28. juli - Hvad ved han?

I aften tirsdag kl. 19.30 er åbningsmødet for sommerstævnet, hvor Moses indleder med et par spørgsmål: “Hvordan reagerer vi, når rutinen rystes? Kan vores rutine blive en hindring for at høre Gud tale?”

27. juli - Tempelpladsen

Efter atomaftalen med Iran kalder Barack Obama verden et mere sikkert sted. Benjamin Netanyahu kalder verden for et farligere sted. Hvem har ret?

26. juli - Hvorfor?

Når Egypten gør det, ingen problemer. Når Tyrkiet gør det, ingen problemer. Når Israel gør det, store problemer. Hvorfor denne forskel?

25. juli - Åbenbaring

Paulus beder en bøn i Efeserne kap. 1. Jeg nævner et brudstykke af bønnen her fra vers 17:

24. juli - Gud er god!

Lena Løbner åbnede Den Varme Linje med sangen: “Gud er god!” Der er mange øjeblikke og passager i livet, hvor det efter omstændighedernes målestok ikke ligner, at Gud er god.

23. juli - 5.000 plus

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje fra Pottemagerens Hus. De sidste tre udsendelser har været fra Nibe Festival og to gange fra Israel, hvor jeg med interesse lyttede til Lars og gæster i studiet. Jeg glæder mig til at være med i aften.

22. juli - Duelig

Tak for mange hilsener i forbindelse med Dagens Ord om Guds spørgsmål til Moses: “Hvad har du i hånden?”

21. juli - Hvad har du?

Her på Pottemagerens Hus gøres der klar til sommerstævnet begyndende tirsdag d. 28. juli kl. 19.30 - dog med aftensmad kl. 18.00. Vær sød at tilmelde dig, hvis du vil spise med. (Else Käs, tlf. 7553 3323).

20. juli - Et spørgsmål?

Du som kan se landkortet, der i grønt viser de nationer, der er domineret af islam, skal have luppen frem for at finde lille Israel på kortet, som er mindre end Jylland.

19. juli - Jesu Blod

Husk sommerstævnet på Pottemagerens Hus d. 28. juli - 2. august med evangelist Jakob Damkani fra Israel som hovedtaler. Grundet afbud er der et par ledige senge på PH. Ellers venter vores lækre campingplads på dig - og der findes bed and breakfast tæt på PH. Info og kontakt: Else Käs, tlf. 7553 3323, info@watchman.dk

18. juli - Ånden bag

Jeg bliver fortalt af flere, at vi skal elske vore fjender. Derfor kan det ikke passe, at vi skal betragte muslimer som vore fjender.

17. juli - Levende kirke

Den Varme Linje i aftes blev sendt fra Tiberias, Israel, hvor Lars Madsen både styrede teknik - og talte, bl.a. om Israels reaktion på atomaftalen med Iran, om de stadige angreb på Israel - og om det håb, vi har i Jesus, som bl.a. kom til udtryk i et 15 minutters indslag af Lena Løbner.

16. juli - En blanding

Her et Dagens Ord i form af en pose “blandede bolsjer”.

15. juli - Kampen

Hjertelig tak for enhver opmuntring i forbindelse med forrige andagt. Vi er mennesker i en åndelig kamp, hvor vi altid står i fare for at blive trætte, mismodige og også såret - endda til døden.

14. juli - Tal - ti ikke!

Af og til ville jeg ønske, at jeg kun havde lyst til at skrive om kærlighed, fred og glæde - og hvor godt og smukt alting er. For så ville jeg nok kun få søde breve med hjerter som tak.

13. juli - Derfor!

Vore nationale og internationale ledere har en enorm kundskab - og mange af dem en kolossal masse erfaring.

12. juli - Vi er i krig

Studenter eksamenerne er for længst overstået - og dermed perioden hvor unge mennesker med studenterhuerne præger bybilledet.

11. juli - Velbehag

Jeg skrev i forrige andagt om identitet med udgangspunkt i vores datters ord: “Din identitet må aldrig være baseret på faktorer, der kan ændres.”

10. juli - Identitet

Den Varme Linje blev i aftes sendt fra Eilat i Israel, hvor Lars Madsen befinder sig sammen med Michael og Theodora Burmeister og deres datter Marie - og Lars’ egen datter.

9. juli - Babel

Sjældent har der lydt så divergerende og grove toner i Bruxelles, som der høres i disse timer i forbindelse med Grækenlands situation.

8. juli - Slægterne

Tillad mig at bruge et par linjer på, hvad jeg vil kalde familie-kirke-historie.

7. juli - Mené, mené ...

Det buldrer og brager. Mens valget i Grækenland fandt sted, rullede hedebølgen med rekordtemperaturer over Europa. Torden, uvejr og titusindvis af lyn blinkede som advarende lamper fra Himlen.

6. juli - Grexit

Når jeg sender denne andagt, er optællingen af stemmer i Grækenland ikke slut. Men prognoserne er så klare, at vi skal vænne os til et nyt ord: “Grexit”. Grækerne har sagt overvældende NEJ. Dvs. de har valgt exit for Grækenland. Altså en udgang for Grækenland.

5. juli - Stilhed/støj

Vi har i nogle andagter været inde på stilhedens betydning. Også i aften havde jeg en stærk oplevelse af forskellen på stilhed - og støj.

4. juli - Skaberen

Lad os tage et kig bag forhænget til folketingssalen, hvor vi har bedt, at Gud ville placere nogle gudfrygtige mennesker.

3. juli - Ekstra olie

Den Varme Linje i aftes blev sendt fra Nibe Festival, hvor ca. 30 kristne under ledelse af Lars Hyldgaard rækker ud med evangeliet i ord og gerning.

2. juli - Med/uden mig

Under bøn blev Joan Pehrsson fra Thisted inspireret til at skrive følgende ned:

1. juli - Stilheden venter

Jeg vil i denne andagt skifte total spor for en enkelt dag. Mon ikke min oplevelse, eller opdagelse, vil tale til et par andre.

30. juni - Ryst Europa

Der blev bedt intensivt op til valget den 18. juni. Nu er den nye regering på plads og i gang - og NU er det, vi fortsætter med at bede for alle i høje stillinger.

29. juni - Sandheden tro

Højesterettens dom i USA, der byder alle 50 stater at vie homofile par, har medført ringe i vandet, der når ud til hele verden. Virkningen forstærkes af, at berømte personligheder har farvet deres profilfotos på facebook med regnbuens farver. Tidligere guvernør i Californien, Arnold Schwarzenegger, er en af dem.

28. juni - Regnbuen

Fornemmer du, noget stort og voldsomt er i gang? Verden rystes. I Israel bogstavelig talt, hvor et jordskælv kunne mærkes fra Eilat mod syd til Jerusalem.

27. juni - Forhøjet bøn

Fredagens overskrifter var dramatiske - dog ikke overraskende for os, der ser på tiden med profetisk forståelse.

26. juni - Nej!

Den sidste sang før starten af “Den Varme Linje” var de velkendte toner: “Jesus har aldrig sagt nej!”

25. juni - Hvorfor?

Så er det blevet torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00 med åben telefonlinje på tlf. 97 120 220.

24. juni - Våg og bed!

Mens vi beder troens bøn for Guds kirke, at den må være sig bevidst om den særlige tid, vi lever i - for Christiansborg - for afgørelsen for Grækenland m.m., sker der meget på andre fronter.

23. juni - Højere mål

Tak til 51 skønne nordmænd og kvinder fra Blå Kors i Kristiansand, der besøgte Pottemagerens Hus i går. Det var som et frisk pust fra Himlen at dele fællesskab med vore norske venner - og med guitar og harmonika i spidsen at lovprise Gud. Tak fordi I kom - og tak for jeres venskab.

22. juni - Han kan ...

Ingen vil indrømme det. Men at Lars Løkke skal banke på hos dronningen i dag mandag for at få grønt lys for et nyt forsøg på at danne regering, betyder krise.

21. juni - Hænderne op

Bønnen for valget - og dermed for Danmark - i ugerne op til valget var ikke nogen enlig svale. Den ene efter den anden skriver, at de aldrig har oplevet en bønnens Ånd komme over dem som op til valget.

20. juni - Nyt mod

Vi havde her i Dagens Ord som det sidste bedt for valget ud fra Esajas 64, at Herren ville stige ned i valget, så folk ville skælve - og at Gud ville gøre undere, vi ikke ventede.

19. juni - Begynder nu

Valget er overstået - og det er NU, bønnen begynder.

18. juni - Det uventede

Så er det i dag torsdag, at tusindvis af små krydser vil afgøre, hvordan familien Danmark kommer gennem de næste år.

17. juni - 2020 - 25

Under en politisk debat gav seerne udtryk for deres enighed med partierne. Kristendemokraterne fik 8%.

16. juni - Dine tanker

Der bliver bedt for valget rundt om i det ganske land - og tak til især Norge og Færøerne, hvor jeg ved, vi har venner, der også støtter os i bønnen.

15. juni - Tog modet

Formaning hører livet til. Jeg har brug for formaning. Men vi har også brug for at forstå betydningen af formaning. Det drejer sig ikke kun om at irettesætte, men i lige så høj grad at tale opmuntring og trøst.

14. juni - Gud rå’r

I dag søndag d. 14. juni er der fire steder i landet, hvor man samles til bøn for Danmark, for valget - og med særlig bøn for KD. Møderne er i Aalborg, Silkeborg, PH i Holsted og i Karlslunde.

13. juni - Guds valg

Midt i valgkampen vil jeg minde om, hvordan Gud vælger mennesker. Vi har mest tiltro til det store og stærke - det pæne og polerede - det sikre og solide.

12. juni - Sandt ???

I Den Varme Linje kan du høre rapporter fra den politiske og åndelige slagmark gennem interviews med Ingrid Wredstrøm​, København, Nick Hansen, Aalborg​ og Stig Grenov​. Sidstnævnte var igennem fra folkemødet på Bornholm.

11. juni - Velsignelse

Når man følger valgkampen, bliver man enten så deprimeret, at man lukker af for det hele. Eller man bliver så provokeret, at man i afmagt råber til Gud om nåde over vort land.

10. juni - 2 fisk, 5 brød

Hvis du elsker dit fædreland, beder du for valget den 18. juni. Nok er Folketinget og Christiansborg fjernt for mange af os. Men sandheden er, at det er regeringen som gennem lovgivning har stor indflydelse på dit liv, din pension, din alderdom, din familie, din frihed m.m.

9. juni - Gud undres

Så sejrede humanismen og antisemitismen endnu engang i vort land.

8. juni - Sammen med

Gud er evig og almægtig. Hans tanker og planer er højere end mine. Hvordan kan lille jeg få indsigt i Guds tanker???

7. juni - Mit folk

Når tingene går skævt i et land, har vi som regel to syndebukke at pege på: Politikerne og djævelen.

6. juni - Lykke

Da jeg på Grundlovsmødet i aftes lyttede til to folketings kandidater fra KD, Henri Nissen og Mogens Stig Nielsen, som har indsigt i lovgivningen og styret, tænkte jeg: Hvor har vores land dog brug for et møde med den levende Gud: Hans VeÅnd og Ord.

5. juni - Er du klar?

I aften fredag kl. 19.00 er der Grundlovsmøde på PH, hvorfra vi sender webtv.

4. juni - Kærlighed

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje. Husk du kan ringe direkte til programmet på tlf. 97 120 220 - og skrive på chatten.

3. juni - Fatamorgana

Tak til jer der har skrevet i forbindelse med min tungetale i går. Jeg ved, det var en personlig tungetale uden nogen i bilen til at udlægge den. Og ja, den personlige tungetale er til personlig opbyggelse. Sådan taler Ordet i 1. Kor. kapitel 14.

2. juni - Kamp

Her kommer en andagt lidt anderledes end normalt, som slutter med en måske underlig “efterlysning”.

1. juni - Vælg livet

Tak til jer der mødte op i “Bibelværkstedet” og “Ny Livskvalitet” i Nykøbing Falster og var med til at gøre søndagen til en værdifuld dag ved at lytte til Ordet.

31. maj - Samme kår

I dag søndag kl. 11.00 sender vi webtv fra gudstjenesten i “Bibelværkstedet”, Stubbekøbingvej 5 i Nykøbing Falster, hvor jeg vil tale om et valg, der er langt vigtigere end det den 18. juni.

30. maj - Selvmord?

“Hej Kristendemokrater! I har lige begået politisk selvmord!” Sådan lød det på Twitter efter en udsendelse med lederne for de politiske partier.

29. maj - Bøn og faste

Jeg havde tre ledende mænd inden for Kristen Demokraterne igennem på telefonen i Den Varme Linje: David Hansen, Patrik Näsfors og Henri Nissen. Hver for sig forklarede de årsagen til, hvorfor de støtter KD.

28. maj - 3 x F

Der blev i dag udskrevet folketingsvalg torsdag den 18. juni. Derfor vil vi de næste tre uger høre ord, ord og atter ord, som allerede er startet ved partiledernes debat i DR1 og TV2.

27. maj - Magtesløs

Da jeg i dag læste et brev fra en af PH’s trofaste forbedere, fik jeg en klump i halsen af taknemlighed til Gud over, at Han giver os venner af denne kvalitet - skønt svage i det ydre menneske.

26. maj - Grundlovsmøde

Et velsignet og berigende Pinsestævne 2015 er forbi. Mange af os, gerne de fleste, og helst alle, er efter stævnet mere bevidst om Guds Riges betydning og indhold.

25. maj - De 2 riger

Søndag formiddag fortsatte Jørn Strand forkyndelsen om de to riger: Det synlige verdens rige - og det usynlige Guds Rige.

24. maj - Hvad ser du?

Det blev en herlig pinselørdag med megen inspiration, dejlig lovsang og styrkende og udfordrende vidnesbyrd.

23. maj - Overraskelse

Årets Pinsestævne blev åbnet fredag aften med et overraskende budskab af en fuldblods evangelist, Jørn Strand fra Norge.

22. maj - Pinsen

I Den Varme Linje kan du høre Lars fortælle om den undervisning, han de sidste ti dage har hørt under et besøg hos Johny Noer.

21. maj - Uden kors

I aften torsdag kl. 22 sender vi Den Varme Linje.

20. maj - Hør!

Efter at have besøgt mange små skønne samfund i “Vandkant-Danmark” var det godt igen at sejle ind i Aarø havn og erfare, at også vi bor i “Vandkant-Danmark” med al den charme og ro, der hører disse egne til.

19. maj - Sprængt

Dette er vores sidste nat på landevejen, som tilbringes på kajen af Juelsminde lystbådehavn. Flere og flere steder i landet er der oprettet pladser, der kun er beregnet for autocampere, hvor den eneste service er en plads og et el-stik.

18. maj - Gud bevare Dk.

Joys og min tur langs de jyske kyster nærmer sig sin afslutning. Vi har sjældent kørt på en hovedfærdselsåre, men tilbragt tid på stille veje og besøgt små landsbyer og havne - og overnattet ved vandet.

17. maj - Alle slags

I går kunne Joy og jeg fejre vores 45 års bryllupsdag. Tak for de mange skønne hilsener på facebook og pr. mail.

16. maj - Fædre

I søndags blev bibellærer Lance Lambert, Jerusalem, forfremmet til herlighed, 84 år gammel.

15. maj - Ankeret

Den Varme Linje sendt fra Grækenland med Johny Noer var lærerig. På kun en time kommer Johny rundt om betydningen af Kristi Himmelfartsdag set i lyset af Israel i dag - og i mørket af pavens beslutning om at anerkende Judæa og Samaria som et muslimsk, selvstædigt Palæstina.

14. maj - I Kristus!

I aften torsdag kl. 22 dansk tid sendes Den Varme Linje fra et af Bibelens meget kendte steder: Korinth i Grækenland. Paulus skrev to af sine breve til menigheden i Korinth.

13. maj - Guds skjul

Jeg er stor tilhænger af anskueligheds undervisning. Det betyder meget for mig at få en undervisning præsenteret i både ord og handling.

12. maj - Lille hjord

Hvis vores bryllupsrejses succes er bestemt af solskinstimer og varmt vejr, er rejsen en fiasko. Mens det i dag har været over 20 grader rundt om i landet, har vi haft 10-12 grader med stormende blæst langs Vesterhavet.

11. maj - En anden ånd

Velkommen fra det danske landskab, dvs. fra en lille sø midt i en skov, langt ude på landet - nær Vesterhavet.

10. maj - Derfor!

Hilsen herude fra det blæsende, danske forårsland, da vi camperer helt ud til Vesterhavet på Rømø, hvor der er hvide toppe på bølgerne til stor glæde for surferne.

9. maj - Nye svingfjer

Fire Arriva busser blev sat i brand til en værdi af ti millioner kroner. Det var fra disse busser, boykot Israel reklamerne blev fjernet for nogle dage siden.

8. maj - 0,1% udgør 30%

Hvorfor er det tilsyneladende nemmere at finde Gud på Færøerne end i DK? Når sønnen vender hjem fra svinestien, er der en åben favn hos forældre og bedsteforældre? Og hvor mange af os handler som den yngste søn, der blev sur over, at Faderens favn var åben for den fortabte søn?

7. maj - Forstår ikke

Det er alvorligt ikke at forstå, hvad der virkelig sker i verden i dag. Det er trist at så mange mennesker fuldstændig fejlfortolker, hvad Israels genoprettelse betyder.

6. maj - Apartheid?

Mellemfolkeligt Samvirke har startet en underskriftindsamling til busselskabet Movia med dette krav: “Bryd tabu om Israels bosættelser: Banneret tilbage på busserne!”

5. maj - Dum PV

Tak til enhver der har skrevet en tak til busselskabet MOVIA for at fjerne reklamerne om de israelske bosættelser - eller vil gøre det.

4. maj - Movia

Danmarks største trafikselskab, Movia, kørte med følgende reklametekst på deres busser: “Vores samvittighed er ren! Vi hverken køber produkter fra de israelske bosættelser eller investerer i bosættelsesindustrien.”

3. maj - Tyveri på Aarø

Så har jeg skiftet Færøernes 18 smukke og særprægede øer i Atlanterhavet ud med Aarø i Lillebælt, også kaldet “Lillebælts Perle”, hvor vi har vores hjem. Tak Færøerne for skønne dage. Vi siger gerne på gensyn.

2. maj - Forbudt!

Velkommen til færgen “Norrøna”, som støt og roligt pløjer sig gennem Atlanten med ankomst i Hirtshals i dag lørdag.

1. maj - Tidens tegn

Hilsen fra skibet “Norrøna”, der pløjer gennem Atlanten fra Torshavn med Hirtshals som mål lørdag. Vi har kigget på vejrudsigten for sejlruten de næste par dage, og den ser fin ud.

30. april - Hvilken gruppe?

Så er afskedstimen med Færøernes fantastiske folk, fæ og fjelde nært forestående. I aften torsdag kl. 21 sejler vi med Smyril Lines færge “Norrøna” ud af Torshavn med Hirtshals som mål 36 timer senere.

29. april - Eet spor

Solen brød stærkt igennem i går, da vi besøgte Færøernes nordlige øer: Eysturoy, Kalsoy, Kundy, Vidoy, Fugloy, Svinoy og Bordoy. De ligger som perler i det blå atlanterhav - nærmest dækket af 18 karat hvidt guld i form af nyfalden sne.

28. april - Lammene

Tiden på Færøerne nærmer sig sin afslutning. I aftes havde vi den glæde at høre Johannes og Charlotte Noer Petersen fortælle om deres store arbejde i Europas vist nok fattigste land, Moldova, der ligger mellem Rumænien og Ukraine.

Lammet

Vi beklager meget, at mødet søndag eftermiddag ikke kunne sendes direkte. Internettet til øen var mere eller mindre ude af funktion. Måske grundet uvejr. Men mødet blev optaget og lægges på nettet hurtigst muligt.

26. april - Velsignelse

Israel har lige fejret sin 67 års fødselsdag som genfødt nation. Færøerne fejrede i går lørdag det færøske flags 67 års fødselsdag.

25. april - Øjeblikket

Det var en stærk fredag med formiddags- og aftenmøde i Frelsens Hær i Vágur - og ind imellem frokost med venner og ud i den skønne natur, der var præget af solskin.

24. april - Blod og ild

Vi er ankommet til Frelsens Hær i Vágur på Suduroy, hvor vores første handling var at deltage i en begravelse, hvor kaptajnen for Frelsens Hær, Ben Eli, sammen med 14 andre mænd sang og spillede ved kisten i kirken. Det var en stærk oplevelse.

23. april - Suduroy

I dag torsdag er flyttedag, hvor vi sejler fra Torshavn på Steymoy med kurs mod Frelsens Hær i Vágur på Suduroy, hvor vi glæder os til at møde kaptajnen, Ben Eli Dam - og alle dem der vil møde op.

22. april - Fjerne øer

Tak for et flot Israel møde i Østrøm, Torshavn. Jeg ved ikke hvordan. Men de færøske kristne har en større forståelse for Israel end f.eks. i Danmark. På en almindelig tirsdag aften troppede hundrede mennesker op for at lytte - og de var ivrigt lyttende hele aftenen.

21. april - Fæstninger

Jeg vil godt følge op på forrige andagt om at leve i Guds tanker. Det er ikke en umulighed, men faktisk det normale for ethvert genfødt menneske.

20. april - Guds tanker

Vi læser i Salme 139:17, “Forunderlige og fuldkomne er dine tanker, Gud, de overgår langt, hvad jeg kan fatte” - hvilket var mit udgangspunkt for forkyndelsen i Filadelfia, Torshavn søndag formiddag.

19. april - Det kommer

Lad mig sige det lige ud: Jeg er rystet over, hvad jeg fik på hjerte at bringe på banen i menigheden Betania i Skopun på Sandoy.

18. april - Glædes tårer

Jeg kan af et ærligt hjerte sige, at indholdet af mødet i aften i menigheden Betania i Skopun på øen Sandoy IKKE var tilrettelagt i min hjerne - eller stod nedskrevet på min notesblok.

17. april - Engle

Den Varme Linje i aftes havde Aasa, Karen, Else og Moses i studiet med Lars ved teknikken. Indlæggene var mange, dybe og aktuelle - og praktiske som: Vort forhold til skaberværket, Israel, Færøernes forhold til Israel, når krisen kradser, faren ved manglende forbindelse, når et menneske dør m.m.

16. april - Duft af liv

Grundet dårlig internet forbindelse ved mødet i Keldan kunne vi ikke sende direkte. Men Lars optog det, og det lægges på nettet i løbet af natten. Tak til forsamlingen, der bakkede op.

15. april - Følg mig!

Da vi ankom til Klaksvig i aftes, vidste vi ikke, hvor mødestedet “Soli Deo Gloria” lå. Lars standsede en taxi og spurgte om vej. Taximanden svarede kort: “Følg mig!” Det gjorde vi, og efter tre minutter var vi sikkert ved målet.

14. april - Lev i dag

Efter 36 timers stormende og rullende sejlads ankom vi til Torshavn kl. 05 mandag morgen. Taknemlige for sejladsen - og for at have færøsk grund under fødderne.

13. april - Ta’r det

Mange på færgen har været, og er, søsyge, da sejladsen er præget af stærk vind med en enorm rullen af færgen - og voldsomme, bragende stød, når færgen “falder” ned i bølgedalene. Else og Karen er også ramt at søsyge.

12. april - Forkælet

Hilsen fra Smyril Lines færge “Norröna”, som støt og roligt pløjer sig gennem Nordsøens bølger med Thorshavn som mål.

11. april - Færøerne

I dag lørdag kører vi ombord på Smyril-Lines færge i Hirtshals med plads til godt 1.400 passagerer. Vi passerer Shetlandsøerne ca. midtvejs og sejler ifølge planen ind i Thorshavn 36 timer senere, som er ca. 05 mandag morgen.

10. april - Besættelse

Den 9. april blev mindet på mange måder, da det er 75 år siden, nazisterne tidligt om morgenen krydsede den danske grænse og besatte Danmark.

9. april - De ældre

Så er det blevet torsdag, hvilket betyder Den Varme Linje i aften kl. 22.00, muligvis med Johny Noer som gæst i studiet.

8. april - Liflig duft

Her er de gode - og dårlige - nyheder. De gode er, at Lars og Else brænder cd’er til jer med HP’s otte stærke, profetiske budskaber. Vi er så taknemlige for at kunne tilbyde vort bagland af venner, forbedere og støtter en så sund undervisning - og at I sammen med os er indstillet på stadig at lære og vokse.

7. april - En plage

Lars, Else og Johannes har siden påskestævnet arbejdet hårdt med at kopiere et flot sæt med 8 cd’er fra Påskestævnets alsidige, opbyggende og profetiske forkyndelse med Hans Peder Pedersen, HP på PH.

5. april - 8 cd’er

Sidste møde på webtv i denne omgang med HP på PH er i dag søndag kl. 10.00, hvor temaet er: EN NY BEGYNDELSE. Hvor er det nemt at gå i stå og blive overfladisk. Derfor har vi igen og igen brug for en ny begyndelse.

4. april - Tilintetgjort

En spændende, udfordrende og befriende Langfredag med HP på PH.

3. april - 1 for alle

Det var en gribende Skærtorsdag aften med HP som taler på PH, hvor HP bl.a. sagde: Mange danskere bruger Påsken på bil, bolig og båd. Det ville være langt bedre, hvis de brugte den på andre 3 x b: Bibel, blok og blyant. Altså gør notater under din Bibellæsning.

2. april - For sent

Så er det blevet torsdag d. 2. april. Det betyder webtv fra mødet i aften med Hans Peder Pedersen kl. 19.30 - og Den Varme Linje i aften kl. 22.00.

1. april - Han råbte

Vi er i Påskeugen. Skærtorsdag aften kl. 19.30 har vi første møde med Hans Peder Pedersen på Pottemagerens Hus over temaet: Fra jødisk pessach til kristen påske. Glæd dig. Kom til PH - eller følg med på webtv. Det bliver liv i overflod.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
28. juli - Hvad ved han?
I aften tirsdag kl. 19.30 er åbningsmødet for sommerstævnet, hvor Moses indleder med et par spørgsmål: “Hvordan reagerer vi, når rutinen rystes? Kan vores rutine blive en hindring for at høre Gud tale?”


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail