flygter fra en ødelagt storby, der for et par år siden rummede næsten tre millioner mennesker - hvoraf flere hundrede tusinde var kristne.

21. okt. - Lammets Blod

Israel fejrer i disse uger nogle af de store fester, som udspringer fra Gud. De har fejret nytår. Jødernes nye år er 5777. De har fejret årets helligste dag, Forsoningsdagen, Yom Kippur - og lige nu fejrer de “Løvhyttefesten”.

20. okt. - Gode Hyrde

Jeg gentager Hebræerne 13:3, ”Husk på dem, der sidder i fængsel, og føl med dem, som var I selv i fængsel. Føl smerten hos dem, der mishandles, som var det jeres egen krop, det gik ud over.”

19. okt. - Fængsel/frihed

Der er mange slags fængsler. Frygt, bitterhed, had, utilgivelse, jalousi og ensomhed er fængsler for mange.

18. okt. - En bøn!

Mens vi klager over for lidt kontanthjælp, pension og SU, og for høje oliepriser og skatter, har de andet at tænke på andre steder i verden, bl.a. i Mosul i Iraq.

17. okt. - Ikke overrasket

Faktisk handler dette ikke om demokrater og republikanere. Derfor heller ikke om Clinton og Trump.

16. okt. - Åndelig kamp

For de genfødte er Efeserne 6:11-12 og de følgende vers en kendt passage.

15. okt. - Løgn

Jeg har nævnt det på facebook og andre steder i dag. Men jeg MÅ nævne det også her, selv om det bliver igen for nogle af jer.

14. okt. - Hvem/hvad?

Undskyld at Den Varme Linje ikke som lovet blev tolket. Jacob Damkani følte, han mistede tråden, hvis han blev tolket. Han talte trosstyrkende om de jødiske fester - alle fuldbyrdet i Jesus.

13. okt. - Jacob Damkani

I aften torsdag sender Lars Madsen Den Varme Linje på PH’s webtv direkte fra Israel. Det bliver nok med Jacob Damkani, som har gæstet PH.

12. okt. - Skøgen Rahab

Da jeg lavede en 7 min. video i dag om, at Gud bruger almindelige mennesker, blev jeg overrasket ved at blive mindet om, HVOR almindelige mennesker, Gud bruger.

11. okt. - Giftigt

Jesus har syv hilsener til syv Kirker i Åbenbaringen kapitlerne 2 og 3. Det sidste er til Kirken i Laodikea, der anses for at være den sidste kirke inden Jesu genkomst.

10. okt. - Lyset/mørket

Som afrunding af forrige andagt, der handlede om at aflægge det barnagtige, vil jeg citere Ef. 4:13, som er Guds mål med Hans kirke. Et mål der skal nås gennem de fem tjenester: Apostle, profeter, evangelister, lærere og hyrder.

9. okt. - Moden

Dette bliver en andagt med et par meget jordnære informationer. Men også med et vigtigt Guds Ord.

8. okt. - Status

Jeg har tilbragt nogle dage på Munkebo sammen med stedets ejere, Tage og Dortea, ægteparret Mogens og Karin som bor på stedet, samt Klaus og Beate Wiese fra Nolde ved Tønder. De underviste på PH for et par uger siden.

7. okt. - Bibelsk linse

Jesus siger i Mattæus 24:6, “I skal høre krigslarm og rygter om krig. Se til, at I ikke lader jer skræmme. For det SKAL ske; men det er endnu ikke enden.”

6. okt. - Kritik - igen!

Israel oplevede et par døgn uden fordømmelse fra Vesten, da verdens ledere i stort tal fløj til Israel for at deltage i begravelsen af Shimon Peres.

5. okt. - Duelighed

Jeg er i gang med at lave nogle små videoer på ca. syv minutter, der handler om ét emne: Gud bruger almindelige mennesker.

4. okt. - Fraværet

Esajas profeterede for 2.800 år siden om Jerusalem, at “folkeslag og konger vil søge hen imod det lys, der udstråler fra dig.” Denne gamle profeti så vi glimtvis opfyldt ved begravelsen af Shimon Peres på Herzl Bjerget i Jerusalem, som ligger i Israel.

3. okt. - Jerusalem

For ca. 2.800 år siden profeterede Esajas flg. om Jerusalem:

2. okt. - De er fjernet

Jeg vil vende en negativ oplevelse til noget positivt ved at dele dette med dig.

1. okt. - Vest på igen

For et par uger siden havde min kone og jeg planlagt at campere ved Vesterhavet i weekenden. Men Joy blev syg og sendte mig afsted alene - sammen med Buster.

30. sept. - Gå!

I Den Varme Linje kan du lytte til det gode gamle Evangelium i ord og sang. Det er enestående og uforklarlig Nåde, at Guds Søn ofrede sit liv for os, mens vi var ugudelige og syndige. (Rom. 5:6-10)

29. sept. - Et skrig

“Du så vore fædres lidelse i Egypten, du hørte deres SKRIG ved Det Røde Hav.” (Nehemias 9:9)

28. sept. - HØR!

Her kommer den rigtige dato for mit møde i Apostolsk Kirke, Vardevej 106 i Vejle. Det er i morgen torsdag d. 29. september kl. 14.00.

27. sept. - Jammerbugten

Jesus brugte små ting fra hverdagen til at forklare store begivenheder. Sådan kan enkeltstående begivenheder i dag være et varsel om det, der er i vente.

26. sept. - Left Behind

Joy og jeg så i aften filmen “Left Behind”, der blev sendt på TV3. Oversat er titlen: “Ladt Tilbage”.

25. sept. - Israel

Egon og Hannah Falk rejste til Tanzania i 1974. Deres første tre år var så vanskelige, at Egon dengang sagde: “Aldrig mere tilbage til Afrika!” Og de rejste hjem - til Pinsekirken i Esbjerg.

24. sept. - Fra Peter

Peter Gakiri takker for forbøn og støtte. Han lander i Danmark torsdag og er med i Den Varme Linje.

23. sept. - Dryp-Dryp!

Den Varme Linje blev en “Dryp-Dryp-Udsendelse” med vidnesbyrd om de små “dryp”, som vi alle kan være med til formidle - og som Gud kan lade vokse til noget stort og evigt.

22. sept. - Gudsnærvær

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje.

21. sept. - To virkninger

Jeg skrev i forrige andagt: Dommens to virkninger er 1. - fantastisk - og 2. - forfærdelig. Fantastisk for dem, der vandrer på den smalle vej. Forfærdelig for dem, der vandrer på den brede vej.

20. sept. - Fase 6 & 7

Faserne 6 og 7 på Noas tid - og således også på vor tid, er forårsaget af Guds “nok-er-nok” indgreb - og Hans dom.

19. sept. - Fase 5

Vi har kort været omkring de første fire faser af Noas tid og kan tydeligt genkende de samme faser i vor tid.

18. sept. - Fase 3 & 4

Da jeg i dag betalte 360,- kr. for tre dage på en primitiv campingplads, tænkte jeg straks: FOR SÅ LIDT FÅR JEG SÅ MEGET!

17. sept. - Vor tid

Min kone ville gerne have camperet på Fanø denne weekend. Men så fik hun blærebetændelse og foretrak at være i stilhed på Aarø.

16. sept. - Noas dage

Et ordsprog lyder: “Det er svært at spå - især om fremtiden!”

15. sept. - Hornets Klang

Vi sender Den Varme Linje i aften torsdag kl. 22, hvor jeg vil se nærmere på den profeti, der lød under bøn og delvis faste. Den starter med: “Tiden nærmer sig hastigt! Tiden nærmer sig for det uventede!”

14. sept. - Tak Jesus

Jeg skrev i forrige andagt: “Gud vil skabe en vej, hvor der ikke synes at være en vej!”

13. sept. - Es. 60:12

Jørgen og Anny Winther fra Odense har gennem flere år været trofaste forbedere og gæster på Pottemagerens Hus.

12. sept. - 9/11 - 2001

Jeg bøjer mig i ærefrygt for Gud over, at ca. 50 mennesker kom til bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus denne weekend. “Tak Jesus at du møder os med Nådens og Bønnens Ånd, så vi bedre og bedre forstår bønnens betydning - og vælger at være sammen i bøn og delvis faste for vort land - og for Israel.”

11. sept. - I mit Navn

En meget varieret lørdag med bøn og delvis faste på PH er forbi.

10. sept. - Det uventede

Jeg oplevede en stærk fredag på Pottemagernes Hus sammen med ca. 40 andre til bøn og delvis faste.

9. sept. - Et spørgsmål

Bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus er skudt i gang - eller snarere blæst i gang, da Lise Jørgensen blæste i vædderhornet.

8. sept. - Nul allergi

Jeg skrev i forrige andagt, at en af væskerne de brugte ved øjenoperationen i tirsdags forårsagede allergi.

7. sept. - Øjenoperation

Jeg havde set frem til denne tirsdag, hvor der stod øjenoperation på “Sygehus Sønderjylland” i Sønderborg på min kalender.

6. sept. - Kenya

Vi nærmer os bøn og delvis faste med start nu torsdag aften kl. 19. Kom gerne hele weekenden - eller kom til det, du kan. Samlinger kl. 10, 15 og 19.

5. sept. - Velkommen!

Haderslev Internationale Kirke ved Martin og Ulla Nissen havde lejet Pottemagerens Hus i weekenden for ca. 50 personer. Jeg blev så inspireret af at læse Martins rapport fra weekenden, at jeg bad om lov til at bringe et resume til inspiration for andre.

4. sept. - Aarø

Lørdag havde jeg det privilegium at blive inviteret til at fortælle om mit liv i et privat hjem på vores dejlige ø, Aarø. En slægt, hvis Aarø-rødder går helt tilbage til det 17. århundrede - og som i dag har fem matrikelnumre på øen. De har en familiesamling på øen denne weekend.

3. sept. - 2. Krøn. 7:14

Tak for mange kommentarer og hilsener i forbindelse med forrige andagt, hvor jeg udtrykte forbavselse over at høre en genfødt pastor nævne fem punkter, der bør kendetegne en kirke - og hvor bøn slet ikke var nævnt.

2. sept. - Bedehus

Hvad er Guds Hus? Hvad har vi gjort ved Guds Hus? Hvorfor har vi forandret Guds Hus?

1. sept. - Optimalt liv

Mit sidste møde i Norge var i den lille lutherske kirke på Skjernøy, hvor en flok skønne gudfrygtige kvinder var samlet - unge og ældre.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
27. februar. - Desperat?
GUD SKJULER SIG FOR AT BLIVE FUNDET!
I en prædiken af vores søn Thomas i Hillsong hørte jeg ham sige ca. sådan: “Gud skjuler sig ikke for at skjule sig - men for at blive fundet.”


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail