2. sept. - Kostbar

I forrige andagt talte jeg om David, der som teeanger gik på marken og passede får. Han var nok overset og lidt glemt.

1. sept. - Overset

Som jeg har nævnt andre steder, er der valg på Færøerne i dag d. 1. sept. Der er sandheds søjler, som er er faldet mange steder i Europa, men som endnu står på Færøerne. Men også på Færøerne svajer de i humanismens vind.

31. aug. - TAK!

Det er med stor tak til Gud, vi ser tilbage på en weekend med bøn, delvis faste og fællesskab.

30. aug. - En rest

Det var en berigende lørdag at være 24 - 28 personer samlet til bøn og faste. Tak til jer der har tilkendegivet, at I beder med - og nogle af jer har også valgt at faste på den ene eller anden måde.

29. aug. - Vil vi?

Bøn og delvis faste på PH er i gang - og tak til jer rundt om, der har tilkendegivet, at I er med.

28. aug. - Ildsøjler

Det var en skøn Varm Linje torsdag aften med Lars og Søren, hvor mange ringede ind - og hvor der var herlige beretninger om bønnesvar og guddommelig bevarelse.

27. aug. - Ragnarok

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus. Ring gerne ind til programmet på tlf. 97 120 220. Fortæl gerne en god historie fra hverdagen med Jesus.

26. aug. - ADVARSEL

På fredag, lørdag og søndag har vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus - begyndende med et let måltid fredag kl. 18 med efterfølgende samling, som ledes af Inge Lyck.

25. aug. - Det er nok!

I flere dage har seks små ord, de tre formet som et spørgsmål, de tre som et svar, rullet rundt i mine tanker. Nu vil jeg dele dem med dig med en bøn om, at det vil være dig til hjælp.

24. aug. - Mit ærinde

Forleden nævnte jeg Roberta Pedersen, der alene kvinde havde kæmpet sig vej gennem snestormen og endte med at være den eneste, der nåede frem til det planlagte kvindemøde.

23. aug. - Heldige får

Da jeg på min bedevandring i de norske fjelde i dag så de græssende får ved det stille vand, var det naturligt at tænke på Salme 23:1-2, hvor der står:

22. aug. - Ikke alene

Vi har endnu ikke fordøjet herligheden fra Patrick og Lines bryllup på PH i lørdags. Men der var mere herlighed at opleve i dag, da vores datter fejrede sin 40 års fødselsdag. Det er ikke overdrevet, at jeg med tak til Gud siger, at det går fra herlighed til herlighed.

21. aug. - To sider

Det er ikke politisk korrekt at sige det; men jeg vil påstå, at det er en kendsgerning, at Europa forandres dramatisk i denne tid. I juli måned ankom over 300.000 mennesker fra den anden side af Middelhavet. Tyskland modtager i år over én million fremmede - overvejende muslimer.

20. aug. - Det buldrer

Så er det torsdag - både i Danmark og Norge - ja, overalt. Det betyder Den Varme Linje i aften kl. 22, hvor jeg følger med fra smukke Skjernøy lidt uden for Mandal i Norge.

19. aug. - Støj

Denne hilsen sendes fra færgen til Norge, hvor jeg befinder mig de næste dage, da vores datter fylder 40 år på fredag.

18. aug. - Slaveri

Verden har travlt med at fordømme Israel, alt imens vi bruger løs og nyder godt af de mange livsvigtige opfindelser og produkter, der kommer fra jøderne.

17. aug. - Selv nu

Her i Dagens Ord skifter jeg kraftigt spor fra bryllup, fest, glæde, mad og drikke til bøn og faste. Der står i Joels Bog 2:14,

16. aug. - Slægterne

Efter en hel dag med udendørs bryllup på Pottemagerens Hus, hvor vores ældste barnebarn, Patrick, sagde ja til sin Line, har jeg naturligvis fokus på den begivenhed i denne andagt.

15. aug. - Herliggørelse

I dag lørdag sender vi webtv fra brylluppet på Pottemagerens Hus, hvor vores ældste barnebarn, Patrick, og Line, siger ja til hinanden ind for Gud - til døden dem skiller - eller de sammen bortrykkes til Himlen.

14. aug. - Bryllup

I Bibelens sidste bog ser Johannes ind i fremtiden og ser bl.a. dette: “Lad os glæde os og juble og lovprise Ham, for nu skal Lammets bryllup stå, og Hans Brud har gjort sig rede.” (Åb. 19:7)

13. aug. - Bliv i mig

I forrige andagt citerede jeg Jacob Damkani for at sige: “Der er tidspunkter, hvor livet tager en drejning for at løfte os op på højere grund.”

12. aug. - Højere grund

Jacob Damkani skriver noget fra sin seng på hospitalet i Israel, som jeg vil bede dig overveje, om ordene også taler til dig. Han skriver:

11. aug. - På 1 time

Nogle kalder det falsk lære at tale om, at Gud griber dømmende ind og tillader ekstreme vejrsituationer, der går ud over både mennesker, dyr og planter.

10. aug. - Hedebølge

Sidste nyt om Jacob Damkani er et foto af ham og hustruen Elisheva. Hun skriver: “Pris ske Gud for alle de små fremskridt. Stadig lang vej endnu. Men vi er trygge i den Almægtiges stærke og kærlige favn. Tak for jeres trofaste forbøn. Kh. Elisheva.”

9. aug. - Forsikring

Grundet sjusk, glemsomhed og en tendens til at lægge rudekuverter til side, kom jeg ud for en lidt rystende oplevelse, da jeg skulle anmelde min kones biluheld til forsikringen.

8. aug. - Vær parat

Vi kender alle til de pludselige og uventede overraskelser i livet. Nogle er positive - andre er for det blotte øje negative. Men i Kristus vil Gud altid virke noget positivt ud af det negative.

7. aug. - Evner det ikke

Den Varme Linje kunne ikke undgå at handle en del om Jacob Damkani i Israel. Han var vores hovedtaler under sommerstævnet og bragte os et dynamisk budskab - for så et par dage senere at gennemgå en otte timers hjerteoperation i Israel.

6. aug. - Hjerte operation

I aften torsdag kl. 22.00 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus. Ring gerne til tlf. 97 120 220 og del med os, hvad der især talte til dig under sommerstævnet.

5. aug. - I Kristus

“Er nogen i Kristus, er han en ny skabning. Det gamle er forbi, se, noget nyt er blevet til!” Sådan står der i 2. Kor. 5:17.

4. aug. - Hverdagen

Efter seks dages sommerstævne med masser af stærk undervisning, skøn lovsang og opbyggeligt fællesskab med nye og gamle venner, er det pludselig hverdag. Og hvad så?

3. aug. - En rejse

Et inspirerende, trosstyrkende, vækkende og provokerende sommerstævne på Pottemagerens Hus er slut.

2. aug. - Indtil ......... !

En ubeskrivelig lørdag med masser af Guds lys over sider af Ordet, vi normalt ikke hører eller forstår. Jøden Jacob Damkani har en gave til at åbne skriften for os, så vi ser sider, der har været der hele tiden, men som vi ikke har set.

1. aug. - Lech Lecha

Jøden Jacob Damkani har den fordel, at hebraisk er hans modersmål. Det giver ham muligheden for at forklare Guds Ord på en dybere måde, end de fleste af os hedninger kan.

31. juli - Fyldig torsdag

Det bliver vanskeligt at give et sandt resumé af torsdagen. Ikke fordi der mangler noget at berette, men fordi der er så meget værdifuldt at fortælle.

30. juli - Ørn/kylling?

Det var en meget udfordrende, trosstyrkende, og for nogle provokerende, onsdag med budskaber af Tonny Møllerskov og Ulrik Corneliussen.

29. juli - Rutine

Alle mennesker har deres rutine. Derfor åbnede jeg sommerstævnet tirsdag aften med at stille disse to spørgsmål: Hvordan reagerer jeg, når rutinen rystes? Kan min rutine blive en hindring for at høre Gud tale?

28. juli - Hvad ved han?

I aften tirsdag kl. 19.30 er åbningsmødet for sommerstævnet, hvor Moses indleder med et par spørgsmål: “Hvordan reagerer vi, når rutinen rystes? Kan vores rutine blive en hindring for at høre Gud tale?”

27. juli - Tempelpladsen

Efter atomaftalen med Iran kalder Barack Obama verden et mere sikkert sted. Benjamin Netanyahu kalder verden for et farligere sted. Hvem har ret?

26. juli - Hvorfor?

Når Egypten gør det, ingen problemer. Når Tyrkiet gør det, ingen problemer. Når Israel gør det, store problemer. Hvorfor denne forskel?

25. juli - Åbenbaring

Paulus beder en bøn i Efeserne kap. 1. Jeg nævner et brudstykke af bønnen her fra vers 17:

24. juli - Gud er god!

Lena Løbner åbnede Den Varme Linje med sangen: “Gud er god!” Der er mange øjeblikke og passager i livet, hvor det efter omstændighedernes målestok ikke ligner, at Gud er god.

23. juli - 5.000 plus

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus. De sidste tre udsendelser har været fra Nibe Festival og to gange fra Israel, hvor jeg med interesse lyttede til Lars og gæster i studiet. Jeg glæder mig til at være med i aften.

22. juli - Duelig

Tak for mange hilsener i forbindelse med Dagens Ord om Guds spørgsmål til Moses: “Hvad har du i hånden?”

21. juli - Hvad har du?

Her på Pottemagerens Hus gøres der klar til sommerstævnet begyndende tirsdag d. 28. juli kl. 19.30 - dog med aftensmad kl. 18.00. Vær sød at tilmelde dig, hvis du vil spise med. (Else Käs, tlf. 7553 3323).

20. juli - Et spørgsmål?

Du som kan se landkortet, der i grønt viser de nationer, der er domineret af islam, skal have luppen frem for at finde lille Israel på kortet, som er mindre end Jylland.

19. juli - Jesu Blod

Husk sommerstævnet på Pottemagerens Hus d. 28. juli - 2. august med evangelist Jakob Damkani fra Israel som hovedtaler. Grundet afbud er der et par ledige senge på PH. Ellers venter vores lækre campingplads på dig - og der findes bed and breakfast tæt på PH. Info og kontakt: Else Käs, tlf. 7553 3323, info@watchman.dk

18. juli - Ånden bag

Jeg bliver fortalt af flere, at vi skal elske vore fjender. Derfor kan det ikke passe, at vi skal betragte muslimer som vore fjender.

17. juli - Levende kirke

Den Varme Linje i aftes blev sendt fra Tiberias, Israel, hvor Lars Madsen både styrede teknik - og talte, bl.a. om Israels reaktion på atomaftalen med Iran, om de stadige angreb på Israel - og om det håb, vi har i Jesus, som bl.a. kom til udtryk i et 15 minutters indslag af Lena Løbner.

16. juli - En blanding

Her et Dagens Ord i form af en pose “blandede bolsjer”.

15. juli - Kampen

Hjertelig tak for enhver opmuntring i forbindelse med forrige andagt. Vi er mennesker i en åndelig kamp, hvor vi altid står i fare for at blive trætte, mismodige og også såret - endda til døden.

14. juli - Tal - ti ikke!

Af og til ville jeg ønske, at jeg kun havde lyst til at skrive om kærlighed, fred og glæde - og hvor godt og smukt alting er. For så ville jeg nok kun få søde breve med hjerter som tak.

13. juli - Derfor!

Vore nationale og internationale ledere har en enorm kundskab - og mange af dem en kolossal masse erfaring.

12. juli - Vi er i krig

Studenter eksamenerne er for længst overstået - og dermed perioden hvor unge mennesker med studenterhuerne præger bybilledet.

11. juli - Velbehag

Jeg skrev i forrige andagt om identitet med udgangspunkt i vores datters ord: “Din identitet må aldrig være baseret på faktorer, der kan ændres.”

10. juli - Identitet

Den Varme Linje blev i aftes sendt fra Eilat i Israel, hvor Lars Madsen befinder sig sammen med Michael og Theodora Burmeister og deres datter Marie - og Lars’ egen datter.

9. juli - Babel

Sjældent har der lydt så divergerende og grove toner i Bruxelles, som der høres i disse timer i forbindelse med Grækenlands situation.

8. juli - Slægterne

Tillad mig at bruge et par linjer på, hvad jeg vil kalde familie-kirke-historie.

7. juli - Mené, mené ...

Det buldrer og brager. Mens valget i Grækenland fandt sted, rullede hedebølgen med rekordtemperaturer over Europa. Torden, uvejr og titusindvis af lyn blinkede som advarende lamper fra Himlen.

6. juli - Grexit

Når jeg sender denne andagt, er optællingen af stemmer i Grækenland ikke slut. Men prognoserne er så klare, at vi skal vænne os til et nyt ord: “Grexit”. Grækerne har sagt overvældende NEJ. Dvs. de har valgt exit for Grækenland. Altså en udgang for Grækenland.

5. juli - Stilhed/støj

Vi har i nogle andagter været inde på stilhedens betydning. Også i aften havde jeg en stærk oplevelse af forskellen på stilhed - og støj.

4. juli - Skaberen

Lad os tage et kig bag forhænget til folketingssalen, hvor vi har bedt, at Gud ville placere nogle gudfrygtige mennesker.

3. juli - Ekstra olie

Den Varme Linje i aftes blev sendt fra Nibe Festival, hvor ca. 30 kristne under ledelse af Lars Hyldgaard rækker ud med evangeliet i ord og gerning.

2. juli - Med/uden mig

Under bøn blev Joan Pehrsson fra Thisted inspireret til at skrive følgende ned:

1. juli - Stilheden venter

Jeg vil i denne andagt skifte total spor for en enkelt dag. Mon ikke min oplevelse, eller opdagelse, vil tale til et par andre.

30. juni - Ryst Europa

Der blev bedt intensivt op til valget den 18. juni. Nu er den nye regering på plads og i gang - og NU er det, vi fortsætter med at bede for alle i høje stillinger.

29. juni - Sandheden tro

Højesterettens dom i USA, der byder alle 50 stater at vie homofile par, har medført ringe i vandet, der når ud til hele verden. Virkningen forstærkes af, at berømte personligheder har farvet deres profilfotos på facebook med regnbuens farver. Tidligere guvernør i Californien, Arnold Schwarzenegger, er en af dem.

28. juni - Regnbuen

Fornemmer du, noget stort og voldsomt er i gang? Verden rystes. I Israel bogstavelig talt, hvor et jordskælv kunne mærkes fra Eilat mod syd til Jerusalem.

27. juni - Forhøjet bøn

Fredagens overskrifter var dramatiske - dog ikke overraskende for os, der ser på tiden med profetisk forståelse.

26. juni - Nej!

Den sidste sang før starten af “Den Varme Linje” var de velkendte toner: “Jesus har aldrig sagt nej!”

25. juni - Hvorfor?

Så er det blevet torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00 med åben telefonlinje på tlf. 97 120 220.

24. juni - Våg og bed!

Mens vi beder troens bøn for Guds kirke, at den må være sig bevidst om den særlige tid, vi lever i - for Christiansborg - for afgørelsen for Grækenland m.m., sker der meget på andre fronter.

23. juni - Højere mål

Tak til 51 skønne nordmænd og kvinder fra Blå Kors i Kristiansand, der besøgte Pottemagerens Hus i går. Det var som et frisk pust fra Himlen at dele fællesskab med vore norske venner - og med guitar og harmonika i spidsen at lovprise Gud. Tak fordi I kom - og tak for jeres venskab.

22. juni - Han kan ...

Ingen vil indrømme det. Men at Lars Løkke skal banke på hos dronningen i dag mandag for at få grønt lys for et nyt forsøg på at danne regering, betyder krise.

21. juni - Hænderne op

Bønnen for valget - og dermed for Danmark - i ugerne op til valget var ikke nogen enlig svale. Den ene efter den anden skriver, at de aldrig har oplevet en bønnens Ånd komme over dem som op til valget.

20. juni - Nyt mod

Vi havde her i Dagens Ord som det sidste bedt for valget ud fra Esajas 64, at Herren ville stige ned i valget, så folk ville skælve - og at Gud ville gøre undere, vi ikke ventede.

19. juni - Begynder nu

Valget er overstået - og det er NU, bønnen begynder.

18. juni - Det uventede

Så er det i dag torsdag, at tusindvis af små krydser vil afgøre, hvordan familien Danmark kommer gennem de næste år.

17. juni - 2020 - 25

Under en politisk debat gav seerne udtryk for deres enighed med partierne. Kristendemokraterne fik 8%.

16. juni - Dine tanker

Der bliver bedt for valget rundt om i det ganske land - og tak til især Norge og Færøerne, hvor jeg ved, vi har venner, der også støtter os i bønnen.

15. juni - Tog modet

Formaning hører livet til. Jeg har brug for formaning. Men vi har også brug for at forstå betydningen af formaning. Det drejer sig ikke kun om at irettesætte, men i lige så høj grad at tale opmuntring og trøst.

14. juni - Gud rå’r

I dag søndag d. 14. juni er der fire steder i landet, hvor man samles til bøn for Danmark, for valget - og med særlig bøn for KD. Møderne er i Aalborg, Silkeborg, PH i Holsted og i Karlslunde.

13. juni - Guds valg

Midt i valgkampen vil jeg minde om, hvordan Gud vælger mennesker. Vi har mest tiltro til det store og stærke - det pæne og polerede - det sikre og solide.

12. juni - Sandt ???

I Den Varme Linje kan du høre rapporter fra den politiske og åndelige slagmark gennem interviews med Ingrid Wredstrøm​, København, Nick Hansen, Aalborg​ og Stig Grenov​. Sidstnævnte var igennem fra folkemødet på Bornholm.

11. juni - Velsignelse

Når man følger valgkampen, bliver man enten så deprimeret, at man lukker af for det hele. Eller man bliver så provokeret, at man i afmagt råber til Gud om nåde over vort land.

10. juni - 2 fisk, 5 brød

Hvis du elsker dit fædreland, beder du for valget den 18. juni. Nok er Folketinget og Christiansborg fjernt for mange af os. Men sandheden er, at det er regeringen som gennem lovgivning har stor indflydelse på dit liv, din pension, din alderdom, din familie, din frihed m.m.

9. juni - Gud undres

Så sejrede humanismen og antisemitismen endnu engang i vort land.

8. juni - Sammen med

Gud er evig og almægtig. Hans tanker og planer er højere end mine. Hvordan kan lille jeg få indsigt i Guds tanker???

7. juni - Mit folk

Når tingene går skævt i et land, har vi som regel to syndebukke at pege på: Politikerne og djævelen.

6. juni - Lykke

Da jeg på Grundlovsmødet i aftes lyttede til to folketings kandidater fra KD, Henri Nissen og Mogens Stig Nielsen, som har indsigt i lovgivningen og styret, tænkte jeg: Hvor har vores land dog brug for et møde med den levende Gud: Hans VeÅnd og Ord.

5. juni - Er du klar?

I aften fredag kl. 19.00 er der Grundlovsmøde på PH, hvorfra vi sender webtv.

4. juni - Kærlighed

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje. Husk du kan ringe direkte til programmet på tlf. 97 120 220 - og skrive på chatten.

3. juni - Fatamorgana

Tak til jer der har skrevet i forbindelse med min tungetale i går. Jeg ved, det var en personlig tungetale uden nogen i bilen til at udlægge den. Og ja, den personlige tungetale er til personlig opbyggelse. Sådan taler Ordet i 1. Kor. kapitel 14.

2. juni - Kamp

Her kommer en andagt lidt anderledes end normalt, som slutter med en måske underlig “efterlysning”.

1. juni - Vælg livet

Tak til jer der mødte op i “Bibelværkstedet” og “Ny Livskvalitet” i Nykøbing Falster og var med til at gøre søndagen til en værdifuld dag ved at lytte til Ordet.

31. maj - Samme kår

I dag søndag kl. 11.00 sender vi webtv fra gudstjenesten i “Bibelværkstedet”, Stubbekøbingvej 5 i Nykøbing Falster, hvor jeg vil tale om et valg, der er langt vigtigere end det den 18. juni.

30. maj - Selvmord?

“Hej Kristendemokrater! I har lige begået politisk selvmord!” Sådan lød det på Twitter efter en udsendelse med lederne for de politiske partier.

29. maj - Bøn og faste

Jeg havde tre ledende mænd inden for Kristen Demokraterne igennem på telefonen i Den Varme Linje: David Hansen, Patrik Näsfors og Henri Nissen. Hver for sig forklarede de årsagen til, hvorfor de støtter KD.

28. maj - 3 x F

Der blev i dag udskrevet folketingsvalg torsdag den 18. juni. Derfor vil vi de næste tre uger høre ord, ord og atter ord, som allerede er startet ved partiledernes debat i DR1 og TV2.

27. maj - Magtesløs

Da jeg i dag læste et brev fra en af PH’s trofaste forbedere, fik jeg en klump i halsen af taknemlighed til Gud over, at Han giver os venner af denne kvalitet - skønt svage i det ydre menneske.

26. maj - Grundlovsmøde

Et velsignet og berigende Pinsestævne 2015 er forbi. Mange af os, gerne de fleste, og helst alle, er efter stævnet mere bevidst om Guds Riges betydning og indhold.

25. maj - De 2 riger

Søndag formiddag fortsatte Jørn Strand forkyndelsen om de to riger: Det synlige verdens rige - og det usynlige Guds Rige.

24. maj - Hvad ser du?

Det blev en herlig pinselørdag med megen inspiration, dejlig lovsang og styrkende og udfordrende vidnesbyrd.

23. maj - Overraskelse

Årets Pinsestævne blev åbnet fredag aften med et overraskende budskab af en fuldblods evangelist, Jørn Strand fra Norge.

22. maj - Pinsen

I Den Varme Linje kan du høre Lars fortælle om den undervisning, han de sidste ti dage har hørt under et besøg hos Johny Noer.

21. maj - Uden kors

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje.

20. maj - Hør!

Efter at have besøgt mange små skønne samfund i “Vandkant-Danmark” var det godt igen at sejle ind i Aarø havn og erfare, at også vi bor i “Vandkant-Danmark” med al den charme og ro, der hører disse egne til.

19. maj - Sprængt

Dette er vores sidste nat på landevejen, som tilbringes på kajen af Juelsminde lystbådehavn. Flere og flere steder i landet er der oprettet pladser, der kun er beregnet for autocampere, hvor den eneste service er en plads og et el-stik.

18. maj - Gud bevare Dk.

Joys og min tur langs de jyske kyster nærmer sig sin afslutning. Vi har sjældent kørt på en hovedfærdselsåre, men tilbragt tid på stille veje og besøgt små landsbyer og havne - og overnattet ved vandet.

17. maj - Alle slags

I går kunne Joy og jeg fejre vores 45 års bryllupsdag. Tak for de mange skønne hilsener på facebook og pr. mail.

16. maj - Fædre

I søndags blev bibellærer Lance Lambert, Jerusalem, forfremmet til herlighed, 84 år gammel.

15. maj - Ankeret

Den Varme Linje sendt fra Grækenland med Johny Noer var lærerig. På kun en time kommer Johny rundt om betydningen af Kristi Himmelfartsdag set i lyset af Israel i dag - og i mørket af pavens beslutning om at anerkende Judæa og Samaria som et muslimsk, selvstædigt Palæstina.

14. maj - I Kristus!

I aften torsdag kl. 22 dansk tid sendes Den Varme Linje fra et af Bibelens meget kendte steder: Korinth i Grækenland. Paulus skrev to af sine breve til menigheden i Korinth.

13. maj - Guds skjul

Jeg er stor tilhænger af anskueligheds undervisning. Det betyder meget for mig at få en undervisning præsenteret i både ord og handling.

12. maj - Lille hjord

Hvis vores bryllupsrejses succes er bestemt af solskinstimer og varmt vejr, er rejsen en fiasko. Mens det i dag har været over 20 grader rundt om i landet, har vi haft 10-12 grader med stormende blæst langs Vesterhavet.

11. maj - En anden ånd

Velkommen fra det danske landskab, dvs. fra en lille sø midt i en skov, langt ude på landet - nær Vesterhavet.

10. maj - Derfor!

Hilsen herude fra det blæsende, danske forårsland, da vi camperer helt ud til Vesterhavet på Rømø, hvor der er hvide toppe på bølgerne til stor glæde for surferne.

9. maj - Nye svingfjer

Fire Arriva busser blev sat i brand til en værdi af ti millioner kroner. Det var fra disse busser, boykot Israel reklamerne blev fjernet for nogle dage siden.

8. maj - 0,1% udgør 30%

Hvorfor er det tilsyneladende nemmere at finde Gud på Færøerne end i DK? Når sønnen vender hjem fra svinestien, er der en åben favn hos forældre og bedsteforældre? Og hvor mange af os handler som den yngste søn, der blev sur over, at Faderens favn var åben for den fortabte søn?

7. maj - Forstår ikke

Det er alvorligt ikke at forstå, hvad der virkelig sker i verden i dag. Det er trist at så mange mennesker fuldstændig fejlfortolker, hvad Israels genoprettelse betyder.

6. maj - Apartheid?

Mellemfolkeligt Samvirke har startet en underskriftindsamling til busselskabet Movia med dette krav: “Bryd tabu om Israels bosættelser: Banneret tilbage på busserne!”

5. maj - Dum PV

Tak til enhver der har skrevet en tak til busselskabet MOVIA for at fjerne reklamerne om de israelske bosættelser - eller vil gøre det.

4. maj - Movia

Danmarks største trafikselskab, Movia, kørte med følgende reklametekst på deres busser: “Vores samvittighed er ren! Vi hverken køber produkter fra de israelske bosættelser eller investerer i bosættelsesindustrien.”

3. maj - Tyveri på Aarø

Så har jeg skiftet Færøernes 18 smukke og særprægede øer i Atlanterhavet ud med Aarø i Lillebælt, også kaldet “Lillebælts Perle”, hvor vi har vores hjem. Tak Færøerne for skønne dage. Vi siger gerne på gensyn.

2. maj - Forbudt!

Velkommen til færgen “Norrøna”, som støt og roligt pløjer sig gennem Atlanten med ankomst i Hirtshals i dag lørdag.

1. maj - Tidens tegn

Hilsen fra skibet “Norrøna”, der pløjer gennem Atlanten fra Torshavn med Hirtshals som mål lørdag. Vi har kigget på vejrudsigten for sejlruten de næste par dage, og den ser fin ud.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
2. sept. - Kostbar
I forrige andagt talte jeg om David, der som teeanger gik på marken og passede får. Han var nok overset og lidt glemt.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail