23. okt. - Reaktionen?

Det er torsdag - og så er det Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Jeg håber bl.a. at have Kaj igennem, der blev døbt i Jordanfloden - og Bjørn, der dykkede sig syv gange i samme flod. På den anden side af floden, i Jordan, stod en flok kinesiske kristne og sang “Amazing Grace”.

22. okt. - Omvendelse

Jeg vil på forhånd sige, at denne andagt rummer beskrivelser, som kan virke stødende på nogle. Men vi lever i denne faldne verden, som bliver mere og mere syg og rådden. Når det går op for os, ved vi, at vores forløsning stunder til. Sagt med andre ord: JESUS KOMMER!

21. okt. - Omsorg

I mange andagter har vi haft blikket rettet mod Israel - og det fortsætter vi naturligvis med at have.

20. okt. - Ufatteligt

Titusind tak for mange skønne tilkendegivelser om, at vi står sammen om Evangeliet - og sammen om Israel.

19. okt. - Israels plads

Hvis du vil have fjender - eller mennesker der anser dig for snæversynet, racist eller bare en idiot, vil jeg her anvise en sikker vej til at nå det mål.

18. okt. - JO!

Her kommer en lidt forsinket andagt. Femten dage i Israel + en nat uden søvn på hjemrejsen gjorde, at inspiration og kræfter ikke slog til i aftes.

17. okt. - Er du realist?

Dette er sidste andagt, som i denne omgang skrives i Israel og sendes og indtales i Ben Gurion Lufthavn. Men om Herren bier, og jeg lever, så vil der igen og igen komme friske rapporter fra Israel, når Lars og jeg besøger landet for at tjene - engang imellem sammen med en lille bedegruppe.

16. okt. - Den Varme Linje

Vi nærmer os afslutningen af rejsen i Israel - og jeg glæder mig til at være tilbage igen - i Israel. Lars og jeg har mødt nye kontakter, vi kommer til at arbejde med i fremtiden.

15. okt. - Kristne venner

Tusind tak for forbøn for vores dag i Jerusalem med bl.a. deltagelse i marchen. Med gårsdagens episode på Tempelpladsen, hvor israelske specialstyrker trængte ind i Klippemoskéen og arresterede en gruppe terrorister, var der lagt op til uro i byen i dag.

14. okt. - Tom grav

I dag tirsdag er vores sidste dag i Jerusalem - og den bliver både spændende og hektisk - og som altid i Israel: Uforudsigelig.

13. okt. - Religiøse ritualer

I går samledes ca. 200.000 jøder i alle aldre ved “Vestmuren” i Jerusalem. Muren var ikke en del af jødernes tempel, men blev bygget af Herodes for at udvide tempelpladsen, så flere mennesker kunne samles omkring Templet, der lå der på Jesu tid.

12. okt. - Jerusalem

I dag kørte vi op til Zion, som er lig med Jerusalem. For uanset hvor man kommer fra, kører man OP til Israels evige hovedstad, Jerusalem, der ligger ca. 800 meter over havets overflade.

11. okt. - Hykleri

Da Israel i en forsvarskrig bombede Hamas’ våbenlagre, blev de kritiseret af USA, EU m.fl. Dette til trods for, at Hamas bor lige på den anden side af grænsen til Gaza. Så tæt at Israel fandt frem til et netværk af dødsens farlige tunneller, hvis åbninger var lige uden for de jødiske kibbutzer og landsbyer. Og Hamas havde sendt tusindvis af missiler ind over Israel - og kidnappet og dræbt tre jødiske teenagere.

10. okt. - Bosættelse?

Velkommen til Dagens Ord sendt fra Ariel i Samaria, som er selve Israels hjerteland.

9. okt. - Sukkot

Hilsen fra Løvhyttefesten i Israel, som indledtes onsdag aften ved solnedgang. Det er en syv dages glædesfest med familien, hvor man mindes årene i ørkenen, hvor jøderne boede i sukkah, dvs. en løvhytte.

8. okt. - Blodmåne

I dag rykker vi teltpælene op ved Genesaret Sø og flytter til Ariel i Samaria, ca. 45 minutters kørsel uden for Jerusalem.

7. okt. - Sten

Når firmaer og regeringer uafbrudt anstrenger sig for at boykotte Israel, mon de så også vil boykotte den hjælp, som der uafbrudt strømmer fra Israel til mennesker i nød, inkl. dem som kommer fra lande, der kun tænker på at ødelægge Israel.

6. okt. - Ny tid

Jeg har besøgt Golan højderne mange gange og stået på toppen af både Hermonbjerget og vulkantoppen Bental og skuet ind over Syrien, hvor Damaskus kun ligger 60 km. fra grænsen til Israel. Men denne gang var anderledes.

5. okt. - 153

Hilsen fra Genesaret Sø med de dårlige svenske nyheder, at Sverige som den første nation inden for EU har anerkendt Palæstina med halvdelen af Jerusalem som hovedstad som et selvstændigt land.

4. okt. - Mangler

Hilsen fra Genesaret Sø i Israel, hvor jøder her og verden over fejrer Yom Kippur = Den Store Forsoningsdag.

3. okt. - Intet

Hilsen fra Kibbutz Ginosar direkte på bredden af Genesaret Sø. (se foto) Det er altid nåde at nå målet - også på en rejse som denne. Når der så oven i købet er 60 personer, der skal nå målet med stor og lille bagage - og vi gjorde det, så er det nåde over nåde.

2. okt. - Deres Gud

I aften torsdag flyver en dansk/norsk gruppe på 60 personer til Israel. Vi glæder os usigeligt til turen. Den første uge bor vi på hotel Ginosar direkte på bredden af Genesaret Sø, (se fotos), hvorfra vi gør vore ture i det nordlige Israel, inkl. til Golan og til grænserne til Syrien og Libanon.

1. okt. - Salme 121

Benjamin Netanyahu talte i FN i går til verdens ledere. Han sagde bl.a.:

30. sept. - Velsign Israel

Snart går rejsen til Israel, hvor vi starter mod nord ved foden af Golan, der grænser op til Syrien. Hvis vi får lov, kører vi helt op til grænsen for at bede ind over Syrien, som bliver en farligere og farligere grænse på grund af de kæmpende muslimske grupper - og tilstedeværelsen af IS.

29. sept. - Ladt tilbage

En vigtig weekend er forbi, hvor Gud gennem Ordet, Ånden, lovsangen, bønnen og tjenesten virkede nyt iblandt os.

28. sept. - Hvorfor Maria?

Det blev en meget, meget udfordrende lørdag, hvor jeg med 100% sikkerhed ved, at mange nye visioner og tiltag blev født. Hvor mennesker tog det første skridt på en vandring, der vil bringe dem langt omkring og bære langt mere frugt, end de kan drømme om.

27. sept. - Magtesløs

Så er stævnet med Anders Ova i gang - godt i gang. Skønt at se både ældre og yngre være med til mødet. Stærkt at se så mange komme frem til indvielse og forbøn - hvor jeg tror alle gik hjem med et Herrens ord og et fingeraftryk på sit liv - sat af Gud.

26. sept. - Fire ord

Det var en meget bevæget og rig torsdag med tre samlinger samt Den Varme Linje.

25. sept. - Selv nu

Vi er samlet en lille flok på Pottemagerens Hus i bøn og faste. Ligesom der andre steder samles to, tre, fire mennesker i tillid til, at hvor to eller tre er forsamlet i Jesu Navn, der er Han til stede.

24. sept. - Programmet

I aften onsdag begynder vi på bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Et let måltid kl. 18 og møde kl. 19.30.

23. sept. - Rosh Hashanah

Jeg er ca. et døgn for tidlig ude med denne taksigelse. Men når noget glædeligt presser sig på, er det svært at holde tilbage.

22. sept. - Her og nu

Onsdag aften kl. 18 starter vi med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Vi fortsætter hele torsdagen og fredag formiddag. Kom og vær med det du kan - og vær med hjemme hvor du er.

21. sept. - Jeg fuldførte

Som nævnt i forrige andagt afholdt Aarø sit første motionsløb i går lørdag, hvilket blev en stor succes. Folk har virkelig fået øjnene op for Aarø.

20. sept. - Fuldfør

Jeg vil minde om, at “Dagens Ord” kan høres døgnet rundt på tlf. 97 123 000. Jeg indspiller en ny andagt hver aften ved midnatstid.

19. sept. - Hellig grund

I aftes sendte Lars Den Varme Linje fra Bornholm, hvor han er sammen med Johny Noer. Hør Johny fortælle fra rejsen til Færøerne - og Benny Mikkelsen, tidligere officer i Frelsens Hær, delte herlige vidnesbyrd med os.

18. sept. - Kristus

Tak til David Hansen og AMC for at danne ramme for en rigtig god aften. Tak til alle jer, der fra nær og fjern var med til skabe en spændende aften, fordi I kom med længselsfulde hjerter, som altid rører ved Guds hjerte.

17. sept. - Gunstigt

Så er en forlænget weekend hos vores datter, svigersøn og børnebørn i Norge kommet til en afslutning. Tak for herlige dage sammen i smukt sensommer vejr.

16. sept. - Stressfri

I morgen onsdag kl. 19.00 taler jeg i AMC, Gasværksvej 5 i Aalborg. Vi vil se på udviklingen i verden i lyset af Guds Ord - og kalde en spade for en spade.

15. sept. - Alting nyt

Salme 23 har været, er, og vil altid være, en stor inspiration og trøst for millioner af mennesker. Salmen er menneskelig og jordnær - dog guddommelig og himmelsk.

14. sept. - Hjernevask?

David skriver i Salme 23:6, “Godhed og troskab følger mig, så længe jeg lever!”

13. sept. - Multireligiøs

Hvis du sammen med den amerikanske pige, der fejlciterede Salme 23:1, kan sige: “The Lord is my Shepherd, that’s all I want!” Dvs. “Herren er min Hyrde, det er alt, hvad jeg har brug for!” - så er du et lykkeligt menneske - uanset din stand og situation.

12. sept. - Han salver

Denne andagt skrives på Colorlines færge fra Hirtshals til Kristiansand. Min kone og jeg er på vej til at besøge vores datter Kristina, svigersøn Dan og deres fem skønne børn: Jennie, Kathrine, Malin, Emma og Mathias. De bor på Skjernøy uden for Mandal.

11. sept. - Dækket bord

At vandre med Herren som sin Hyrde er et spændende liv. Vi ved aldrig, hvad der venter forude. Vi kender ikke fremtiden. Men vi kender Ham, der har fremtiden under fuld kontrol og ved, Han aldrig slipper eller forlader os.

10. sept. - Frygter intet

I salme 23 sammenligner David sig med et får. Det er ikke et specielt stærkt dyr. Kommer det til at ligge på ryggen, kan det ikke altid rejse sig, men kan omkomme eller blive dræbt af et vildt dyr.

9. sept. - Vort bolværk

“Han giver mig kraft på ny. Han leder mig ad rette stier for sit Navns skyld!” Sådan lyder teksten i Salme 23, vers 3, som kommer efter vers 2.

8. sept. - Det stille vand

Med mindre man ikke hører nyheder på radio eller tv og ikke læser aviser, vil vort sind udsættes for en voldsom påvirkning af indtryk, hændelser og begivenheder, der gør os modløse og måske bange.

7. sept. - Salme 23

Midt i mange teologiske debatter er det godt regelmæssigt at vende sig til Guds enkle, men stærke hilsen, som David beskriver i Salme 23:1-2,

6. sept. - En alliance

Alliancen af NATO-lande stiller nu en hær til rådighed, der er klar til at gribe ind, hvor det er nødvendigt.

5. sept. - Satanister

I Den Varme Linje i aftes, som Lars sendte fra Færøerne, havde Johny Noer en kort belæring om Guds plan med ægteskabet. Hvad der er Hans fuldkomne plan - men fordi vi lever i en falden slægt, hvordan den nødløsning anvendes, vi kalder skilsmisse.

4. sept. - Agressiv bøn

Krig i dag er anderledes end krig i gamle dage, hvor tank stod over for tank, jagerfly kæmpede mod jagerfly og soldater kæmpede med åben pande mod andre soldater.

3. sept. - En duft af liv

Lad os sige det lige ud: Store dele af verden er i opløsning. Nogle af Mellemøstens lande falder fra hinanden. Islamiske grupper går amok og smadrer hinanden og hele nationer.

2. sept. - Kønsskifte

Fra i dag kan danske borgere skifte personnummer, hvis de ønsker at leve som det modsatte køn.

1. sept. - Aldeles ikke

Jeg vil dele nogle få tanker fra gudstjenesten i går, hvor jeg talte i Horsens Frikirke med Georg Berthelsen som forstander. En menighed der ser på Israel som et profetisk ur. Der findes desværre ikke mange sådanne menigheder i Danmark.

31. aug. - Hvem styrer?

I går blev den polske regeringsleder Donald Tusk valgt som EU’s næste præsident - og EU’s udenrigsminister bliver italienske Federica Mogherini.

30. aug. - Velsignet

I morgen søndag kl. 10 taler jeg i Horsens Frikirke, Nørregade 27 i Horsens. Velkommen til enhver. Det er godt for os at samles i Guds Hus for at erfare, at vi er et legeme med mange forskellige lemmer - og med Kristus som vort hoved.

29. aug. - Vantro ud

Tak til Gud for en skøn aften i Den Varme Linje. Du vil bl.a. høre, hvorfor Inge Lyck har forladt børn, forældre, arbejde og hjem for at tjene med på Pottemagerens Hus.

28. aug. - Når I ...

I aften torsdag kl. 22 sender vi programmet “Den Varme Linje” på webtv og UCB Radio i København. Måske Johny Noer er med i dette direkte program, som du kan ringe og skrive til.

27. aug. - Gammelt trick

Så er der igen våbenhvile mellem Israel og Hamas. Det har altid været islams taktik, begyndende med den falske profet Mohammed, at våbenhviler blev udnyttet til at komme på benene og få nye våben, så man kunne kæmpe videre.

26. aug. - Vildfarelse

I forrige andagt nævnte jeg den demonstration, norske politikere under anførsel af Hadia Tajik fra Arbejderpartiet har foretaget i det norske Storting.

25. aug. - Eneste håb

En skøn, dyrebar og lærerig weekend er forbi. Først med bøn og delvis faste fra onsdag aften - og undervisning fra fredag aften med Peter Tinggaard over emnet: At bede Guds bønner.

24. aug. - Eet pust

En rig og mangfoldig lørdag er forbi, hvor emnet om at bede Guds bønner blev belyst fra mange vinkler.

23. aug. - Guds hvile

I dag lørdag sender vi webtv fra Pottemagerens Hus kl. 10, 15 og 19.30, og søndag kl. 10, hvor Peter Tinggaard ved alle møderne underviser om at bede Guds bønner.

22. aug. - Ny tid

En meget skøn og stærk torsdag med bøn og delvis faste på PH er forbi. Vi oplevede en vidunderlig enhed og målrettethed. Bøn og delvis faste er helt sikkert en vej, Gud har ledt os ind på - og som vi forstår andre grupper i vort land er begyndt på.

21. aug. - Guds bøn

Nu er vi der på rejsen til Israel den 2. - 17. oktober, at der er 1 ledig plads til en kvinde. Er der en her, der lige nøjagtig har ventet på den chance for at opleve Israel, så ring straks til Else på tlf. 7553 3323.

20. aug. - Komplet jøde

Så er rejsen til Israel den 2. - 17. oktober ved at være fuldt optaget. Dog er der i skrivende øjeblik 1 ledig plads. Er du den person, så ring til Else i dag på 7553 3323.

19. aug. - Du faldne ...

Den fløj af kirken, der tror på erstatningsteologien, siger, at kirken har erstattet Israel. Mange føjer til, at det skyldes, at Israel har svigtet. Derfor har Gud ladet kirken tage Israels plads.

18. aug. - Canada

Røster, meninger, forklaringer og udlægninger fra nær og fjern præger vort sind hver eneste dag. Pas på at det er de rette røster, du lukker ind. Måske det lyder gammeldags: Men for mit vedkommende er det røsten fra oven, Guds Ord, der er lygten for min fod og lyset på min sti. Også hvad angår Israel.

17. aug. - Som skarn

Mange tusinde israelere var samlet på “Rabin Pladsen” i Tel Aviv i en sympati aktion for Sderot og kibbutzerne langs grænsen til Gaza. (se foto)

16. aug. - AMOK

Jeg skrev i forrige andagt, at nationerne, inkl. kristne ledere, opfører sig HYSTERISK over for Israel. De bruger en målestok over for Israel, som ingen anden nation i verden måles med. Verden går AMOK, når de hører ISRAEL nævnt.

15. aug. - Hysteri

Tak for forbøn for hjemrejsen. Jeg kom ud af Israel og til Danmark via Polen. Dog var kufferten ikke med i flyet. Men jeg tror, også den når frem.

13. aug. - Dueslaget

Vore hjerter var dybt berørt under vores ophold i Betlehem. Jesu fødeby, som for ikke mange år siden havde 85% kristne og 15% muslimer. I dag har det skiftet til ca. 85% muslimer og 15% kristne. De kristne er flygtet på grund af truslerne fra islam.

12. aug. - Vågn op!

Sygdom er årsag til, at et ægtepar har meldt fra til Israel turen den 2. - 17. oktober. Derfor har vi to ledige pladser. Er nogen interesseret, så lad os høre fra dig hurtigst muligt - til Else på tlf. 7553 3323.

11. august - LØGN

Hilsen fra Betlehem hvor vi har tilbragt dagen og overnatter for at kunne bede direkte i hjertet af Jesu fødeby, som i dag er PLO-kontrolleret.

9. august - Judenfrei

Hamas genoptog raketaffyringerne mod Israel fredag morgen kl. 08.02. To minutter efter våbenhvilens udløb. Israel besvarede angrebet fra Hamas.

10. august - Antisemitisme

“Jøderne skal gasses!” “Jøderne skal brændes!” Sådan tales der til jøder i Tyskland i dag. Formanden for det jødiske råd i Tyskland, Dieter Graumann, siger, at tonen i dag er den værste siden nazitiden.

8. august - Han ler

I skrivende øjeblik holder man vejret i Mellemøsten, mens der tales, forhandles og planlægges på mange fronter.

7. august - Folkemord?

I aften torsdag kl. 22 dansk tid sender vi Den Varme Linje fra Israel på webtv og UCB Radio. Lyt med - og ring gerne ind - eller brug chatten.

6. august - Meningsfyldt

Tak til Gud for at være her. Tak til jer der har haft tillid nok til os til at sende os i denne særlige time. Tak for jeres forbøn og økonomiske støtte.

5. august - Sindsygt

Nej, jeg fatter det ikke. Hvordan kan Vesten være så uvidende og urimelige, at de presser Israel til at stifte fred med Hamas?

3. august - Fra Lufthavnen

Det er lørdag nat. Lars og jeg befinder os i Kastrup Lufthavn. På vejen hertil købte vi skudsikre veste. Tusind tak til enhver som har gjort det muligt for os at erhverve disse veste, som forbliver i Israel til andre aktioner af lignende art. Hjelmene køber vi i Israel.

4. august - Tilgiv os!

Her fra Israel siger jeg tak til medarbejdere, gæster, forbedere, hjælpere og webseere for et godt, vellykket og nu overstået sommerstævne.

2. august - Til Israel igen

En vittigheds tegning viser en Hamas leder, John Kerry og Benjamin Netanyahu rundt om et forhandlingsbord. Hamas lederen har en dreng med et selvmordsbælte om kroppen på skødet. I hånden holder han Hamas’ krav: Død over ALLE jøderne.

1. august - Guds Hånd

Torsdagen bragte os to herlige møder med Judith Kynde og Benny Mikkelsen afsluttende med Den Varme Linje.

31. juli - Til Israel igen

Sommerstævnet er startet med en herlig indledning af PH’s omsorgs leder, Annelise, som trak nogle guldklumper frem fra forkyndelsen af Anne-Lise og Peter Madsen med den konklusion, at det er vigtigt, vi er enige med Guds Ord. At vi tror på det - uden at fire, ændre eller gå på kompromis.

30. juli - TAK-TAK!

En meget spændende, udfordrende og berigende tirsdag er forbi, hvor Anne-Lise og Peter Madsen samt David Hansen fra AMC, Aalborg, delte Guds Ord. Der er virkelig mange guldkorn at hente.

29. juli - Jægerne

Peter og Anne-Lise bragte os tre stærke og udfordrende budskaber i løbet af mandagen.

28. juli - Vil vi???

Bøn og faste med Anne-Lise og Peter Madsen som undervisere er i gang. Vi fortsætter med webtv i dag mandag kl. 10, 15 og 19.30. Det samme tirsdag. Læg mærke til at aftenmødet er flyttet fra kl. 19 til 19.30.

27. juli - Nem løsning

Jeg kan af et ærligt hjerte sige, at jeg længe har set frem til denne søndag den 27. juli. Hvorfor? Fordi Anne-Lise og Peter Madsen, som jeg har kæmpe respekt for, vil undervise om emnet “BØN og FASTE” ved syv møder.

26. juli - Spotten

I morgen, søndag aften kl. 19.30, begynder vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Anne-Lise og Peter Madsen underviser denne aften - og det gør de også mandag og tirsdag kl. 10, 15 og 19. Undervisningen sendes på webtv og kan købes som en cd-serie.

25. juli - Befri Gaza

Vi havde så godt som udelukkende fokus på Israel i Den Varme Linje i aftes. En jødisk mor, som mistede sin søn i krigen, kontaktede os. Og under udsendelsen fik vi nyhederne, at titusindvis af muslimer marcherer fra Ramallah mod Jerusalem.

24. juli - Ti ikke!

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio. Hvis du er ny, går du ind på vores hjemmeside: www.pottemagerens-hus.dk hvor du trykker på WEBTV - og du er direkte på.

23. juli - Ensom soldat

Beklager at andagten er sent ude. Men dels var jeg slidt, påvirket og overvældet fra oplevelserne i Israel. Og dels oplevede jeg en slags dårlig samvittighed over at være på vores fredelige Aarø, når jeg vidste, vi kunne have fortsat trøstearbejdet i Israel blandt sårede soldater og mange andre, der er påvirket af krigen.

22. juli - Til DK

Lars og jeg flyver til København tidlig morgen tirsdag. Vi skal hjem til bøn og delvis faste på PH begyndende med et let måltid søndag d. 26. kl. 18 med møde kl. 19.30.

21. juli - De skreg

Det er interessant - hvor forskelligt mennesker reagerer på samme indsats. Jeg tænker på vores ophold i Israel og de rapporter, vi sender hjem.

20. juli - På marken

Lars og jeg kom kørende mod Ashkelon, da sirenen lød. Bilerne foran os standsede øjeblikkelig, og voksne og børn løb ind på marken, hvor de kastede sig på jorden, mens fædre og mødre knugede børnene ind til sig. (se foto)

19. juli - Krig!

Israel er i krig - endnu engang. Ikke at Israel ønsker krig. Men Hamas ønsker krig - og derfor er der krig. Hvis ikke Israel forsøger at udskadeliggøre Hamas så meget som muligt, forvandles Israel til et fængsel af frygt og usikkerhed, hvor dagligdagen ikke længere fungerer, som den f.eks. ikke har gjort i Sderot i ni år.

18. juli - Vrøvl?!?

Vi sendte Den Varme Linje fra Judæas Bjerge lidt uden for Jerusalem - uden billede. Nettet i Israel er grundet krigen overbelastet. Vi kunne slet ikke sende fra Sderot. Derfor kørte vi hertil.

17. juli - Den Varme Linje

Kærlig hilsen fra glohede Sderot, både hvad angår varmen og den militære situation. Klokken passerer midnat nu. En rotte her og der stryger hen over gulvet på jagt efter mad, mens jeg løfter mine bare fødder.

16. juli - Sheva Adom

Havde jeg tid og overskud, kunne der skrives en spændende bog om de få dage, vi har været i Israel. Vi blev sendt af jer for at trøste og velsigne; men vi er selv blevet trøstet og velsignet.

15. juli - Nytår?

Hilsen fra Sderot i Israel, hvor vi det meste af dagen har været beskæftiget med at lave madkasser. Dvs. kasser der indeholder alt fra toiletpapir til olie, fra fyrfadlys til havregryn, fra tændstikker til dåser med tun og andet mad.

14. juli - Uanstændigt?

Et foto går verden rundt. (se foto) Teksten lyder, det er bosættere i Sderot, der sidder på deres klapstole på en høj uden for byen med udsigt over Gaza. De spiser popcorn og klapper, når en israelsk bombe slår ned i Gaza.

13. juli - Overvældet

Kære venner! Lars og jeg er OVERVÆLDET over Guds ledelse - og overvældet over jer mange venner, støtter og forbedere, som har skrevet til os inden for det sidste døgn.

12. juli - Afg. til Israel

Grundet afbud har vi 1 plads ledig på den dansk-norske rejse til Israel den 2. - 17. oktober, som foretages under den jødiske Løvhyttefest.

11. juli - Livsnødvendigt

Når du hører eller læser denne andagt, kan Lars Madsen og jeg være på vej til Israel - eller endog være ankommet.

10. juli - Til Israel NU!

Desværre misforstod mange min overskrift i forrige andagt, hvor jeg skrev: JO MERE DU GIVER - JO RIGERE BLIVER DU!

9. juli - Mættelse

I forrige andagt skrev jeg følgende engelske tekst: “We make a living by what we get. But we make a life by what we give!”

8. juli - B.T.

Da det ikke er hver dag, avisen BT citerer Guds Ord, vil jeg rose dem for, at de gjorde det i går. De citerede Jesus fra Mattæus 22:39, hvor Han siger: “Du skal elske din næste som dig selv!”

7. juli - Døde ben

I Ezekiel kapitel 37 læser vi om de døde knogler og ben, der bliver levende. Der står fra vers 1:

6. juli - Dine dage

Jeg vil med udgangspunkt i omtalte begravelse af Arne standse ved spørgsmålet, som pastor Bent Hald Larsen stillede ved kisten: “Hvad i alverden har vi gang i?”

5. juli - Derfor ...!

Jeg var i går til min første begravelse efter begravelsen af vores søn, Moses Jr., i november 2011. Mange, mange venner og naboer sagde sammen med familien et sidste farvel til Arne Kiel Andersen fra Sennels ved Thisted. Men der blev også sagt PÅ GENSYN.

4. juli - Knæfald

I Den Varme Linje i aftes blev jeg stillet spørgsmålet: “Hvordan kan jeg vide, at det er Guds kald for mig? Jeg mener at vide, at det er det; men hvordan kan jeg vide mig sikker?”

3. juli - Nåde

En Jesus troende jødinde takker mig for støtten til det jødiske folk i mine andagter. En støtte, som hun udtrykker det, har sit fundament i Guds Ord.

2. juli - En tid til ...

I forbindelse med bortførelsen og drabene af de tre unge jøder er jeg forundret over at høre nogle sige, at jøderne skal bevare roen, de skal holde igen, de må endelig ikke skade Hamas, jøderne skal søge fred med palæstinenserne, for Gud er kærlighed og mere af samme skuffe.

1. juli - Hvordan???

Den 12. juni blev tre unge jødiske teenagere, Gilad, Naftali og Eyal, (se foto) kidnappet i området ved Hebron.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
23. okt. - Reaktionen?
Det er torsdag - og så er det Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Jeg håber bl.a. at have Kaj igennem, der blev døbt i Jordanfloden - og Bjørn, der dykkede sig syv gange i samme flod. På den anden side af floden, i Jordan, stod en flok kinesiske kristne og sang “Amazing Grace”.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail