29. juni - Dommen

Tirsdag d. 28. juni kl. 10.00 faldt hammeren i retssagen om kirkelig vielse af par af samme køn. Det blev et JA til kirkelig vielse af homofile.

28. juni - Flammen

I dag, tirsdag d. 28. juni kl. 10.00, meddeler de tre landsdommere, hvad de har dømt i retssagen om homofile vielser i Folkekirken.

27. juni - Falsk tryghed

Vi har været samlet på Pottemagerens Hus til bøn og delvis faste fra onsdag til søndag.

26. juni - Nåden

Det var en spændende lørdag på PH, hvor Lis-Ann, Tine og Marianne tog os med på en rejse, der åbnede for nye vinkler hvad angår at leve profetisk.

25. juni - Mareridt

Jeg skrev forrige andagt kl. 2 i nat og skrev da, EU-resultatet ikke var kendt, men det lignede et JA. Jeg gik i seng kl. 3. Da var et britisk JA til EU så sikkert, at selv en NEJ topleder som Nigel Farage havde indrømmet nederlaget.

24. juni - Ja eller nej?

Jeg skriver denne andagt 02 nat, hvor resultatet fra det britiske EU-valg endnu ikke er kendt. Men det ligner et JA.

23. juni - Tidens fylde

Gud bevæger sig ikke i en cirkel - men er fremadrettet med en ny himmel og jord som mål. En kurs og et mål ingen magt over, på eller under jorden kan ændre. Helvedes kræfter er 100% magtesløse over for Fader, Søn og Helligånd.

22. juni - Ret fokus

I aften onsdag kl. 19.00 samles vi til bøn og delvis faste, som fortsætter til og med søndag middag. Kom og vær med til det hele - eller det du kan. Vi har sengepladser - evt. lej en campingvogn - eller bring din egen. Tlf. 7553 3323. (Else Käs, sekretær).

21. juni - Dit Rige

Vi nærmer os den 23. juni - valget i England om et JA eller NEJ til EU. Vi mødes på Pottemagerens Hus onsdag den 22. for at tilbringe aftenen og natten i en sidste bøn for valget.

20. juni - Jeg VED!

Det er ikke overdrevet, at jeg endnu ikke har læst alle fødselsdagshilsenerne. Hver eneste hilsen læses og giver mig mod - og håb for fremtiden.

19. juni - Jeg griber dig

Dagens Ord sendes fra vores lille hytte på en campingplads ved en sø midt i en skov.

18. juni - Mange tak!

Denne ene gang bliver Dagens Ord fokuseret på fejringen af min 75 års fødselsdag. Det sker aldrig igen, for jeg bliver aldrig 75 igen. Talmæssigt stiger kurven dag for dag - og det går hjemover mod mit virkelige hjemland, Himlen.

17. juni - Eet åndedræt

Se dig ikke om efter gode nyheder i medierne. De er svære at finde - og der siges meget løgn. Måske baseret på uvidenhed.

16. juni - Det ved jeg

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus. Fordi det på dato og klokkeslet er 46 år siden, at noget hændte i en lille træhytte på en strandbred i New Zealand, vil jeg dele dette med jer.

15. juni - Undskyld? Nej!

Fredag den 17. juni fylder jeg utrolige 75 år, hvor Bestyrelsen for Pottemagerens Hus holder en reception for mig, for hvilket jeg takker. Der er åbent hus fredag kl. 13 - 16 på PH, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Velkommen til enhver.

14. juni - Forstærket sympati

Jeg synes, det er svært at skrive ind i tiden. Det er nemt at pege fingre, anklage og fordømme. Det er nemt at finde fejl - hos de andre. Det er nemt at udpege syndebukke.

13. juni - Mere end had

Stor, større, USA. USA er kendt for at være størst. Så når medierne skriver, at drabstallet i den homoseksuelle natklub i Orlando, Florida, er det største masseskyderi i nationens historie, må det være stort.

12. juni - Slidtage

I Daniel 7:25 afslører Gud en af satans metoder til at få “Den Højestes Hellige” til at give op.

11. juni - Advarsel

Du er alt for hård. Du er fordømmende. Som kristen bør du ikke tale sådan. Have respekt for andre religioner. Osv.

10. juni - Ramadan

Jeg vil i denne andagt opmuntre til daglig bøn for ca. 1,7 milliarder muslimer, der fra den 5. juni og 30 dage frem fejrer ramadan.

9. juni - Fodtrinene

Så er det blevet torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22 - også på UCB Radio. Jeg har bedt Priskilla fortælle fra deres tur på Bornholm, hvor de var et team på otte afsted for at evangelisere.

8. juni - Kend Kristus

Tirsdag aften havde jeg det privilegium at tjene hos Ungdom Med Opgave, Randersvej 195, 8544 Mørke. Det blev en uforglemmelig aften for mit vedkommende grundet den kærlighed, jeg mødte - og det gensvar der var på forkyndelsen.

7. juni - Apnø

Jeg tror, det er vigtigt at sige tak for ethvert bønnesvar. Det kan godt være, svaret kommer anderledes eller langsommere end forventet. Men når vi beder i Jesu Navn, hører Gud og svarer. Og Hans svar er ikke forkert - ej heller for langsomt.

6. juni - Ny Tid

Lyt til et helt specielt Grundlovsmøde fra Korinth i Grækenland, som modtog to breve fra apostlen Paulus, der står i vores Ny Testamente. Det er Johny Noer, der taler.

5. juni - Forførelse

Designeren og modemanden Jim Lyngvild er asa-troende og udtalte til en avis: “Kristendommen er det værste, der er sket i danmarkshistorien. Den har skabt en nation af ynkelige, selvudslettende dovenmikler.”

4. juni - Solbergs frygt

Jeg tror, Norges statsminister, Erna Solberg, taler på de fleste lederes vegne, når hun udtrykker frygt for kristnes modstand mod islam.

3. juni - Alvorligt

Du skal IKKE lytte til Den Varme Linje med Johny Noer, hvis du er ude efter en prædiken, der lover dig større hus, ny bil, mere i løn og væk med alle problemerne.

2. juni - Mørke skyer

Jeg anbefaler varmt at lytte til Den Varme Linje i aften torsdag kl. 22.00 dansk tid. Udsendelsen sendes direkte fra Korinth i Grækenland med Johny Noer i studiet.

1. juni - Afgørelsen

De sidste to måneder har tre landsretsdommere, Michael Kistrup, Malou Kragh Halling og Nikolaj Aarø-Hansen arbejdet med og grundet over de argumenter, der den 31. marts blev lagt på bordet i Østre Landsret for og imod vielse af to personer af samme køn i den danske Folkekirke.

31. maj - Jeg vil …!

Den 21. maj lavede jeg en video på 4 minutter med titlen: “Glæd Gud - gener satan!” Den kan ses på vores hjemmeside og min facebook.

30. maj - Sædekornet

Som omtalt her i andagten har der været helsemesse i Holsted i weekenden. Malene Jensen lejede en stand på messen, hvor elleve kristne, som kender hinanden fra PH, har tjent med stor iver.

29. maj - Kend Kristus

Der er et enormt behov for, at vi kender Kristus - så vi kan gøre Ham kendt.

28. maj - Dejlig frugt

I dag lørdag og i morgen søndag, begge dage kl. 10 - 16, er der helsemesse i Holsted - som der har været afholdt tusindvis af - og mange flere er på vej. For mennesker er syge. Derfor er vi på jagt efter helse.

27. maj - Itamar

Den Varme Linje blev sendt direkte fra Israel, hvor Lars er på rejse med en gruppe.

26. maj - Kraft

I aften torsdag kl. 22.00 sendes Den Varme Linje direkte fra Israel, hvor Lars er på rejse med en gruppe. Hør sidste nyt fra Israel.

25. maj - Den 31. maj

Jeg håber ikke, I alle har glemt, at der den 31. maj kl. 10.00 fældes dom i Østre Landsret angående homofile vielser i kirken. Tre dommere har siden retssagen den 31. marts skulle danne sig et overblik over det, der blev lagt på bordet af advokat Nikolaj Nikolajsen og kammeradvokaten.

24. maj - Lydighed

Lidelser og trængsler er to størrelser, vi menneskelig set helst undgår.

23. maj - Trængsler

Jeg skrev i forrige andagt: “Gud kan bruge en periode med svaghed, sygdom og kriser til at åbenbare sig dybere for os. Det gjorde Han for Job. Og hvis du vil slappe af og lytte, kan og vil Han også gøre det for dig, der oplever noget svært.”

22. maj - Formålet

Der er områder af Guds Ord, vi må leve med at have forskelligt syn på. Helbredelse er et af områderne.

21. maj - Hvor længe?

Jeg formår ikke at give jer et fyldestgørende svar på spørgsmålene: “Hvorfor helbreder Gud ikke dine øjne? Tror du da ikke på helbredelse i Jesu Navn?”

20. maj - Tak

Jeg kan og vil aldrig glemme at takke for de mange, der beder for Pottemagerens Hus - og endog for mig personligt og min familie. Tak for jeres mange tilkendegivelser om forbøn for mine svage, svidende øjne. Der ER langsom fremgang.

19. maj - Åben Himmel

For jer, der ikke læser facebook, men lytter til “Dagens Ord” på tlf. 97 123 000, vil jeg kort sige dette:

18. maj - Pung fundet

Forleden fortalte jeg, at min kone var blevet frarøvet sin telefon + pung med diverse kort. Vi bad naturligvis for situationen - og vi bad for dem, der havde stjålet det, at de må finde Jesus.

17. maj - Ny tid

Et vigtigt pinsestævne er forbi - men budskabet lever videre i vore hjerter - og vi grunder over, hvordan vi bevæger os ind i den nye tid, som er nødvendig for at være den kirke, der er synlig og eftertragtet af søgende, spørgende og usikre mennesker i verden.

16. maj - Hvor længe?

Det har været en berigende og udfordrende Pinsedag på Pottemagerens Hus, som det også var det ved Pinsefesten i Jerusalem, hvor Gud holdt flyttedag.

15. maj - Ovensalen

I forgårs var min kone i Føtex, hvor en lille dame bad Joy om hjælp til at nå nogle varer på en høj hylde. Mens Joy hjalp hende, havde damen en medhjælper, der stjal min kones pung + mobiltelefon.

14. maj - Voldsom rejse

Pinsestævnet 2016 på PH er skudt i gang. Jeg indledte med at minde om, at det Guds Ord, vi læser, ikke er gammelt, selv om det er skrevet for næsten to tusind år siden og langt længere tilbage. Er det ikke gammelt? Nej, for Guds Ord er tidløst.

13. maj - Ekstra olie

I aften fredag kl. 19.30 har vi det første ud af seks møder i Pinsen. I aften taler Willy Griis fra Randers - og det gør han også lørdag kl. 10. Lørdag aften er det Leif Rasmussen, Kolding, der taler.

12. maj - Ekstra olie

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus - aftenen før starten af Pinsestævnet.

11. maj - Rummelig?

Det siges, at Folkekirken er rummelig. Men hvor rummelig er den egentlig?

10. maj - To sikre

Grundet forskellige dødsfald i den sidste tid - toppet af en vens druknedød i forgårs, har jeg dagen igennem været ret fokuseret på døden - og naturligvis livet, da døden starter med livet.

9. maj - Undskyld!

Hilsen fra Norge med et undskyld. Joy og jeg er endnu et par dage i Norge hos vores datter med familie. Men jeg glæder mig til at komme til Pinsestævne på Pottemagerens Hus.

8. maj - Du og dit hus

Lørdag havde vi den glæde, at vores ældste dansk/norske barnebarn, Jenny, blev ungdoms velsignet - i folkekirkeligt miljø kaldt for konfirmation.

7. maj - Den ondes vold

At politikere ønsker “kristne helligdage” fjernet bør ikke overraske os. Vi skal vænne os til, at som Jesu Kristi ambassadører opererer vi på fjendtligt område. For denne verden er i den ondes vold.

6. maj - Helligdage

Denne andagt skrives i Norge på Kristi Himmelfartsdag, hvor jeg optog en lille video på 3.50 min.

5. maj - Forskellen

Denne andagt sendes fra Norge, hvor min kone og jeg besøger vores datter og svigersøn og deres fem børn. Den særlige anledning er, at Jenny skal ungdoms velsignes i frikirken Oasen i Mandal.

4. maj - Det normale

Jeg skrev i forrige andagt, at ALLE JORDENS nationer vil vende sig mod Israel. Det nytter ikke at bede mod denne tilstand. For Gud har forudset, det vil ske, og har fortalt os det.

3. maj - Kun 1 folk

I søndags sagde jeg, at det er nytteløst at bede om, at nationerne skal forstå Israel og støtte dem. Dette har vakt undren hos nogle.

2. maj - Mere Færøerne

Søndag eftermiddag på Pottemagerens Hus med Christina og Jacob Leinum fra den danske afdeling af Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem var en informerende, opbyggende og udfordrende eftermiddag.

1. maj - Det er NU!

I dag søndag har vi møde på Pottemagerens Hus kl. 16.00 med Christina og Jacob Leinum. Christina leder den danske afdeling af Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem.

30. april - Gråzonen

Det har været muligt for to personer af samme køn at blive borgerlig viet i Danmark siden 1989, hvor Axel og Eigil som de første blev viet på Københavns Rådhus den 1. oktober 1989.

29. april - Vigtig dag

Kom til gudstjeneste, lovsang og evangelisk forkyndelse på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted - på søndag d. 1. maj kl. 16.00.

28. april - Stakler

I aften torsdag kl. 22.00 sendes Den Varme Linje fra Grækenland med Johny Noer. Lyt til denne profetiske udsendelse i en tid, hvor guddommelig orden og sømmelighed trampes under fode af religiøse og politiske magthavere, der drives af humanismens og tidsåndens antikristne ånd.

27. april - 17/16

Tak for de mange mails jeg modtager om tiden, vi lever i - og om den aktuelle debat i det færøske Lagting om retten til borgerlig vielse af to af samme køn. Jeg er ganske enkelt ude af stand til at svare på de mange mails. Men alt læses med tak, grundes over og udfordrer mig ofte.

26. april - Færøerne

Dette er en svær andagt at skrive. For den vil skuffe nogle og chokere andre. Men jeg tror, det er nødvendigt at bringe dette på bane, så vi ikke beder i blinde - og måske beder forkert, som iflg. Ordet er en mulighed.

25. april - Helen Keller

Da jeg var i bøn i morges, blev jeg mindet om et citat af Helen Keller, jeg tror, nogle af jer har brug for at høre - inkl. mig selv.

24. april - Shakespeare

I dag den 24. april ville vores ældste søn, Moses Jr., have været fyldt 44 år. Men en trafikulykke i Norge den 20. november 2011 satte en brat ende på hans pilgrimsdage her på jorden - og de planer han og hans hustru havde.

23. april - Rodfæstet

Pottemagerens Hus dannede St. Bededag rammen om Mathildes konfirmation. Mathildes forældre er vore genboer, Jan og Louise, som driver et stort landbrug. Vi købte PH af Jans forældre, Børge og Inger. Så er de familiemæssige relationer på plads.

22. april - Påskelammet

Den Varme Linje blev en hyldest til Gud for Hans trofasthed mod jøderne og Israel - og et stærkt kald til os kristne at være trofaste i bøn for Israel med fokus på den jødiske Påske, der begynder ved solnedgang i aften fredag og varer en uge.

21. april - Farlige Fredag

Jeg lagde i dag onsdag en 4 min. video på nettet, som jeg kalder “Farlige Fredag”. Jeg oplever, budskabet er så vigtigt og aktuelt, at jeg vil sætte fokus på emnet også her.

20. april - Hvorfor?

Bombningen af bussen i Jerusalem bragte forfærdelige minder frem fra tidligere intifadaer, hvor Israel blev ramt af 150 muslimske bombeangreb mod civile mål. Næsten 30 busser blev sprængt - og over 800 israelere døde i den periode.

19. april - Arrogance

Den arabiske liga har ikke overraskende fordømt Israels uvilje til ikke at vil give Golan til Syrien. Mere overraskende er det - eller er det? - at Tysklands Merkel har anklaget Israel for at bryde international lov ved ikke at ville forhandle om Golan.

18. april - Golan

Tak til enhver der bakkede op om weekenden med bøn og delvis faste - både til jer der kom til PH - og til jer der var med derhjemme. En sådan weekend betyder ikke kun noget for dem eller det, vi beder for - men gør også noget i os selv.

17. april - Slip dem!

Jer, der modtager “Ugens Ord” fra Peter Tinggaard fra “Faste For Danmark”, har lagt mærke til, at han de sidste uger har talt tro og mod i vore hjerter til at bevæge vores forbøn fra at være defensiv til offensiv.

16. april - Mit land/folk

Vi kan ikke være samlet til bøn og delvis faste uden at bede for og velsigne Israel. Vi har ved Guds Nåde fået Israel og det jødiske folk indgraveret som en del PH’s DNA.

15. april - Drag bort!

Bønnen og den delvis faste er i gang på Pottemagerens Hus. Tak til jer der har afsat disse dage til at være med - både på PH og derhjemme. For I derhjemme kan udmærket afsætte ekstra tid denne weekend til at bede for vort land - for Europa - for Israel osv.

14. april - En joke

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio i København. Du kan ringe til studiet på tlf. 97 120 220.

13. april - Bøn og faste

Torsdag aften indleder vi en ny weekend med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Vi begynder med et let måltid torsdag kl. 18 og slutter med en let frokost søndag.

12. april - Den eneste

“Jeg er den eneste sande Gud. Der findes ingen som jeg. Jeg har fra begyndelsen af sagt jer, hvordan det vil gå. Jeg har for længst fortalt jer, hvad der vil ske. Det vil gå, som jeg har planlagt, for jeg gør, hvad jeg har besluttet.” Esajas 46:9-10.

11. april - Opdragelse

Det er svært for mange at forstå, at når Israel så ofte har svigtet Gud, så må Han da også have vendt dem ryggen - og valgt nogle andre som er mere lydige.

10. april - Troværdighed

Tak til Eva Berthelsen og Women Aglow i Skive for et dejligt arrangement på Møllegården. Tak til jer der normalt ikke kommer i den kreds, men som kom lørdag eftermiddag.

9. april - Maranatha

Jeg sidder her fredag nat og arbejder på mit budskab, jeg vil bringe senere i dag lørdag kl. 14.00 hos Women Aglow i Skive. Se med på webtv hvis du kan - eller se det senere.

8. april - Slidtagen

Den Varme Linje i aftes handlede bl.a. om, hvorfor vi bliver så akavet, når talen handler om døden? Er døden en gevinst eller et tab? Hvad slags pas har du? Hvor er dit hjemland? Spørgsmål jeg bør kunne svare klart på.

7. april - Nr. eller Navn?

I aften torsdag sender vi Den Varme Linie kl. 22.00 - på vores webtv og UCB Radio i København.

6. april - Nåde endnu

På lørdag kl. 14.00 taler jeg i Women Aglow, Møllegården, Møllegade 5 i Skive. Både kvinder og mænd er velkommen. Women Aglow velsigner Israel. Derfor vil budskabet også have meget fokus på Israel.

5. april - Tak Gud!

Vi kalder ofte til bøn. Lad os huske at takke. For Gud svarer jo på den ene eller anden måde. Nogle gange hurtigt - andre gange for os at se langsomt; men Han svarer.

4. april - Uforberedt

Jeg så i aften den sidste del af en beretning om den 11. september 2001, hvor muslimske terrorister fløj to kaprede fly ind World Trade Centers to 110-etagers høje tvillingetårne.

3. april - Om at høre

Tak til enhver der har fornyet sit medlemskab med Pottemagerens Hus - eller meldt sig som medlem for første gang mod et årligt gebyr på 50,- kr.

2. april - HJÆLP!

Der er mange alvorlige og vigtige ting at tage fat på. Derfor kan det godt ærgre mig lidt, at jeg må bruge næsten en hel andagt på at bede jer medlemmer af Pottemagerens Hus om at forny jeres medlemskab - og vi vil meget gerne have nye medlemmer.

1. april - Sejt træk

Retssagen om homofile vielser i Østre Landsret i går, den 31. marts, var ikke en afslutning, men en begyndelse. Det er meget vigtigt at understrege.

31. marts - Nok er nok

“Tænk på indbyggerne i Sodoma og Gomorra og deres nabobyer, som kastede sig ud i tilsvarende seksuelle perversiteter. Deres byer blev tilintetgjort og er en stadig påmindelse om, at Gud straffer synd og oprør.” (Judas 1:7)

30. marts - 31. marts

Torsdag den 31. marts kl. 09.30 starter sagen i Østre Landsret. Den kan tage op til ca. fem timer. Det er NU, der skal bedes - og evt. fastes.

29. marts - Thi, Immanuel

Så er der kun et par dage tilbage før retssagen om homofile vielser i kirken starter, nemlig torsdag kl. 09.30 - i Østre Landsret.

28. marts - Hvad ser du?

Påskedags to budskaber ved Leif Rasmussen på PH forsøgt opsummeret i disse to sætninger:

27. marts - Ved nåden

En herlig Påskelørdag på Pottemagerens Hus er forbi. Jeg kender mig styrket, lettet og taknemlig efter at have lyttet til dagens tre budskaber. Ind imellem havde vi den årlige generalforsamling med genvalg af bestyrelsen. (se foto).

26. marts - Ingen kanoner

Desværre har nogle mennesker det sådan, at man går rækken af talere igennem ved et stævne for at se, om der er nogle “kanoner” imellem, man gerne vil lytte til.

25. marts - Uvidende

Skærtorsdag aften talte jeg om den underlige situation i Getsemane Have, hvor Jesus i stor nød og smerte sagde til tre af sine disciple: \"Min sjæl er fortvivlet til døden. Bliv her og våg sammen med mig!”

24. marts - Mareridt

I aften Skærtorsdag kl. 19.30 taler Moses Hansen på Pottemagerens Hus, som er første møde i en række af Påskemøder. Mødet sendes på webtv, hvor jeg kommer ind på, hvorfor tre af Jesu nære venner faldt i søvn i Getsemane.

23. marts - En dødskult

Medierne omtalte i dag Bruxelles for “Europas Hovedstad”. Jeg var ikke klar over, Europa havde en hovedstad?

22. marts - Luther

Du kan endnu nå at melde dig til Påskestævnet på PH begyndende Skærtorsdag kl. 18 med Karen Christensens påskemiddag. Tilmelding hos Else Käs, tlf. 7553 3323 - også til måltiderne.

21. marts - Hyldest til hån

Da Dronning Margrethe den 12. februar skulle åbne Skagens Museum, blev hun fløjet fra Fredensborg til Skagen i en af luftvåbnets helikoptere. Samtidig blev hendes Bentley, Krone 121, kørt til Skagen for at transportere vores dronning de tre kilometer fra landingsbanen til Skagen Museum.

20. marts - Lampe med olie

Jeg vil igen citere 1. Peter 4:7 med ord fra to oversættelser: ”Verdens ende er nær. Alle tings ende er nær. Vær derfor fornuftige, mådeholdne, besindige og ædru, så I kan bede.”

19. marts - Enden er nær

Der er en skøn kombination disse dage på Pottemagerens Hus af fællesskab, arbejde, bøn, lovsang, vidnesbyrd, Guds Ord, samling om bordet til lette måltider og hvile.

18. marts - Det er tid!

Så er en to ugers bede og delvis-faste aktion sat i gang - med Påskestævne ind i mellem - uden delvis faste. Kom til Pottemagerens Hus og være med til det, du kan.

17. marts - J. Noer i aften

I dag torsdag er startskuddet for en to ugers periode med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Dog afbrudt af Påskestævnet fra Skærtorsdag til Påskedag, hvor Oldfrue Karen Christensen kokkererer fulde måltider.

16. marts - Israelfri Bibel

En del har undret sig over forskellen i bibeloversættelserne for skriftstedet nævnt i forrige andagt fra Joels Bog 1:7, hvor jeg citerede fra 1933 oversættelsen:

15. marts - MIT figentræ

Gud bruger tre træer til at beskrive Israel og det jødiske folk - på godt og på ondt. De er vinstokken, figentræet og oliventræet.

14. marts - Vanvid

Tak til Apostolsk Kirke i Nyk. Mors for en flot formiddag og eftermiddag sammen. Dejligt at I oplever vækst - også med skønne mennesker fra Nepal og Bhutan.

13. marts - Klager du?

Til alle jer, der mener, at Israel burde slettes fra landkortet, at Israel er årsag til alle problemerne i Mellemøsten, at verden var bedre stillet uden jøderne, osv. - vil jeg sige:

12. marts - I Jesu Navn

Nej, jeg synes ikke, jeg har fået storhedsvanvid, som nogle mener, ved at sige, at vi kristne har styrken til at stoppe sharia i Danmark. For jeg sagde, at vi har styrken - I JESU NAVN.

11. marts - Hvem?

TV2’s afsløringer af tilstandene i en række moskéer i Danmark har fået debatten om islams indflydelse i vort samfund til at blusse op.

10. marts - “Gennembrud”?

Jeg vil sige det igen: Gud kalder til kollektiv bøn, når der er krise. Nej, I behøver ikke komme til PH for at bede. Vi er bare en mulighed; men I kan samles i kirke og hjem. Og via nettet kan vi stå sammen.

9. marts - 6144 0101

Det synes næsten helt verdsligt at skrive dette i forhold til, hvad der foregår i vores verden. Men da mange har spurgt om muligheden for at kunne bruge MobilePay som betaling til Pottemagerens Hus, kan jeg herved meddele, at vi nu har fået MobilePay på PH. Nummeret er: 6144 0101.

8. marts - “Havet”

Europas ledere var, og måske stadig er, samlet i Bruxelles for at løse flygtninge problemet.

7. marts - Nye dybder

Tak til Gud for en rig weekend på Pottemagerens Hus. Tak til jer der tjente før, under og efter stævnet - ude og inde. Tak til jer der var med - på PH og på webtv. Tak til alle jer der har skrevet og kommenteret møderne.

6. marts - Dynamik

Tak til Gud for en fantastisk lørdag hvor vi fik anledning til at se på Israel, Kirken, Verden, Guds Rige og antikrists rige fra nye vinkler - men med Guds Ord som fundament.

5. marts - Hvorfor Israel?

Det var første gang, jeg hørte Willem Glashouwer tale. Men jeg har hørt andre sige: \"Vi har aldrig hørt om Israel på den måde!”

4. marts - Lyt i aften

Jeg vil passe på ikke at dramatisere situationen. Men det var da mærkeligt, at vi netop i aften i Den Varme Linje for første gang oplevede, at kortet til webtv i Mac’en brændte sammen, så vi måtte afbryde Den Varme Linje efter 48 minutter.

3. marts - Jesus og Israel

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje på webtv og UCB Radio, Kbh., hvor Johny Noer medvirker. Det er samtidig optakten til weekend stævnet på Pottemagerens Hus med Willem Glashouwer fra Holland.

2. marts - Lammet

For et par dage siden havde jeg en god samtale med en muslim. Han beder fem gange om dagen, kommer i moskéen, overholder ramadanen og forsøger at være et godt menneske - og håber på den baggrund at komme i Himlen.

1. marts - Alle

Tilgiv mig for at være lidt firkantet, når jeg kalder teologien, der siger, at vi alle er Guds børn - og at alle veje fører til Himlen - for “pladderhumanisme”.

29. feb. - Dommeren

Ikke overraskende skabte sidste andagt, og videoen med paven, der siger, vi alle er Guds børn, kraftige dønninger. Jeg beklager, men jeg kan ikke besvare de mange reaktioner.

28. feb. - Kærlighed

Jeg har lagt en kort video på min facebook med Pave Francis. Den er så smuk og fredfyldt, at jeg næste føler mig som en kriminel ved at udtrykke, at budskabet er farligt - ja, forførende.

27. feb. - Hvorfor farfar?

Vi bruger ikke overdreven tid med vore børnebørn - og slet ikke de mindste. Fem af dem bor i Norge, to i New Zealand, de tre ældste har passeret de 18 år, hvoraf den ene er gift - og så er der tre små prinsesser i København hos Thomas og Kathrine.

26. feb. - Påske på PH

Fik du ikke lyttet til Den Varme Linie torsdag aften, kan du nå det endnu. Hør bl.a. Johny Noer sige, at der ikke er brug for demonstration og guitarspil uden for Østre Landsret den 31. marts. Men der er brug for mennesker, der beder og faster op til dagen.

25. feb. - Hvad vælger jeg?

I aften torsdag kl. 22.00 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus. Verden accelererer mod kaos og afgrunden. Se bare på vores egen lille Christiansborg andegård. Det fyger med beskyldninger, anklager og trusler.

24. feb. - 12 mirakler

Hvordan vil du definere et mirakel? Fem brød og to fisk, der mætter tusindvis af mennesker? Opvækkelsen af en død? En blind bliver seende? Ja, mirakler.

23. feb. - En befaling

Gud giver os et godt råd i 1. Tess. 5:16-18. Faktisk er det ikke et råd, men en befaling. Når Gud siger det så stærkt, er det, fordi Han ved, hvad der er bedst for os. Og dette er en god befaling at vælge at efterleve. Der står:

22. feb. - Chrislam

I en lille video foreslog jeg at læse kapitlerne Mat. 24, Markus 13 og Lukas 21, hvor Jesus taler om tiden kort før Hans genkomst. Tak til jer der har sendt kommentarer om, hvad I på en særlig måde standsede ved.

21. feb. - Tak!

Til jer der bad skal der lyde en tak. For ca. seks uger siden fik jeg fjernet nogle polypper fra maven. Jeg modtog i dag brev fra Esbjerg Sygehus med de gode nyheder, at alt er godt. Tak Jesus.

20. feb. - Overfladisk

Måske ler I, når jeg i denne andagt peger på en parallel mellem manges forhold til Guds profetiske ord angående endetiden - og nogle bemærkninger, som forfatteren og filminstruktøren Jørgen Leth har udtalt i et interview.

19. feb. - Hele molevitten

Først en vittighed - dog sagt i ramme alvor. Rusland lægger pres på Israel for at stifte fred med palæstinenserne, alt imens russerne bomber løs på så godt som alt og alle i Syrien.

18. feb. - For sent!

Den Varme Linje sendes i aften torsdag kl. 22 fra et sted nær koncentrationslejren Bergen-Belsen, hvor Lars befinder sig med sin hustru Signe og deres datter Sara. 35.000 fanger døde af mishandling i lejren.

17. feb. - Morgen - og nat

Jeg stillede i forrige andagt spørgsmålet: “Er det nu, det sker?” Henførende til den dybt komplicerede og sprængfarlige situation i Mellemøsten, der kan være et varsel om en konflikt, der i den sidste ende fører til et samlet angreb på Israel.

16. feb. - Er det nu?

Med den dramatiske udvikling, der foregår i Mellemøsten i disse uger, vil jeg stærkt anbefale at komme til stævnet på Pottemagerens Hus den 4. - 6. marts.

15. feb. - 3. Verdenskrig

Der er så meget at beskæftige sig med, at det kan være svært at finde ud af, hvad der er det væsentlige her og nu.

14. feb. - Sære ting

Der gives stadig udtryk for forskellige meninger om værdien af at ofre så meget økonomi og energi på rummet, når vi har rigelig at se til på vores egen jord.

13. feb. - Ræk ud her

Sidste andagt om den store videnskabelige opdagelse om sammenstød mellem “sorte huller” i universet skabte reaktioner. Jeg mangler perspektiv i mit liv, får jeg på forskellig vis at høre.

12. feb. - Vanvid

I Betania, Blåhøj læste jeg onsdag aften Rom. 12:2, hvor der står: “Tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje.”

11. feb. - Mine vidner

Tak til “Brobyggerne” for aftenen i Betania, Blåhøj. Dejligt og vigtigt at erfare den gode opbakning om en aften, der havde fokus på Israel, jøderne og Jerusalem.

10. feb. - Himmelbroen

I aften onsdag kl. 19 byder “Brobyggerne” velkommen til møde i Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, i Blåhøj pr. Brande, hvor jeg taler.

9. feb. - Penge

I morgen onsdag d. 10. feb. kl. 19.00 taler jeg i Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, i Blåhøj pr. Brande. Det er “Brobyggerne”, der står for mødet. Vi sender ikke webtv fra mødet, da Lars stadig er i Jordan. Hjertelig velkommen til mødet.

8. feb. - TAK!

Tak til Gud for en uforglemmelig weekend. At flere af forbederne kommer igen og igen styrker enheden, som er så vigtig for bønnen. Og tak til jer nye venner, der bakker op.

7. feb. - Bedøm det selv

Denne weekend med bøn og delvis faste har haft en sådan kvalitet, at jeg med store forventninger ser frem til næste bøn og delvis faste den 17. - 31. marts forud for sagen i Østre Landsret den 31. angående homofile vielser i kirken.

6. feb. - Fælles bøn

Jeg har en fornemmelse af, at Gud glæder sig over, at en flok på 30 - 40 personer har valgt at være til stede på Pottemagerens Hus til bøn og delvis faste på en kold februar weekend.

5. feb. - Kun en uge

Torsdag aften var vores første møde af en forlænget weekend med bøn og delvis faste. Det var sådan en opmuntring at sidde sammen med over 30 personer, der alle har hjerte for Danmark, for Israel, for mennesker.

4. feb. - Det er sort

I aften torsdag kl. 19.00 starter vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus og fortsætter weekenden ud. Og også i aften sender Lars med gruppe Den Varme Linje fra Israel. Det er kl. 22 dansk tid.

3. feb. - ALT!

Velkommen til den første andagt skrevet sen nat på dansk jord efter turen til Israel. Det sker med løftet fra Romerne 8:28, “Vi ved, at ALT virker sammen til gode for dem, der elsker Gud!”

2. feb. - 4. - 7. februar

I dag tirsdag flyver Joy og jeg til Danmark via Moskva. Lars og resten af gruppen bliver i Israel til fredag.

1. feb. - Besøgsdag

Søndag aften sluttede den internationale forbønskonference i Jerusalem, og forbedere fra Israel + 25 nationer er begyndt hjemrejsen til nær og fjern. Som nævnt før regner jeg med at lave en tur til næste konference i januar 2017. Er du interesseret, så begynd at spare sammen allerede nu.

31. jan. - Særlige øjne

Hvis en 17-årig dansk dreng blev dolket i ryggen af to 12-årige drenge og efterladt blødende på jorden, ville det virke overskrifter. Ikke kun i danske aviser - men i europæiske.

30. jan. - Røgelsen

Igen og igen har messianske jøder under denne konference sagt: “Tak kære kristne venner fra nationerne. Selv om vi selv har et ansvar for at bede Guds vilje frem i vort land, så ved vi, at jeres bønner fremmer Guds værk i Israel.”

29. jan. - Ajjalons Dal

Vi var i dag i bøn i bjergene rundt om Jerusalem. Fordi dybest set drejer alt sig om Jerusalem. Uanset hvilke politiske emner er oppe, hvor som helst i verden, ender debatten ved Jerusalem.

28. jan. - Mangfoldighed

Så er det blevet torsdag - også i Jerusalem. Det er lig med Den Varme Linje i aften kl. 22 dansk tid. Nøjagtig hvorfra vi sender, ved jeg ikke. Men jeg ved, at Lars har styr på det.

27. jan. - For voldsomt?

Hilsen fra varme hjerter i kolde Jerusalem. Israel generelt oplever vinter med storm, regn, slud og sne. Men nedbøren er nødvendig. Genesaret Sø er stadig fire meter fra at være på det niveau, den bør være.

26. jan. - I krig!

Hilsen fra forbønskonferencen fra et meget koldt, vådt og blæsende Jerusalem, hvor der skulle komme sne i nat.

25. jan. - Jan. 2017

Jeg har på hjerte at sige: Gør dig klar til at rejse til Jerusalem i januar 2017. Ingen tvivl om at Israel i 2016 bliver mere og mere isoleret. Antisemitismen i Europa vokser og vokser. 57% af de franske jøder overvejer seriøst at rejse til Israel.

24. jan. - Hjælper ALLE

Jeg talte i dag med tre kvinder fra Singapore. Singapore er en smule større end Falster. Men mens Falster har ca. 45.000 indbyggere, har Singapore over 5 millioner. De bor bogstavelig talt oven på hinanden.

23. jan. - Profetisk fly

Denne andagt påbegyndes i en taxi mellem Ben Gurion Lufthavn og vores hotel ved foden af Oliebjerget i Jerusalem.

21. jan. - Dæmonisk

Det er torsdag. Derfor sender vi Den Varme Linje i aften kl. 22. Det bliver fra København, da vi flyver til Israel fredag morgen.

20. jan. - 2. eller 4. sal?

Jeg vil starte denne andagt med en frisk TAK FOR JERES FORBØN. Det betyder så meget for mig, familien og arbejdet på og ud fra PH igen og igen at få at vide, at “jeg/vi beder for jer!”

19. jan. - Hadets stat

Israels udenrigsminister, Naftali Bennet, sagde mandag eftermiddag disse ord i Jerusalem: “Vi ønsker ikke en hadets stat!”

18. jan. - Tusind tak

Tusind tak for jeres mange opmuntrende og skønne ord om min kone, Joy Hansen, i forbindelse med hendes fødselsdag. Hun fortjente hvert et ord.

17. jan. - Tillykke

Det bliver en anderledes andagt i dag. Ingen FN eller EU. Ikke noget om politik og terrorisme. For det er min kones fødselsdag, og hun fortjener at få min opmærksomhed i denne andagt.

16. jan. - Jægerne

Jeg nævnte forleden dag, at den svenske udenrigsminister, Margot Wallström, vil have en retslig undersøgelse sat i gang af, hvad hun kalder Israels \"udenomretslige drab”. Hun henfører til de palæstinensere, der er dræbt under deres forsøg på at dræbe jøder på åben gade med knive, økser eller andre våben.

15. jan. - Ulvene

Med meget alvorlige miner forklarer Europas ledere os, at de er imod terrorisme og vil bekæmpe det med al magt.

14. jan. - Blackout

I aften torsdag kl. 22 sendes Den Varme Linje fra den ny testamentelige by Korinth i Grækenland med Johny Noer i studiet.

13. jan. - Ravnsort

Du vil måske ikke bryde dig om denne andagt. Men den er realistisk - og den slutter godt - med en opgave til os.

12. jan. - Sammen med

Når jeg tænker tilbage på vores dage med bøn og delvis faste - og frem til næste gang den 4. - 7. februar - så er det både med glæde - og bæven.

11. jan. - Troens folk

Tak til alle der deltog i bede- og fastedagene. Både jer der kom til PH - og jer der var med derhjemme.

10. jan. - Webtv kl. 10

Af hensyn til jer venner, der lytter til andagten på telefonen, så blev jeg udskrevet fra Vejle Sygehus i formiddags. Hvorfor? Fordi der ingen blødninger eller infektion var - og tallene de målte var fine.

9. jan. - JESUS!

Af hensyn til jer venner, der hører Dagens Ord på telefonandagten, bliver jeg nødt til at gentage lidt af det, jeg allerede har skrevet om.

8. jan. - Hvorfor?

I bidende kulde uden for, men med varme stuer og hjerter inden for, er vi godt i gang med en forlænget weekend af bøn og delvis faste.

7. jan. - Vi ses!

I aften torsdag kl. 19 starter vi med stor forventning bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Med stor forventning, fordi vore forventninger er baseret på vores tro på en god Gud og Fader, der vil vort land det bedste, der vil bevare Israel og som er for og med hver enkelt af os.

6. jan. - Velkommen hjem!

Vi tager den lige én gang til: Satan siger: Se på din synd! Gud siger: Se på min SØN!

5. jan. - Min Søn

Tak til jer der skriver, at I på en særlig måde vil afsætte tid til bøn d. 7. - 10. januar, hvor vi samles en lille flok på Pottemagerens Hus i bøn og delvis faste. Også den delvis faste er flere af jer med på.

4. jan. - Verden fester

Selv om vore ledere ikke vil høre, så er ordene fra Salme 2:10 sande alligevel. Og det er vores ansvar at bede for vore ledere, at de på en eller anden måde må høre, hvad Gud siger til dem. Der står:

3. jan. - Tæl dagene

Jeg vil gentage Salme 90:12 i to oversættelser: “Lær os at holde tal på vore dage, så vi får visdom i hjertet.” “Hjælp os til at huske, at livet er kort, så vi kan vokse i visdom.”

2. jan. - Livet er kort

Jeg ved ikke, om min bedømmelse er ude af trit med år 2016. Bedøm det selv.

1. jan. - Frygt ikke!

Så har vi startet vandringen, der, hvis vi når afslutningen af 2016, varer 366 dage, da det er skudår i år.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
29. juni - Dommen
Tirsdag d. 28. juni kl. 10.00 faldt hammeren i retssagen om kirkelig vielse af par af samme køn. Det blev et JA til kirkelig vielse af homofile.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail