21. april - 80.000,- kr.

Stor tak til Gud for et vidunderligt Påskestævne, hvor vores forrådskammer blev fyldt godt op med forkyndelsen ved Johny Noer, lovsangen, Signe og Hannes tjeneste, fællesskabet og de hilsener, der kom til os via nådegaver.

20. april - 15. sek.

En fantastisk Påskelørdag er forbi. Fantastisk fordi Gud igen velsignede - og Hans velsignelse gør rig.

19. april - Salme 22

Det var en helt igennem rig Langfredag. Meget, meget inspirerende forkyndelse Langfredag formiddag og aften - og en fantastisk flot og smuk eftermiddag med Signe Walsøe og Hanne Diou.

18. april - Fuldbragt

Jeg sidder her Skærtorsdag nat med en blanding af taknemlighed og tårer. En dyb taknemlighed til Jesus for Hans Getsemane nat, som blev malet for vore øjne i Johnys prædiken - og overvældet over at jeg på denne Langfredag kan takke min Gud og Skaber for, at Han i Sin Søn Kristus råbte fra korset: DET ER FULDBRAGT!

17. april - Getsemane

Så er det Skærtorsdag med møde med Johny Noer kl. 19.30, hvorfra vi også sender webtv. Det bliver med nadver.

16. april - Guds antenne

Jeg er sådan i forventning til Gud for en herlig Påske med et vigtigt stævne på Pottemagerens Hus med Johny Noer.

15. april - Erstatning

Ved indgangen til Påsken er der en interessant udveksling af synspunkter i egyptisk og israelsk presse.

14. april - Min Fars Hus

Jeg har opdateret vores hjemmeside hvad angår kommende arrangementer på Pottemagerens Hus. Ses under NYT - NYT for 2014.

13. april - Succes

I dag er det Palmesøndag, som indleder Påskens højdramatiske dage med forladthed, ensomhed, spot, smerte, skrig, henrettelse, død, begravelse og opstandelse.

12. april - En artikel

Her kommer en anden beretning fra vandringen med korset, hvor vi vandrede langs kysten på Sjælland med Helsingør som mål.

11. april - Åbenbaring

Jeg talte i går i Vejle over emnet: “Israel - Guds Øjesten”. Udtrykket øjesten om Israel kommer fra Zak. 2:12, ”Den, som rører jer, rører min øjesten.” Det er et ord, alle vore politikere burde kende - og respektere. For ingen formår at røre og angribe Guds Øjesten uden forfærdelige konsekvenser for dem selv.

10. april - Enhver ...

Lad mig dele en anden episode fra vandringen med korset. Helt anderledes end fra den larmende pornomesse.

9. april - Korset

Kristeligt Dagblad har i anledning af Påsken lavet en serie artikler med overskriften: “Mig og mit Kors”.

8. april - Tale/torden?

Vores næste bøn og delvis faste på PH er 23. - 25. maj begyndende fredag kl. 10 - afsluttende med “Søndag på PH” kl. 10. Tilmeld dig allerede nu hos Sofie på tlf. 7553 3323 - og kom gerne og overnat torsdag.

7. april - I Herren

En vigtig weekend på PH med bøn og faste er forbi. Ikke på nogen måde, fordi vi er vigtige. Men en flok var samlet i bøn og faste, hvor vi i vores afmagt kaldte på den Almægtige på vegne af vores land, folk og regering.

6. april - Det væsentlige

Det var en helt igennem skøn og stærk lørdag. Der sker noget godt, når vi kommer sammen med det ene formål at søge Gud. Der er ikke et fastlagt program - og vi behøver ikke overholde tider.

5. april - Mod

Det blev en herlig fredag med fællesskab, bøn, faste, lovsang og Guds Ord. Jeg kan med rette sige om dagen, at den voksede i herlighed og intensitet.

4. april - Vil du?

I dag fredag har vi bøn og faste på PH med samlinger kl. 10, 15 og 19. Det samme i morgen lørdag - og “Søndag på PH” kl. 10.00 Vi sender webtv fra begge aftener kl. 19 og søndag formiddag.

3. april - Han, hun, hen?

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio, hvor vi bl.a. byder velkommen til vore to nye medarbejdere, Ole og Elli Lund fra Dianalund. De har købt hus i Holsted og flyttede ind i tirsdags.

2. april - Hvorfor? Derfor!

Vi har bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus nu fredag og lørdag sluttende med “Søndag på PH” søndag kl. 10.00. Vi starter fredag kl. 10; men flere af deltagerne kommer til et let måltid torsdag aften og overnatter.

1. april - 458 2296 303

I forbindelse med vores skift af bank er det rørende at opleve, hvordan I kære givere og støtter straks spørger: “Hvad er den nye konto, så vi kan sende en gave til arbejdet?”

31. marts - Spar Nord

Jeg har skiftet bank og skrevet flg. til Danske Bank:

30. marts - SKÆV

For et par dage siden skete der en teknisk fejl, da ca. 75 personer, der daglig modtager “Dagens Ord” som mail, ikke modtog mailen. Men ikke nok med det. Jeres mail adresser blev slettet i mit kartotek.

29. marts - Bedømme

I går fredag sendte vi fire timers direkte radio til seks stationer + webtv. Det var Robin, der som en trænet, veltalende og erfaren vært styrede udsendelsen - og han gjorde det rigtig godt. Tak for dig kære Robin - og tak til dine trofaste medarbejdere, Peter og Jonas.

28. marts - Forførelse

Jeg vil gå lidt videre med andagten fra i går, der handlede om åndernes magt, hvor jeg nævnte det eksempel, den 12-årige havde oplevet: En halskæde bevægede sig og svarede ja eller nej på de spørgsmål, pigen stillede.

27. marts - ånderne

Den usynlige verden er mere virkelig end den synlige. For det kan med rette siges, at den synlige verden er et produkt af den usynlige. Ved vi ikke det, bliver vi nemt et bytte for den forkerte ånd.

26. marts - Blæs Alarm

Lad os se det i øjnene: Det er nemmest af flyde med strømmen. Humanismens og religionernes urene strøm. Selv døde fisk kan flyde med strømmen.

25. marts - Lykke???

Jeg ved godt, jeg rører ved nogle “varme kartofler” i mine andagter. Ris og ros vælter ind. Ris i form af: “Lad dog de homoseksuelle elske hinanden. Kærlighed er smukt.” Og “hvorfor skrev du om “Faderhuset”. Skilsmisse er normalt, og Ruth er nu lykkelig. Det må være nok - også for dig.”

24. marts - Fanatikere

Lad mig minde om bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus den 4., 5. og 6. april - begyndende fredag formiddag kl. 10. Kom gerne og overnat hos os torsdag.

23. marts - På en bølge

“Taler nogen, skal han tale som Guds Ord!” Sådan står der i 1. Peter 4:11, hvilket for mig er ganske enkelt. Jeg vil påstå, at et barn forstår dette.

22. marts - Sære ting

Udviklingen i kirke, samfund, lovgivning, familie, uddannelse m.m. hænger nøje sammen med vores manglende kendskab til Gud.

21. marts - Mangfoldighed

Tak til “Aglow International” for mænd i Kolding, ved Børge Porsen, der havde inviteret mig til at dele liv med dem i aftes. Jeg vil anbefale “Video nr. 2” til nogle, der er søgende. Der fortæller jeg helt enkelt om de fælder, jeg blev fanget af - og hvem satte mig fri.

20. marts - Stats-evangeliet

Den Varme Linje sendes i aften torsdag kl. 22.00. Men først sender vi webtv fra mødet i “Refugiet”, Jernbanegade 44 i Kolding, hvor jeg taler. Mødet starter kl. 19.00

19. marts - Tabersag !?!

Det forstyrrer nogle, at jeg i forrige andagt skrev: “Vær ikke bange for at tabe!” I mener, kristne aldrig taber, men altid er overvindere. Derfor betragter I min påstand som “usund lære”.

18. marts - Undren

I går mandag fortalte advokat Andrea Williams (se foto) fra London om nogle af de mange vanskeligheder, kristne løber ind i i England i disse år. Lærere og sygeplejere bliver fyret, rådgivningscentre lukker og gadeprædikanter får fængsel. Deres brøde er, at de fortæller om Jesus, kalder synd for synd og Jesus som eneste vej til Himlen.

17. marts - I dag kl. 14

En herlig og berigende weekend med Lena Løbner og medarbejdere er slut. Jeg tror, alle blev fornyet, fyldt op og udfordret til at forstå, at vi alle har noget at give til vore medmennesker. Tak Lena for tro tjeneste.

16. marts - Håb for alle

Det blev en lørdag med latter og tårer - med glæde og alvor - med brusende lovsang, stilhed og bøn. (se foto)

15. marts - Gud er god

Tak til Lena Løbner (se foto) for et enkelt, let forståeligt budskab, men stærkt. I ord, sang og vidnesbyrd formidlede Lena til os, at “Gud er god mod mig!” - og jeg vælger at være glad. For uanset forholdene er “Gud altid god mod mig!”

14. marts - Forfærd os

Efter ca. to uger på rejse rundt i landet med Johny Noer takker vi for kærlig modtagelse og betjening hos jer alle - og for enhver hilsen på mail, facebook, telefon og almindeligt brev. Tak for alle de bønner, I har bedt for os.

13. marts - Forløseren

Så er det blevet torsdag igen - og derfor Den Varme Linje i aften kl. 22 på webtv og UCB Radio med Johny Noer og Moses Hansen.

12. marts - Hovmod

Tak til Ronald Gabrielsen og “Midtjyllands Frikirke” for en stærk velkomst og aften. Indledningen ved Ronald handlede om, at Gud vil ryste.

11. marts - Gog krigen

Hvor var det skønt at se så mange mennesker samlet på Munkebo mandag eftermiddag og aften. Tak Elin for dit store arbejde med at gøre godt mod alle gæsterne.

10. marts - Omvendelse

Det var en rigtig god søndag med møder hos “Kongens Folk” i Århus og i Viborg Frikirke. Tak til Johannes og Judith, jeres ledere og forsamlinger, som tog så godt imod os.

8. marts - Lysets engel

Dette bliver lidt af en gentagelse af min facebook hilsen i går. Men grundet de mange, der lytter til andagten på telefon, må jeg sige det igen.

7. marts - Den slags

I aftes havde vi et anderledes og skønt møde i Michaelisgaarden i Fredericia, hvor sognepræst Peter Jacobsen havde inviteret mig til at fortælle om mit liv.

6. marts - Vanvittigt

Det er torsdag - og så er det Den Varme Linje i aften kl. 22.00.

5. marts - 7.000

I 1. Kongebog kapitel 19 møder vi Elias: Slidt, træt og modløs. Faktisk ønskede han at dø. Da Herren mødte ham, sagde Elias: “Jeg er den eneste, der er tilbage, og mig stræber de efter livet!”

4. marts - Ildsluer

Juleaften morgen havde Lilian en drøm, hvor hun så Johny Noer have et møde i den sal i det Borgerhus, hvor vi var i aftes. At vide det fik niveauet af forventning til at vokse adskillige centimeter.

3. marts - Stævningen

Tak til Erling og Tove Axel i Korsør for at åbne deres hjem for et møde søndag eftermiddag. Men bedst af alt var det at møde åbne hjerter for Evangeliet og det ansvar, Gud lægger hen til os kristne om at være vågne og gode forvaltere af de værdier, Gud har givet os.

2. marts - Ombytning

Tak til Kirsten og Nina i Nysted for at åbne deres hjem for det første af den række af møder, Johny Noer og jeg skal have rundt i landet. Tak til jer der kom.

1. marts - Min Grundlov

Bestyrelsen for “Med Grundlov Skal Land Bygges” var samlet i Kbh. i går fredag. Jeg kan berette om en bestyrelse, hvor forskellighederne er en rigdom - med en fælles tro på at gøre en forskel i vort land - sammen med jer.

28. feb. - Eli, Eli!

Den største og vigtigste begivenhed i hele menneskehedens og universets historie er Jesu forsonende død på korset.

27. feb. - Josef

Lad os i dag se på en ung mand, som havde haft nogle gode år som dreng og begyndende teenager. Faktisk var han forkælet af sin far Jakob, og sønnen hed Josef. Han havde elleve brødre.

26. feb. - Mørk sky

Jeg vil minde om, at Johny Noer og Moses Hansen begynder deres møderække på lørdag d. 1. marts hos Kirsten og Ninna, Fjordvej 31 i Nysted. Mødet er kl. 14.00.

25. feb. - Gud i mørket

Prøv i denne andagt at lægge dine forudfattede meninger om mørke bort. At mørke kun er din fjende. At mørke er noget, du altid helst skal undgå. At mørke er lig med fravær af Gud.

24. feb. - Svært at forstå

Det er svært for nogle at forstå, at der kan være noget godt i mørke.

23. feb. - Mørke

Lad os endnu engang læse en enkelt sætning fra Salme 139 angående det lille menneskebarn i kvindens mave.

22. feb. - Gud ske tak

I Den Varme Linje torsdag aften faldt talen naturligt på det ufødte barn i forbindelse med, at vi bad for den mor og far, der netop havde begravet deres velskabte dødfødte dreng.

21. feb. - Trøst

Tak til jer der fornyr jeres medlemsskab af Vægterne ved at indbetale kontingentet på 50,- kr. - og tak til jer der er nye medlemmer.

20. feb. - Kontingent

Det er torsdag - og så er det Den Varme Linje i aften kl. 22. Hvis der er nogle uregelmæssigheder i lyden eller med telefonen, så husk at Polle er i lære hos Lars. Kun øvelse gør mester; og Polle har stadig meget at lære af Lars.

19. feb. - Løb videre

Tak for jeres mange fantastiske positive reaktioner på det vagtskifte, der er i gang med at finde sted, når vores tekniker forlader PH pr. 1. april. Med den tro og bøn I byder ind med er der en velsignet fremtid for både Lars, Signe og deres datter Sara - og for PH, hvor Polle bliver den, som skal omsætte den viden, han får af Lars nu, til praksis.

18. feb. - Vores duelighed

Denne andagt er lidt anderledes, da den informerer om en ændring på Pottemagerens Hus, som vil kunne mærkes i den nære fremtid.

17. feb. - Uundværlig

Weekendstævnet på PH er slut; men ordene er gemt i vore hjerter, så de kan bære frugt.

16. feb. - Omvendelse

Jeg kan ikke fremhæve det ene møde frem for det andet fra i går lørdag. Alle tre møder var skarpe med fokus på Ordet i forhold til humanismens ånd, der mere og mere sætter sine spor i kirken. Jeg vil gå så langt som at sige, at vil du forebygge at blive forført, så afsæt tid til at lytte til alle tre møder.

15. feb. - Ænser intet

Så er weekenden på PH med Martin Bergsøe som underviser godt i gang. Hvis ikke man lytter til den undervisning, Martin bragte i aftes - og som er temaet for denne weekend, er der en stor chance for at miste formålet med livet og ende i det mørke, Jesus beskriver i Mat. 24:39,

14. feb. - Husk t

Weekend stævnet med Martin Bergsøe begynder i aften fredag kl. 19. Møderne lørdag er kl. 10, 15 og 19 og søndag kl. 10. Alle møderne sendes på webtv.

13. feb. - Hvorfor?

Så er det torsdag - og derfor er det Den Varme Linie i aften kl. 22 - på webtv og UCB Radio. Ring til mig direkte i programmet på tlf. 97 120 220.

12. feb. - Anerkendelse

Det er trist, når et menneske hele tiden er på jagt efter alkohol for at holde livet ud. Det er sørgeligt, når et menneske hele tiden spejder efter den næste sprøjte for at undertrykke angsten, ensomheden, frustrationen.

11. feb. - Kun 1/3

Hvilken ånd råder i kirken? Er det Helligånden eller tidsånden? Det er spørgsmål, Martin Bergsøe (se foto) fra Bibelværkstedet i Nykøbing Falster kommer ind på den kommende weekend på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted.

10. feb. - Det væsentlige

Vi beklager meget, at teknikken svigtede under “Søndag på PH”, som var afslutningen på vores bede- og delvis fastedage. Jeg håber, den ligger her på nettet allerede i dag.

9. feb. - Kræftknude

Vi havde en meget, meget skøn og stærk lørdag med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Gud gjorde både noget i og gennem os.

8. feb. - Dumt DK

Hilsen fra bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Jesus nævner tre områder i Mattæus kap. 6: Almisse, bøn og faste - som normale sider af en kristens liv:

7. feb. - Johs. 3:16

I aften fredag og i morgen lørdag kl. 20.00 sender vi webtv fra bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Søndag kl. 10.00 sender vi fra gudstjenesten “Søndag på PH”.

6. feb. - Fodtrinene

I aften torsdag sender vi Den Varme Linje kl. 22 - på webtv og UCB Radio. Fredag og lørdag aften kl. 20.00 webtv fra PH med bøn og faste - og igen søndag formiddag kl. 10: Søndag på PH. Velkommen til at se webtv - men også til at være med på Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Tlf. 7553 3323.

5. feb. - Nåde

Jeg vil minde om vigtige dage på Pottemagerens Hus - og for jer der står med os. Vi sender webtv på følgende tider:

4. feb. - Vækst

Hjertelig tak for forbøn for mødet, jeg havde i aftes med en flok skønne forretningsfolk - alle under 40 år.

3. feb. - Enfoldig?

Danmarks nye udenrigsminister er Martin Lidegaard fra Radikale Venstre, tidligere klima- og energiminister. (se foto) Som mange andre politikere en højt uddannet mand med mange titler. Født og opvokset på Krogerup Højskole. Medstifter af Danmarks grønne tænketank.

2. feb. - Travlhed

I 1. Mos. 12:3 står der nogle få linjer, som påvirker mennesker, statsledere, konger, præsidenter og hele nationer i dag.

1. feb. - Enhed

Dansk politik har inden for kun et par døgn oplevet dramatiske forandringer. Især regeringspartiet Socialistisk Folkeparti har oplevet rystelser af sjældne dimensioner på så kort tid.

31. jan. - Bøn og faste

Den Varme Linje blev igen sendt fra Pottemagerens Hus med Lars ved roret. Tak for mange gode indslag hvor vi kom langt omkring.

30. jan. - Lys i mørket

I aften torsdag kl. 22.00 sender vi Den Varme Linje direkte fra Pottemagerens Hus - naturligvis også på UCB Radio.

29. jan. - Ben Gurion

PH’s dygtige teknikker, Lars Madsen, er efter en måned med Johny Noer og team i ørkenlejren i Israel landet i Danmark. Jeg vil på manges vegne sige tak for de flotte video indtryk, vi har fået fra ørkenlejren. Der vil komme mere, som Lars har på lager.

28. jan. - Holocaust

I går var det mindedag for Holocaust. Halvdelen af Israels regering var samlet i koncentrationslejrene Auschwitz-Birkenau. Hvert Knesset medlem havde en Holocaust overlevende ved sin side.

27. jan. - Pines du?

Lad os tage et pejlemærke mere, som hjælper dig og mig at få en fornemmelse af, hvor vi er i vores vandring med Gud. Måske endda en advarsel om, at jeg slet ikke er født på ny

26. jan. - DNA

Jeg skrev i forrige andagt: Pejlemærket er: Ser du dig selv som en udlænding i denne verden - spejdende efter det himmelske hjemland? Lever du med en længsel efter at være hjemme hos Jesus? Gør du det, er du på rette vej.

25. jan. - Vi spejder

Der er mennesker, som er usikre på deres forhold til Gud. De spørger: “Hvordan kan jeg vide, jeg er tilgivet og et Guds barn? Er der et eller andet pejlemærke, der fortæller mig, at jeg er på den rette vej?”

24. jan. - I et havdyr

Lyt til Den Varme Linje fra i går aftes med Johny Noer. Hør brevet som er sendt til Benjamin Netanyahu. Hør om de messianske jøders situation i Israel - og meget mere.

23. jan. - Udsigten

I aften torsdag kl. 22 sendes Den Varme Linje med Johny Noer fra Israels ørken. Det er på vores webtv og UCB Radio. Johny fortæller sidste nyt. Sejler de til Grækenland - eller bliver de måske alligevel i Israel?

22. jan. - Paulus

Manden, Gud brugte til at skrive ca. halvdelen af Ny Testamente, oplevede et sammenbrud, før han fik sit gennembrud. Jeg drister mig til at sige, at Paulus’ sammenbrud var en nødvendig hændelse for at forvandle ham til at blive og gøre det, han blev og gjorde.

21. jan. - Ikke færdig

Det er ufattelig nåde at vide, at i denne verden er vi pilgrimme. Livets skub, knubs, skrammer og endog sammenbrud er med til at forme os både for tjenesten i denne verden - og i den kommende.

20. jan. - Giv ikke op!

Jesus siger: “Hvad jeg gør, fatter du ikke nu, men senere skal du forstå det.”

19. jan. - Et godt valg

Jeg vil igen nævne Johs. 13:7, “Hvad jeg gør, fatter du ikke nu, men senere skal du forstå det.” Og jeg vil igen nævne, at efter sammenbrud kommer gennembrud.

18. jan. - Men senere

Jeg vil begynde med at takke jer, der i kærlighed er med til at støtte den dramatiske evakuering af den danske ørkenlejr - i bøn og økonomisk.

17. jan. - Æslet/Korset

Det blev igen en meget spændende og rig Den Varme Linje i aftes med Lars Madsen ved rorpinden og Johny Noer som gæst. Jeg anbefaler stærkt at høre udsendelsen, som var rig på Guds Ord - og et stærkt indhold af den drøm, Johny havde i forgårs angående Romerne 9:1-5.

16. jan. - Tungt bureaukrati

Jeg havde regnet med at kunne bringe mere nyt fra ørkenlejren, end jeg kan lige nu. Men jeg kan bringe et foto fra området, der for to uger siden var en oase af vogne, blomster, træer, buske, mennesker, dyr, solceller. lastbiler, toilet- og bade vogn, skolevogn m.m. Nu er den en bar og nøgen plet i ørkenen.

15. jan. - Mirakel søges

Kort sagt for nu: Bed ekstra for den fortsatte flytning af ørkenlejren i Israel. Jeg talte med lejren for få timer siden. Der er opstået en situation over for Israels myndigheder, som synes umulig at løse. Der kommer mere i morgen - evt. en video med Johny, der forklarer nærmere. Lige nu: Bed om et mirakel over lejren!

14. jan. - Hans genkomst

Jeg synes, jeg lagde ret stille fra land med rabbiner Kaduri, Jesus som Messias m.m. - uden at nævne dato eller år.

13. jan. - Rabbi Kaduri

Ingen må efter at have læst denne andagt sige, at jeg har peget på dato, måned eller år for Jesu komme. For det har jeg ikke.

12. jan. - Klippen

En af Israels mest kontroversielle generaler og premierministre, Ariel Sharon, døde i går i en alder af 85 år efter otte år i koma. Han var den næstsidste af det hold, der har været med fra begyndelsen af Israels genoprettelse. Den sidste er Israels nuværende præsident, Shimon Peres. (se de to på foto)

11. jan. - Døden

Torsdag aften trykkede 53-årige Jane Hoffmann på knappen, der fik et dødbringende giftstof til at få frit løb i sin krop. Handlingen kaldes for “assisteret selvmord” og blev udført på en klinik i Schweiz, da “assisteret selvmord”, eller “aktiv dødshjælp”, er forbudt i Danmark.

10. jan. - 2. Mos. 23:20

Jeg synes, det var en af de bedste varme linjer, jeg længe har hørt. Meget varieret - og fuld af håb, tro, kærlighed og fred - selv om en del af emnet var evakueringen af ørkenlejren, som isoleret og menneskelig set er en trist begivenhed.

9. jan. - DVL - Noer

Det er torsdag - og så er det Den Varme Linje i aften kl. 22 - på webtv og UCB Radio.

8. jan. - Religion/relation

Lad os slå det fast med syvtommer søm: Liv i overflod findes ikke i religion. Al religion er død. Jesus kom ikke med religion, men med kærlighed, nåde, tilgivelse og liv i overflod for at føre os ind i en relation med Gud vor Skaber og Far.

7. jan. - Fatter det ikke

Jeg overraskes over de mange kristne, der tilsyneladende lever i en bobbel uden berøring med udviklingen i verden set i lyset af Ordet.

6. jan. - Dødsvinde

De har prøvet det mange gange - og oplevet konsekvensen. Men historien lærer os, at vi ikke lærer af historien.

5. jan. - Nederlagets sejr

Undskyld kære venner! Men jeg starter i en lidt undrende tone. For jeg synes, mange af jeres kommentarer til ørkenlejrens sammenbrud er ret negative.

4. jan. - Ørkenlejren

Husk vi søndag den 5. januar kl. 10 har “SØNDAG PÅ PH” - uden webtv, da det er med Lars i Israel. Efter mødet serveres frokost. Adresse: Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted.

3. jan. - PH kl. 10.00

Velkommen til gudstjeneste på Pottemagerens Hus nu på søndag den 5. januar kl. 10 med efterfølgende frokost. Adressen er: Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted.

2. jan. - Både - og!

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio - fra Israel. Jeg håber, Lars finder en god netforbindelse i ørkenen. Jeg vil selv være med over telefonen. Formoder vi også hører sidste nyt fra Johny Noer.

1. jan. - Mit nytår

Godt nytår til dig kære ven, der læser dette - hvor jeg deler lidt fra min nytårsaften, som Joy og jeg tilbragte alene sammen.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
21. april - 80.000,- kr.
Stor tak til Gud for et vidunderligt Påskestævne, hvor vores forrådskammer blev fyldt godt op med forkyndelsen ved Johny Noer, lovsangen, Signe og Hannes tjeneste, fællesskabet og de hilsener, der kom til os via nådegaver.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail