29. marts - Gud ler

GUD RYSTER PÅ HOVEDET AD DERES PLANER! Forrige andagt var hård kost for nogle. Man mener ikke, det er ret at forbande nogle.

28. marts - Forbandelse

ET ANDET EVANGELIUM! Hvor mange er klar over, at den 23. marts var en skelsættende dag for Danmark?

27. marts - Dag og Nat

KORSTOGET STARTER PÅSKEDAG! Bøn og delvis faste er forbi i denne omgang. Tak til Regina Løbner for at dele Ordet på en praktisk og forstående måde - og for den skønne lovsang. Tak til jer der kom til stævnet - og tak til jer der var med via webtv.

26. marts - Statens kirke

ANTIKRISTS RIGE BYGGES OP SOM FORUDSAGT! Det blev en lørdag på Pottemagerens Hus, hvor Gud gav os en dybere erkendelse af, at dommen i Højesteret den 23. marts kl. 12 middag var en skelsættende dag.

25. marts - Husk!

KAN MAN GLEMME GUD??? I profetien, jeg bragte i går, lyder det: “Hvad end der sker - så HUSK HVEM JEG ER!”

24. marts - Ukendt bedrag

HUSK HVEM JEG ER! VÆLG MIG! Det er et gæt. Men måske 99,8% af Danmarks befolkning ikke aner, at da Rådhusklokkerne slog 12 middag, styrede Danmark nærmere afgrunden.

23. marts - Terrorist

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT SIGE TERRORIST? Europas politikere har meget svært ved at sige et ord med ni bogstaver: TERRORIST! De er så bange for at støde muslimerne. Men hvornår begynder vi at se i øjnene, at alle muslimer er ikke terrorister - men så godt som alle terrorister i vor tid er muslimer?

22. marts - DIT Rige!

MANGE RIGER UDGØR TILSAMMEN SATANS RIGE! Vi beder i Fadervor: “Komme DIT Rige! Ske DIN vilje, som i Himlen således også på Jorden!”

21. marts - Arrow-3

SPRÆNGHOVED PÅ 200 KG. SENDT MOD ISRAEL! Vi fortsætter med at bede om Maksimum Åndsudgydelse og Minimum Blodsudgydelse over Israel. Det er en effektiv bøn.

20. marts - Kom herop!

DERFOR SKAL VI BRUGE KVALITETS TID MED GUD! Da vi på vej fra Tel Aviv til København svævede i ca. 12.000 meters højde, og jeg kiggede på de betagende skyer, blev jeg mindet om Ordet til Johannes på øen Patmos:

17. marts - “Hellig krig”

EN LAVINE ER STARTET - OG KAN IKKE STANDSES! Valget i Holland er forbi, og Grundlovsbruddet er nu lagt frem for syv dommere i Højesteretten.

16. marts - ISRAEL

MANGLER DU BØNNESVAR? Munkebo, Munkebovej 13, Blenstrup, 8983 Gjerlev indbyder til seminar med følgende overskrift: “Mangler du Bønnesvar?”

15. marts - Forbered dig

DU KAN BLIVE LØBET OVER ENDE! Valg i Holland i dag onsdag - og Højesteretssagen i København torsdag kl. 09 angående Den Danske Grundlov og tilladelsen til at vie personer af samme køn i Den Danske Folkekirke.

14. marts - Islams ånd

HOLLAND OG DANMARK SKAL VÆLGE! Budskabet til os i dag, fra åndelig modne mennesker, var: I europæere har ikke fattet, hvad der bor i islams ånd.

11. marts - Nåde

DET ER NÅDE! FOR DET ER UFORTJENT! Hvad er Nåde? Det er der skrevet bøger om. Jeg vil give mit bidrag på en enkel måde.

10. marts - Navnet Jesus

NAVNET JESUS ER ANDERLEDES OG SPECIELT! Undskyld denne sene andagt. På en rejse til Israel er dagene meget pakket, og jeg kan køre sur i det med mails, facebook, videoer og andagter. Kl. 3 i nat, efter Den Varme Linje, var der hverken kræfter eller inspiration til skrive noget.

9. marts - Rystelser

NYE RYSTELSER KAN VÆRE LIGE OM HJØRNET! Vi havde en stor og rig dag i Jerusalem: Oliebjerget, Tårekirken, Gethsemane, Golgata og Den Tomme Grav - og om aftenen til bøn med Jan Willem van der Hoeven og forbedere fra flere lande.

8. marts - Åbenbaring

VORES EFFEKTIVE VÅBEN MOD ANKLAGE! I dag døbte vi i Jordanfloden på det sted, som kan have været stedet, hvor Johannes Døberen døbte - inkl. Jesus.

7. marts - Esajas 53

DU MÅ IKKE SIGE MERE! JEG VIL IKKE HØRE MERE! Her fra Israel vil jeg opfordre alle, der kan krybe eller gå, at komme til Pottemagerens Hus den 1. og 2. april. Og det er ikke en aprilsnar.

6. marts - ISRAEL

FØRSTE LIVSTEGN FRA JERUSALEM, ISRAEL! Da vores fly forlod København, var det ikke overdrevet at sige: “Flyet er ladet med kristne!”

5. marts - Sølvbryllup

ENDELIG KAN DIN TJENER GÅ BORT I FRED! Denne andagt skrives på PH med sveden løbende ned af ryggen. Hele lørdagen har været overstrålet af vores datter og svigersøn sølvbryllup. Jeg har lige lukket kufferten. Om en time, kl. 01 nat, kører vi mod Kastrup Lufthavn med Israel som mål. Nu skal jeg have Dagens Ord afsendt inden afrejse.

4. marts - Det er NU!

HVAD SLAGS SAMFUND VENTER VORE EFTERKOMMERE? Jeg er i gang med nogle vilde døgn med fester, masser af kørsel og afgang til Israel lørdag nat. Men jeg kan af et ærligt hjerte sige, at Guds nåde, fred og glæde fylder mig til overflod - og Hans glæde er min styrke. Tak for enhver forbøn. Det virker.

3. marts - Ond ånd

BRUG VANDKANONER, HESTE OG GUMMIKUGLER! Den Varme Linje med Knud Bak og Peter Gakiri handler om det vigtige emne, hvorfor vi har ørkenoplevelser. Det er frustrerende perioder, men nødvendige for alle, der vil være en discipel af Jesus. Lyt til god undervisning og gode eksempler.

2. marts - Hvad ser vi?

PORNO I MARMORKIRKEN! Hvor seriøst ser vi på vort lands situation? For de kristnes vedkommende kan svaret måles ved opbakningen af bedemøderne - og indholdet af dem.

28. februar. - Forførelse

ET UHYGGELIGT DYR MED DRÆBERHORN! Det er meget, meget sjældent at jeg drømmer. Derfor bliver jeg ekstra stille, NÅR jeg drømmer - og så så tydeligt, som jeg gjorde i dag. Ja, midt på dagen.

1. marts - Stort 2017!

HOLD UD! GIV IKKE OP! LAD IKKE HÆNDERNE SYNKE! Der er mange ting, jeg gerne vil dele med jer. Det bobler i mig. Vi skriver allerede 1. marts, og meget vil ske i løbet af 2017. Lad os ikke falde i søvn - eller blive bange.

27. februar. - Desperat?

GUD SKJULER SIG FOR AT BLIVE FUNDET! I en prædiken af vores søn Thomas i Hillsong hørte jeg ham sige ca. sådan: “Gud skjuler sig ikke for at skjule sig - men for at blive fundet.”

26. februar. - Mig først

10 DAGE - 10 MINUTTER - 3.000 FRELST! Tak for jeres mange reaktioner på Den Varme Linje torsdag aften. De varierer meget; men tak til både jer, der syntes, det var fint - og til jer der synes det var lidt voldsomt. Ja, var et angreb på Kirken.

24. februar. - SOS!

DEN VARME LINJE VAR ET NØDRÅB OM HJÆLP! Noget særligt skete. Udsendelsen blev et nødråb om Guds indgreb i Kirkens Liv, i Danmark, i mit Liv. Mere indtrængende end sædvanlig.

25. februar. - Højesteret

DIN KÆRLIGHED, HERLIGHED, KARAKTER OG KRAFT! Meld dig allerede nu til næste bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus den 23. - 26. marts, hvor Lena Løbners datter, Regina, er med os.

23. februar. - Fiasko!?!

VAR HAN DISKVALIFICERET? Så er det en ny torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Der vil jeg også tage emnet DE TO VIRKELIGHEDER frem og håber på, andre vil bidrage med noget - evt. hvordan Guds Virkelighed kom ind i Din Virkelighed og løftede dig op på et højere niveau.

To virkeligheder

DET ER MEGA STORT! DET ER AMAZING GRACE! Da jeg lyttede til en forkyndelse af Leif Rasmussen, Kolding, brugte han udtrykket: Guds Virkelighed - og min Virkelighed. Begge Virkeligheder er Virkelige - men forskellige.

21. februar. - Tak Jesus!

VI VIL IKKE SE DIG IGEN! Selv om jeg har skrevet det på min facebook, vil jeg nævne det også her, for nogle af jer for anden gang. Men i mit univers er det så vigtigt at sige Jesus tak og give Ham al den ære, Han fortjener.

20. februar. - Almindelige

GUD BRUGER HELT ALMINDELIGE MENNESKER! Bøn og delvis faste på PH er for denne gang forbi. Men bønnen fortsætter. Fordi Gud fyldr os med Nådens og Bønnens Ånd, så kan vi ikke lade være med at bede, takke, lovprise og tilbede - hvor end vi er.

19. februar. - Sig tak!

SIG TAK UNDER ALLE FORHOLD! Der har været masser af glæde og lovsang i Guds Hus på Pottemagerens Hus i dag lørdag. Lena Løbner med sin guitar spreder glæde.

17. februar. - Gud kan!

SELV DET ONDE KAN GUD VENDE TIL NOGET GODT! Jeg kan kun sige: Lyt til Den Varme Linje fra i aftes, som Lena Løbner fylder så smukt, stærkt og livsbekræftende med sin sang ledsaget af friske, opmuntrende vidnesbyrd - og Guds Ord.

18. februar. - Lys forude

DER ER LYS FORUDE! Jeg oplevede en fantastisk morgen på min bedevandring. Det var en overskyet, mørk, ja, lidt trist dag vejrmæssigt set. Hvor jeg vandrede i skoven var der også ganske dunkelt.

15. februar. - Kaldet 4

DET SLUMRENDE KALD KAN VÆKKES! Gud fortryder ikke kaldet og gaverne, Han har nedlagt i os. Han arbejder på mange måder for at få det “slumrende kald” vakt til live i os. Det kan ske gennem andres trøst, udfordring og vejledning.

16. februar. - Hjertet

HVIS HJERTE ER HELT MED HAM! Så er det blevet torsdag. En dag der aldrig har været før - og aldrig kommer igen. Så lad os bruge denne torsdag godt.

14. februar. - Kaldet 3

HVAD ER ÅRSAGEN TIL ISRAELS OPSTANDELSE? Hvordan kan det lade sig gøre, at der findes et Israel og et jødisk folk i dag? Kun ét svar: GUD!

13. februar. - Kaldet 2

JEG TROR, JEG NU ER PÅ MIN RETTE HYLDE! En ny uge er i gang. Jeg minder om bøn og delvis faste på PH begyndende torsdag aften kl. 19 og varer hele weekenden. Lena Løbner er med. Hun er i øjeblikket opmuntret af Hebræerne kap. 13 og Åbenbaringen kap. 12. Så de stærke begivenheder, vi læser om der, vil vi høre mere om.

12. februar. - Kaldet

AT LEVE I KALDET SKABER MÆTHED OG TILFREDSSTILLELSE! Jeg har en særlig begrundelse for at dele nogle tanker om Guds KALD - også om det SLUMRENDE KALD. Men ud over den begrundelse er jeg overbevist om, det er vigtigt emne.

10. februar. - Er det svagt?

I Mattæus 14:23 finder vi Jesus i denne situation: “Han gik op i bjergene for at være ene og bede. Da det blev aften, var Han dér alene.”

11. februar. - Målet

DET ER INGEN KONKURRENCE! Tak til alle der har skrevet opmuntrende ord om et korstog gennem landet. Jeg håber, I bakker jeres ord op med forbøn.

8. februar. - Stå op - stå på!

STÅ OP - STÅ PÅ! Jeg var i dag tirsdag til en større hjerteundersøgelse. Først var der én læge, så var der to - og til sidst sagde den ene: Jeg må have assistance af en mere erfaren overlæge. Så kom nr. 3.

9. februar. - Det ulmer

Vi har 1 ledig plads på rejsen til Israel den 5. - 19. marts, hvor vores base bliver på 17. etage i hjertet af Jerusalem. Er du interesseret, så kontakt Lars Madsen på tlf. 97 120 220. Mail: media@watchman.dk

7. februar. - Godt tilbud!

Jeg mener, kirken generelt undlader at forberede de kristne på svære tider. Nej, det er ikke populært at gøre det; men det er uansvarligt ikke at gøre det.

5. februar. - Handling

FRA HJERTIL HANDLING! Vi kan tilbyde dig 4 stærke CD’er med 4 budskaber af Egon Falk fra livet som missionær i 44 år i Tanzania, Afrika. Bestilles hos Else Käs, tlf. 7553 3323 - info@watchman.dk

6. februar. - Klædt på

ER VI KLÆDT PÅ TIL DET, DER KOMMER? Moses talte ved SØNDAG PÅ PH om at være klædt på til det, der kommer. Kirken i Vesten synes af have favnet en UNDSLIPPELSES-teologi i stedet for en OVERVINDER-teologi, hvor vi regner med at undgå alt det svære - og derfor ikke er forberedt på det.

3. februar. - På Guds måde

Lissi Hartmann skriver: “Jeg glæder mig til “et helt” Dagens Ord igen!” Tak for den længsel, Gud har lagt i dit hjerte Lissi efter Ordet.

4. februar. - Gud er god!

En, der lyttede til Den Varme Linje i aftes, skrev bagefter: “Det jubler i mig. Jeg har manglet at høre og forstå det, du taler om. Jeg kendte ikke min ABBA Far. Det har altid været en bedrøvelse. Men nu lærer jeg hver dag mere om min ABBA. Nu giver livet mening. Nu mærker jeg en stor glæde. Guds Ord kan nu fange min opmærksomhed, som giver svar på mine spørgsmål.”
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
29. marts - Gud ler
GUD RYSTER PÅ HOVEDET AD DERES PLANER!
Forrige andagt var hård kost for nogle. Man mener ikke, det er ret at forbande nogle.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail