11. dec. - Nok er Nok!

MIN AGRESSIVE, KRIGSFØRENDE HUSTRU! Grundet øjenoperationer og for et par dage siden laserbehandlinger af begge øjne, er jeg helt afhængig af et par briller til al nærlæsning - inkl. computer skærmen.

10. dec. - Damaskus?

KAN DER KOMME NOGET GODT FRA EU? Ja, det kan der. I denne uge har 500 forbedere og EU-politikere været samlet til bøn og lovsang i EU-parlamentet i Bruxelles.

9. dec. - Blodig nat?

NU GÆTTES DER: ER TRUMP ANTIKRIST? Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet af mediernes evige jagt på sensationer.

8. dec. - Hvilken lov?

EN SPRÆNG FARLIG SITUATION UNDER OPSEJLIG! I aften torsdag kl. 22 sender Lars Madsen Den Varme Linje fra Israel. Jeg tror, han har sidste nyt fra den farlige udvikling omkring bosættelsen Amona i Judæa.

7. dec. - Åndens sværd

DE OTTE FARLIGSTE LANDE I VERDEN ER MUSLIMSKE! Dette er igen en af de andagter, der kan tillægges et motiv, som ikke var ment; men jeg prøver.

6. dec. - Forandringer

SLUT MED MUSLIMSKE BEDERUM I DET HVIDE HUS? Italien stemte nej, hvilket betyder en øget usikkerhed i EU. For hvad sker nu i Italien? Og selv om den EU-skeptiske Norbert Hofer tabte præsidentvalget i Østrig, så er modstanden mod EU så stor, at noget voldsomt kan ske ved det kommende valg til regeringen.

5. dec. - Farligt sted

JOHN KERRY PLACERER ANSVARET PÅ ISRAEL! Vi har alle en naturlig længsel efter at lykkes. At lykkes som ægtefælle, som forældre, at lykkes i sin uddannelse, på arbejdet osv.

4. dec. - Paris og Erdogan

KAST HENDES LIG FOR HUNDENE! Jeg håber, du glæder dig over regn og sne i Israel. Det er så vigtigt, landet får masser af vand i løbet af vinteren. For forude venter en lang og tør sommer. Med en stærkt voksende befolkning og mere og mere opdyrket land, er der brug for en øget vandmængde.

3. dec. - Det sner!

ISRAEL HAR VERDENS BEDSTE FELTHOSPITAL! Jeg vil gentage nogle ord fra forrige andagt, hvor jeg nævnte den velsignelse, Israel og jøderne har bragt til alle jordens slægter.

2. dec. - Kun 0,2%

HVORDAN KAN 0,2% VELSIGNE HELE JORDEN? Lytter du forkert, kan dette lyde nedgørende. Lad mig på forhånd sige, at det er IKKE mit mål.

1. dec. - DVL i aften

VI TILGIVER DEM, DER HAR HELVEDE I DERES HJERTER! De danske medier overfodrer os ikke med nyheder fra Israel. Jo, hvis Israel foretager sig noget, danske politikere og medier ikke synes om, så hører vi nyt fra Israel.

30. nov. - Ismael/Isak

DET BETALER SIG AT VENTE! Et par tanker mere om at VENTE, som for de fleste af os er en vanskelig opgave. Over Pottemagerens Hus har det lydt: “VENT og se, hvad jeg vil gøre på dette sted!”

29. nov. - Vær Parat!

VENT OG SE HVAD JEG VIL GØRE PÅ DETTE STED! Jeg skrev, at det var 1. søndag i advent for ni år siden, jeg opdagede ejendommen til salg, som blev til Pottemagerens Hus. Adventstjernerne lyste i vinduerne for ni år siden - og det gør de igen i år - ved Guds Nåde.

28. nov. - Min duelighed

DU KAN PISKE DIG SELV OG ANDRE TIL DØDE! Alt i Guds Ord er vigtigt. Men vi kommer ikke uden om, at der er passager i Skriften, som med få ord opsummerer vores vandring med Gud - og med få ord sætter tingene på plads.

27. nov. - Advent

DIN ANSTRENGELSE - ELLER GUDS BARMHJERTIGHED? Fordi vi spiste adventmiddag på Pottemagerens Hus i aftes, og det er 1. søndag i advent i dag, går minderne ni år tilbage - og Guds trofasthed stråler som lys i mørket.

26. nov. - Hvorfor?

VI OPHOLDER OS PÅ SATANS DOMÆNE! Spørgsmålet: “Hvorfor?” møder jeg næsten dagligt i den post, jeg modtager. Hvis Gud er Almægtig og Alkærlig, hvorfor standser Han ikke ondskaben?

25. nov. - Send regn!

SEND FYSISK OG ÅNDELIG REGN OVER ISRAEL - LIGE NU! Når der er 1 påsat brand i Danmark, er det avisoverskrift. Forestil dig overskrifterne, hvis der på én gang var over 200 store brande i Danmark med titusinder af evakuerede mennesker.

24. nov. - Modig kvinde

USA’s YNGSTE GUVERNØR UDNÆVNT TIL AMBASSADØR I FN! Så er det torsdag, hvilket er lig med Den Varme Linje i aften kl. 22. Velkommen til at lytte - og ringe på tlf. 97 120 220.

23. nov. - Dueslaget

Jeg nævner af og til bønnen: Maksimal ÅNDS-udgydelse - Minimal BLODS-udgydelse. Jeg tror, den bøn redder liv.

22. nov. - Sindet

HVAD ER DET MEST SINDSFORVANDLENDE MIDDEL? Jordskælvene, hungersnød, krigene og andre naturmæssige katastrofer er tegn og fødselsveer, Jesus nævner, og som er nemme at få øje på.

21. nov. - Tonen?

HVORDAN ER TONEN IBLANDT OS? Valgkampen i USA har været præget af en usædvanlig hård, ophidset og fjendtlig tone - fra begge lejre.

20. nov. - Herrens pil

Da jeg i morges gik med vores hund i et område med træer, der ligesom gemte mig for omverdenen, fik jeg en tilskyndelse til at tale et ord til jer, der føler jer gemt.

19. nov. - Kompliceret?

Eva Vosegaard skriver til mig: “Jeg tror, vi efterhånden gør alt det med valget af Trump for kompliceret!”

18. nov. - Født påny?

HVORFOR VÆRE NEGATIV OG NEDLADENDE? Dr. James Dobson fra USA er i dag 80 år gammel. Han er genfødt forfatter og psykolog og har hele sit liv stået for fundamentale kristne værdier med stærkt fokus på den kristne familie.

17. nov. - Brok/Bøn

SVENSKE BØRN ER BANGE FOR TRUMPS KRIG! I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje. Jeg foreslår, at vi bl.a. igen sætter fokus på Amerika og deres kommende præsident.

16. nov. - Messias?

TRUMP ER IKKE MESSIAS! Det er utroligt, hvor travlt folk har med at forudsige, hvor uegnet Trump bliver som præsident. Det er også underligt, at vi kristne, der tror på Trump som Guds svar på bøn, regnes for forførte og naive.

15. nov. - Profeti 2015

TRUMP ER SOM EN ELEFANT I EN GLASBUTIK! Iben Thranholm, cand teol, journalist og ugentlig skribent i ugeavisen Udfordringen, var i New York under præsidentvalget, hvorfra hun rapporterer:

14. nov. - Panik i EU

Det, der er udvalgt af Gud, er elsket og værnet af Gud - men samtidig hadet og jagtet af satan. Det gælder stort og småt. Det gælder dig personligt.

13. nov. - Muligt mord?

Lad os se det i øjnene: Muligheden for at Trump bliver myrdet er til stede - og måske mere til stede for ham end nogen anden præsident.

12. nov. - Pga. Gud!

Jo mere jeg tænker over valget af Trump, jo mere begejstret bliver jeg. Ikke over Trump - men over Gud.

11. nov. - Hvad gik galt?

Verden er stadig i chok over udfaldet af det amerikanske præsidentvalg. Store protesttog har bevæget sig gennem Amerikas byer i protest mod Trump.

10. nov. - Miraklet skete

Europa vågnede til endnu et valgchok. Stik imod alle målinger og elitens forudsigelser stemte England NEJ til EU den 23. juni. Og i går ramte endnu en chokbølge Europa, ja, hele verden: Trump vandt over Clinton. Miraklet skete.

9. nov. - Mirakel?

Når du læser denne andagt, ved du nok, hvem der er Amerikas næste præsident. Clinton er storfavorit og vil dermed skrive historie som værende USA’s første kvindelige præsident.

8. nov. - Historisk dag

Denne andagt skrives på en historisk dato: 8. November 2016. Dagen hvor amerikanerne vælger deres præsident for de næste fire år.

7. nov. - Abba Far

Bare fire vers i Romerne 8:14-17 indeholder en kolossal rigdom, som Peter Tinggaard delte med os søndag formiddag.

6. nov. - Humanismen

Vi har hele lørdagen siddet ved et veldækket bord, hvor Helligånden har serveret sunde og styrkende retter.

5. nov. - Gud ler

Peter Tinggaard advarer imod kun at se alle de negative ting, der sker i vor tid. Ja, de vil komme. Men har Gud forladt os i endetiden?

4. nov. - Mosul

Forbønsstævnet er i gang - og vi får meget rige dage. Det handler ikke om at vride armen om på Gud og tvinge Ham til at give Danmark vækkelse.

3. nov. - Floden

Tak til jer der bad for min øjenoperation i dag onsdag. Ifølge kirurgen forløb den planmæssigt. Jeg er taknemlig.

2. nov. - Gru og Gys

På det menneskelige plan er vi mere oplyste end for tusind år siden. Men åndeligt famler de fleste rundt i mørket og siger: “Jeg vil ikke have med lyset at gøre!”

1. nov. - Blodet

Torsdag d. 3. november kl. 19 starter vi weekenden med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, som fortsætter indtil søndag middag. Peter Tinggaard kommer med mange inspirerende tanker - sammen med sin guitar. Peter er med i Den Varme Linje torsdag aften kl. 22.00.

31. okt. - 5.777

Jeg ved det. Der har været katastrofer i denne verden i tusindvis af år. Jeg ved også, hvornår de startede. For ca. 6.000 år siden.

30. okt. - Perlen

Jeg mærker modløsheden hos mange af jer over alt det med Halloween. Flere af jer har advaret børn og børnebørn mod at deltage, men de forstod ikke advarslen. Og mange af arrangementerne var i skolen - nogle endog i kirken.

29. okt. - Tårer

Så blev Halloween-festen i Vejle skudt i gang. Og ikke overraskende var der masser af mennesker, der roste initiativet.

28. okt. - Hoseas 4:6

Alle burde lytte til Den Varme Linje i aftes. Voksne, børn, unge, borgmester og byråd i Vejle m.fl. Så tror jeg, de ville holde igen med Halloween festlighederne.

27. okt. - Ukristeligt?

I aften torsdag sender vi den Varme Linje fra Pottemagerens Hus kl. 22.00 - på webtv og UCB Radio i København. Lad os bl.a. se på situationen i Vejle, hvis byråd satser på at gøre Vejle til Danmarks Halloween-Hovedstad.

26. okt. - Hjerneløst

Tak for al forbøn. Jeg skulle have haft en øjenoperation i dag onsdag; men grundet en syg kirurg blev operationen aflyst og programsat til onsdag d. 2. nov. kl. 10.45.

25. okt. - Sig tak!

Da jeg gik på stranden i morges og nød den friske oktoberbrise, de gulnede blade på buskene, den blå himmel, det skvulpende Lillebælt og fjorden med svanerne takkede jeg Gud for de gode kår, vi lever under.

24. okt. - Lus i DK.

I 1823 skrev Adam Oehlenschläger en sang, der i dag er en af vore to nationalsange: “Der er et yndigt land!”

23. okt. - En container

Jeg gik lørdag en tur på ca. 15 km. for at meditere og motionere. På turen lavede jeg ved en video på 8 min., der handler om, at det er ok at se i øjnene, at du er afmægtig. For du beder til den Almægtige. Svaret på din bøn afhænger ikke af den afmægtige - men af den Almægtige, som vi beder til i JESU NAVN, Navnet over alle navne.

22. okt. - Hærskarers Herre

Lige nu er der meget fokus på Mosul i Irak, da de kommende uger kan rumme begivenheder, hvor titusinder mister livet og flere hundrede tusinde flygter fra en ødelagt storby, der for et par år siden rummede næsten tre millioner mennesker - hvoraf flere hundrede tusinde var kristne.

21. okt. - Lammets Blod

Israel fejrer i disse uger nogle af de store fester, som udspringer fra Gud. De har fejret nytår. Jødernes nye år er 5777. De har fejret årets helligste dag, Forsoningsdagen, Yom Kippur - og lige nu fejrer de “Løvhyttefesten”.

20. okt. - Gode Hyrde

Jeg gentager Hebræerne 13:3, ”Husk på dem, der sidder i fængsel, og føl med dem, som var I selv i fængsel. Føl smerten hos dem, der mishandles, som var det jeres egen krop, det gik ud over.”

19. okt. - Fængsel/frihed

Der er mange slags fængsler. Frygt, bitterhed, had, utilgivelse, jalousi og ensomhed er fængsler for mange.

18. okt. - En bøn!

Mens vi klager over for lidt kontanthjælp, pension og SU, og for høje oliepriser og skatter, har de andet at tænke på andre steder i verden, bl.a. i Mosul i Iraq.

17. okt. - Ikke overrasket

Faktisk handler dette ikke om demokrater og republikanere. Derfor heller ikke om Clinton og Trump.

16. okt. - Åndelig kamp

For de genfødte er Efeserne 6:11-12 og de følgende vers en kendt passage.

15. okt. - Løgn

Jeg har nævnt det på facebook og andre steder i dag. Men jeg MÅ nævne det også her, selv om det bliver igen for nogle af jer.

14. okt. - Hvem/hvad?

Undskyld at Den Varme Linje ikke som lovet blev tolket. Jacob Damkani følte, han mistede tråden, hvis han blev tolket. Han talte trosstyrkende om de jødiske fester - alle fuldbyrdet i Jesus.

13. okt. - Jacob Damkani

I aften torsdag sender Lars Madsen Den Varme Linje på PH’s webtv direkte fra Israel. Det bliver nok med Jacob Damkani, som har gæstet PH.

12. okt. - Skøgen Rahab

Da jeg lavede en 7 min. video i dag om, at Gud bruger almindelige mennesker, blev jeg overrasket ved at blive mindet om, HVOR almindelige mennesker, Gud bruger.

11. okt. - Giftigt

Jesus har syv hilsener til syv Kirker i Åbenbaringen kapitlerne 2 og 3. Det sidste er til Kirken i Laodikea, der anses for at være den sidste kirke inden Jesu genkomst.

10. okt. - Lyset/mørket

Som afrunding af forrige andagt, der handlede om at aflægge det barnagtige, vil jeg citere Ef. 4:13, som er Guds mål med Hans kirke. Et mål der skal nås gennem de fem tjenester: Apostle, profeter, evangelister, lærere og hyrder.

9. okt. - Moden

Dette bliver en andagt med et par meget jordnære informationer. Men også med et vigtigt Guds Ord.

8. okt. - Status

Jeg har tilbragt nogle dage på Munkebo sammen med stedets ejere, Tage og Dortea, ægteparret Mogens og Karin som bor på stedet, samt Klaus og Beate Wiese fra Nolde ved Tønder. De underviste på PH for et par uger siden.

7. okt. - Bibelsk linse

Jesus siger i Mattæus 24:6, “I skal høre krigslarm og rygter om krig. Se til, at I ikke lader jer skræmme. For det SKAL ske; men det er endnu ikke enden.”

6. okt. - Kritik - igen!

Israel oplevede et par døgn uden fordømmelse fra Vesten, da verdens ledere i stort tal fløj til Israel for at deltage i begravelsen af Shimon Peres.

5. okt. - Duelighed

Jeg er i gang med at lave nogle små videoer på ca. syv minutter, der handler om ét emne: Gud bruger almindelige mennesker.

4. okt. - Fraværet

Esajas profeterede for 2.800 år siden om Jerusalem, at “folkeslag og konger vil søge hen imod det lys, der udstråler fra dig.” Denne gamle profeti så vi glimtvis opfyldt ved begravelsen af Shimon Peres på Herzl Bjerget i Jerusalem, som ligger i Israel.

3. okt. - Jerusalem

For ca. 2.800 år siden profeterede Esajas flg. om Jerusalem:

2. okt. - De er fjernet

Jeg vil vende en negativ oplevelse til noget positivt ved at dele dette med dig.

1. okt. - Vest på igen

For et par uger siden havde min kone og jeg planlagt at campere ved Vesterhavet i weekenden. Men Joy blev syg og sendte mig afsted alene - sammen med Buster.

30. sept. - Gå!

I Den Varme Linje kan du lytte til det gode gamle Evangelium i ord og sang. Det er enestående og uforklarlig Nåde, at Guds Søn ofrede sit liv for os, mens vi var ugudelige og syndige. (Rom. 5:6-10)

29. sept. - Et skrig

“Du så vore fædres lidelse i Egypten, du hørte deres SKRIG ved Det Røde Hav.” (Nehemias 9:9)

28. sept. - HØR!

Her kommer den rigtige dato for mit møde i Apostolsk Kirke, Vardevej 106 i Vejle. Det er i morgen torsdag d. 29. september kl. 14.00.

27. sept. - Jammerbugten

Jesus brugte små ting fra hverdagen til at forklare store begivenheder. Sådan kan enkeltstående begivenheder i dag være et varsel om det, der er i vente.

26. sept. - Left Behind

Joy og jeg så i aften filmen “Left Behind”, der blev sendt på TV3. Oversat er titlen: “Ladt Tilbage”.

25. sept. - Israel

Egon og Hannah Falk rejste til Tanzania i 1974. Deres første tre år var så vanskelige, at Egon dengang sagde: “Aldrig mere tilbage til Afrika!” Og de rejste hjem - til Pinsekirken i Esbjerg.

24. sept. - Fra Peter

Peter Gakiri takker for forbøn og støtte. Han lander i Danmark torsdag og er med i Den Varme Linje.

23. sept. - Dryp-Dryp!

Den Varme Linje blev en “Dryp-Dryp-Udsendelse” med vidnesbyrd om de små “dryp”, som vi alle kan være med til formidle - og som Gud kan lade vokse til noget stort og evigt.

22. sept. - Gudsnærvær

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje.

21. sept. - To virkninger

Jeg skrev i forrige andagt: Dommens to virkninger er 1. - fantastisk - og 2. - forfærdelig. Fantastisk for dem, der vandrer på den smalle vej. Forfærdelig for dem, der vandrer på den brede vej.

20. sept. - Fase 6 & 7

Faserne 6 og 7 på Noas tid - og således også på vor tid, er forårsaget af Guds “nok-er-nok” indgreb - og Hans dom.

19. sept. - Fase 5

Vi har kort været omkring de første fire faser af Noas tid og kan tydeligt genkende de samme faser i vor tid.

18. sept. - Fase 3 & 4

Da jeg i dag betalte 360,- kr. for tre dage på en primitiv campingplads, tænkte jeg straks: FOR SÅ LIDT FÅR JEG SÅ MEGET!

17. sept. - Vor tid

Min kone ville gerne have camperet på Fanø denne weekend. Men så fik hun blærebetændelse og foretrak at være i stilhed på Aarø.

16. sept. - Noas dage

Et ordsprog lyder: “Det er svært at spå - især om fremtiden!”

15. sept. - Hornets Klang

Vi sender Den Varme Linje i aften torsdag kl. 22, hvor jeg vil se nærmere på den profeti, der lød under bøn og delvis faste. Den starter med: “Tiden nærmer sig hastigt! Tiden nærmer sig for det uventede!”

14. sept. - Tak Jesus

Jeg skrev i forrige andagt: “Gud vil skabe en vej, hvor der ikke synes at være en vej!”

13. sept. - Es. 60:12

Jørgen og Anny Winther fra Odense har gennem flere år været trofaste forbedere og gæster på Pottemagerens Hus.

12. sept. - 9/11 - 2001

Jeg bøjer mig i ærefrygt for Gud over, at ca. 50 mennesker kom til bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus denne weekend. “Tak Jesus at du møder os med Nådens og Bønnens Ånd, så vi bedre og bedre forstår bønnens betydning - og vælger at være sammen i bøn og delvis faste for vort land - og for Israel.”

11. sept. - I mit Navn

En meget varieret lørdag med bøn og delvis faste på PH er forbi.

10. sept. - Det uventede

Jeg oplevede en stærk fredag på Pottemagernes Hus sammen med ca. 40 andre til bøn og delvis faste.

9. sept. - Et spørgsmål

Bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus er skudt i gang - eller snarere blæst i gang, da Lise Jørgensen blæste i vædderhornet.

8. sept. - Nul allergi

Jeg skrev i forrige andagt, at en af væskerne de brugte ved øjenoperationen i tirsdags forårsagede allergi.

7. sept. - Øjenoperation

Jeg havde set frem til denne tirsdag, hvor der stod øjenoperation på “Sygehus Sønderjylland” i Sønderborg på min kalender.

6. sept. - Kenya

Vi nærmer os bøn og delvis faste med start nu torsdag aften kl. 19. Kom gerne hele weekenden - eller kom til det, du kan. Samlinger kl. 10, 15 og 19.

5. sept. - Velkommen!

Haderslev Internationale Kirke ved Martin og Ulla Nissen havde lejet Pottemagerens Hus i weekenden for ca. 50 personer. Jeg blev så inspireret af at læse Martins rapport fra weekenden, at jeg bad om lov til at bringe et resume til inspiration for andre.

4. sept. - Aarø

Lørdag havde jeg det privilegium at blive inviteret til at fortælle om mit liv i et privat hjem på vores dejlige ø, Aarø. En slægt, hvis Aarø-rødder går helt tilbage til det 17. århundrede - og som i dag har fem matrikelnumre på øen. De har en familiesamling på øen denne weekend.

3. sept. - 2. Krøn. 7:14

Tak for mange kommentarer og hilsener i forbindelse med forrige andagt, hvor jeg udtrykte forbavselse over at høre en genfødt pastor nævne fem punkter, der bør kendetegne en kirke - og hvor bøn slet ikke var nævnt.

2. sept. - Bedehus

Hvad er Guds Hus? Hvad har vi gjort ved Guds Hus? Hvorfor har vi forandret Guds Hus?

1. sept. - Optimalt liv

Mit sidste møde i Norge var i den lille lutherske kirke på Skjernøy, hvor en flok skønne gudfrygtige kvinder var samlet - unge og ældre.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
11. dec. - Nok er Nok!
MIN AGRESSIVE, KRIGSFØRENDE HUSTRU!
Grundet øjenoperationer og for et par dage siden laserbehandlinger af begge øjne, er jeg helt afhængig af et par briller til al nærlæsning - inkl. computer skærmen.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail