27. nov. - Det er ånd

Mange har svært ved at forstå, at der er ånd bag de fysiske begivenheder, vi ser. Den synlige verden er en manifestation af den usynlige verden.

26. nov. - Islams DNA

Her er en buket grimme, giftige torne i form af ord og trusler sagt i år af ledere for det palæstinensiske folk, verden mener, Israel helt naturligt skal stifte fred med. Dette er blot en minimal brøkdel af, hvad der er udsendt af trusler og forbandelser mod Israel.

25. nov. - Søndag d. 30.

Hvor er du søndag den 30. november? Lørdag aften har vi en tidlig julemiddag på Pottemagerens Hus. Søndag morgen kl. 7 starter jeg bilen mod nordvest til Nykøbing Mors.

24. nov. - 2 vandbaljer

En herlig udfordrende og berigende uge med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus er forbi; men noget nyt er begyndt i os - og i dem og det, vi har bedt for.

23. nov. - Kirken

Jeg anbefaler stærkt at lytte til Leif Rasmussens budskaber på webtv - eller at bestille de fem cd’er hos Else Käs, tlf. 7553 3323 - mail: info@watchman.dk Hans undervisning om tiden og kirken er kostbar og vigtig.

22. nov. - Gud VIL!

Maksimal Åndsudgydelse over Israel - og minimal blodsudgydelse. Det er vores fortsatte bøn her på Pottemagerens Hus.

21. nov. - Julelys???

Vi havde en stærk torsdag med meget fokuseret bøn - sammen med Peter og Anne-Lise Madsen, der delte dyrebare ord med os.

20. nov. - Hader Gud?

Nogle synes, jeg udtrykker mig for skarpt over for muslimerne og minder mig om, at Gud er kærlighed - og at jeg derfor på ingen måde må hade, for Gud hader aldrig.

19. nov. - Samme ånd

Meget af vores tid i bøn og faste på Pottemagerens Hus var tirsdag dedikeret til terrorangrebet i Israel, som ikke kan beskrives med menneskeord. For det er satans ånd, der raser. Hvis Guds Nåde forlod Israel nu, ville alle jøder blive slagtet, som vi har set muslimerne slagte hinanden i Syrien med over 200.000 døde og millioner af sårede, lemlæstede og på flugt.

18. nov. - Sygt folk

Mandagen var en dag med alvor og glæde - og med bøn om genoprettelse ind i ægteskaber, hjem og menigheder.

17. nov. - Genoprettelse

Så er bede- og fasteugen sat i gang. Foran os har vi 23 møder, som dog meget nødig skal blive ordinære møder, hvor én taler og resten er tilhørere. Vi beder om, at en mangfoldighed af gaver og tjeneste kommer i brug.

16. nov. - 7 ting

I aften søndag kl. 19.30 sender vi webtv fra åbningsmødet for en uge med bøn og faste på Pottemagerens Hus.

15. nov. - PH fra PH

I morgen søndag starter vi en uge med bøn og delvis faste. Første lette måltid er søndag aften kl. 18 - og kl. 19.30 sender vi webtv fra første møde, hvor Lena Løbner (se fotos) er med - og det er hun de næste tre dage.

14. nov. - Ensom

Tak til jer der bad for mit møde i går eftermiddags. Jeg kom træt og forvirret til mødet, men gik styrket bort - og jeg synes, Gud gav mig de nødvendige ord til denne dejlige flok mennesker.

13. nov. - En Ven

Det er torsdag, og dermed Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Det direkte webtv program, hvor du kan ringe ind på tlf. 97 120 220 - eller skrive på chatten.

12. nov. - I stedet

I aften onsdag kl. 18.30 taler jeg i Apostolsk Kirkes Café, Vejlevej 12 i Fredericia. Temaet for aftenen er: “Her er mit Liv”. Velkommen til mødet - eller du kan se det på webtv.

11. nov. - Vær DIG!

Tusind tak for dyrebart fællesskab med venner i Hillerød, Søborg, København og Nykøbing Falster - og til jer der kom kørende længere fra for at være med til møderne. Tak for kærlighed, venskab og gæstfrihed.

10. nov. - 5 x F

Tak til Bibelværkstedet og pastor Martin for en skøn søndag formiddag med et vigtigt spørgsmål til dig: ER DU PARKERET PÅ UNDSKYLDNINGERNES HOLDEPLADS? Eller er du i den position, hvor du kan høre Jesu indbydelse fra Åb. 4:1, \"Kom herop, så vil jeg vise dig, hvad der siden skal ske!\"

9. nov. - Han kan!

Tak til Full Gospel og en herlig forsamling i København. Mødet var på 5. sal, og det føltes meget, meget tæt på Himlen.

8. nov. - Murbrud

Tak for endnu et stærkt samvær i Hillerød Menighedscenter, hvor jeg kendte mig fri til igen at forkynde et budskab, der lyder til at være malplaceret, men som jeg ikke tror er det.

7. nov. - Bil intifada

Tak for en god aften i Hillerød Menighedscenter, hvor jeg kendte frihed til at forkynde den side af Guds Rige, at Gud kan redde os fra alle vanskeligheder - men det er ikke altid, Han gør det. I stedet giver Han os nåde midt i vanskelighederne - eller henter os hjem til sig, hvis vi må lade livet for troen på Jesus.

6. nov. - Ang. Fotos

I dag torsdag kl. 19.00 taler jeg i Hillerød Menighedscenter, Åmosevej 11, 3400 Hillerød. Samme sted i morgen fredag kl. 14.00. Emnet er: “Grib rådgivningen fra Himlen - genkend tidens tegn!”

5. nov. - Tak for forbøn

Jeg bad i forrige andagt om forbøn for, at Gud ville give mig de rette ord, så jeg med frimodighed kunne forkynde budskabet om Kristus ved mødet i Søborg.

4. nov. - Bed for mig

Jeg vil nævne de kommende møder, hvorfra vi sender webtv. Tak for forbøn for tjenesten - og velkommen til møderne.

3. nov. - Nadveren

Jeg vil gerne sige Filip Ipsen og hans bror Joehs mange tak for en skøn weekend sammen på Pottemagerens Hus.

2. nov. - Miraklet Israel

Jeg er så glad for, at vi har Filip Ipsen på besøg. Han har sådan et klart lys over Guds udvælgelse og genoprettelse af Israel, noget der især er blevet åbenbaret for ham inden for de sidste fem år.

1. nov. - Forførende

Der var virkelig guldkorn at hente i Filip Ipsens forkyndelse fredag aften på Pottemagerens Hus.

31. okt. - Chokerende

I aften fredag kl. 19.30 - i morgen lørdag kl. 10, 15 og 19.30 og søndag kl. 10 taler Filip Ipsen på Pottemagerens hus. Velkommen på Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Eller kig med på webtv.

30. okt. - Forestil dig

Det er torsdag - og derfor tid til det direkte webtv program Den Varme Linje i aften kl. 22.00, som også kan høres på UCB Radio i København. Kig og lyt med og vær orienteret om tiden, vi lever i lige nu. Det er vigtigt at leve i en tilstand af beredthed.

29. okt. - Pas på!

Det er et paradoks. Ordbogen forklarer paradoks som en “holdning, der strider mod almindelig, sund fornuft.”

28. okt. - Han spytter

Onsdag aften kl. 19.30 starter vi bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Vi fortsætter torsdag kl. 10, 15 og 19 og slutter fredag med en samling kl. 10.

27. okt. - Sær liste

Omsorgsugen på Pottemagerens Hus er slut. Jeg vil beskrive den sådan: I begyndelsen af ugen var nogle ansigter præget af mismod. De samme ansigter lyste ved afslutningen af ugen, fordi Gud havde mødt dem.

26. okt. - Filisteren Fathi

I dag søndag sender vi webtv fra SØNDAG PÅ PH kl. 10.30. Husk at stille uret en time tilbage. Jeg vil tale om konflikten mellem hjerte og hjerne - og hvad det kan forårsage af konflikter.

25. okt. - Spist søm?

Nu på søndag kl. 10.30 sender vi webtv fra SØNDAG PÅ PH. Det er afslutningen på omsorgsugen, hvor Gud har gjort skønne og stærke ting i mennesker.

24. okt. - HVOR henne?

Tusind tak for mange kærlige, opmuntrende og vise svar på foregående andagt om det ydre menneskes nedbrydelse.

23. okt. - Reaktionen?

Det er torsdag - og så er det Den Varme Linje i aften kl. 22.00. Jeg håber bl.a. at have Kaj igennem, der blev døbt i Jordanfloden - og Bjørn, der dykkede sig syv gange i samme flod. På den anden side af floden, i Jordan, stod en flok kinesiske kristne og sang “Amazing Grace”.

22. okt. - Omvendelse

Jeg vil på forhånd sige, at denne andagt rummer beskrivelser, som kan virke stødende på nogle. Men vi lever i denne faldne verden, som bliver mere og mere syg og rådden. Når det går op for os, ved vi, at vores forløsning stunder til. Sagt med andre ord: JESUS KOMMER!

21. okt. - Omsorg

I mange andagter har vi haft blikket rettet mod Israel - og det fortsætter vi naturligvis med at have.

20. okt. - Ufatteligt

Titusind tak for mange skønne tilkendegivelser om, at vi står sammen om Evangeliet - og sammen om Israel.

19. okt. - Israels plads

Hvis du vil have fjender - eller mennesker der anser dig for snæversynet, racist eller bare en idiot, vil jeg her anvise en sikker vej til at nå det mål.

18. okt. - JO!

Her kommer en lidt forsinket andagt. Femten dage i Israel + en nat uden søvn på hjemrejsen gjorde, at inspiration og kræfter ikke slog til i aftes.

17. okt. - Er du realist?

Dette er sidste andagt, som i denne omgang skrives i Israel og sendes og indtales i Ben Gurion Lufthavn. Men om Herren bier, og jeg lever, så vil der igen og igen komme friske rapporter fra Israel, når Lars og jeg besøger landet for at tjene - engang imellem sammen med en lille bedegruppe.

16. okt. - Den Varme Linje

Vi nærmer os afslutningen af rejsen i Israel - og jeg glæder mig til at være tilbage igen - i Israel. Lars og jeg har mødt nye kontakter, vi kommer til at arbejde med i fremtiden.

15. okt. - Kristne venner

Tusind tak for forbøn for vores dag i Jerusalem med bl.a. deltagelse i marchen. Med gårsdagens episode på Tempelpladsen, hvor israelske specialstyrker trængte ind i Klippemoskéen og arresterede en gruppe terrorister, var der lagt op til uro i byen i dag.

14. okt. - Tom grav

I dag tirsdag er vores sidste dag i Jerusalem - og den bliver både spændende og hektisk - og som altid i Israel: Uforudsigelig.

13. okt. - Religiøse ritualer

I går samledes ca. 200.000 jøder i alle aldre ved “Vestmuren” i Jerusalem. Muren var ikke en del af jødernes tempel, men blev bygget af Herodes for at udvide tempelpladsen, så flere mennesker kunne samles omkring Templet, der lå der på Jesu tid.

12. okt. - Jerusalem

I dag kørte vi op til Zion, som er lig med Jerusalem. For uanset hvor man kommer fra, kører man OP til Israels evige hovedstad, Jerusalem, der ligger ca. 800 meter over havets overflade.

11. okt. - Hykleri

Da Israel i en forsvarskrig bombede Hamas’ våbenlagre, blev de kritiseret af USA, EU m.fl. Dette til trods for, at Hamas bor lige på den anden side af grænsen til Gaza. Så tæt at Israel fandt frem til et netværk af dødsens farlige tunneller, hvis åbninger var lige uden for de jødiske kibbutzer og landsbyer. Og Hamas havde sendt tusindvis af missiler ind over Israel - og kidnappet og dræbt tre jødiske teenagere.

10. okt. - Bosættelse?

Velkommen til Dagens Ord sendt fra Ariel i Samaria, som er selve Israels hjerteland.

9. okt. - Sukkot

Hilsen fra Løvhyttefesten i Israel, som indledtes onsdag aften ved solnedgang. Det er en syv dages glædesfest med familien, hvor man mindes årene i ørkenen, hvor jøderne boede i sukkah, dvs. en løvhytte.

8. okt. - Blodmåne

I dag rykker vi teltpælene op ved Genesaret Sø og flytter til Ariel i Samaria, ca. 45 minutters kørsel uden for Jerusalem.

7. okt. - Sten

Når firmaer og regeringer uafbrudt anstrenger sig for at boykotte Israel, mon de så også vil boykotte den hjælp, som der uafbrudt strømmer fra Israel til mennesker i nød, inkl. dem som kommer fra lande, der kun tænker på at ødelægge Israel.

6. okt. - Ny tid

Jeg har besøgt Golan højderne mange gange og stået på toppen af både Hermonbjerget og vulkantoppen Bental og skuet ind over Syrien, hvor Damaskus kun ligger 60 km. fra grænsen til Israel. Men denne gang var anderledes.

5. okt. - 153

Hilsen fra Genesaret Sø med de dårlige svenske nyheder, at Sverige som den første nation inden for EU har anerkendt Palæstina med halvdelen af Jerusalem som hovedstad som et selvstændigt land.

4. okt. - Mangler

Hilsen fra Genesaret Sø i Israel, hvor jøder her og verden over fejrer Yom Kippur = Den Store Forsoningsdag.

3. okt. - Intet

Hilsen fra Kibbutz Ginosar direkte på bredden af Genesaret Sø. (se foto) Det er altid nåde at nå målet - også på en rejse som denne. Når der så oven i købet er 60 personer, der skal nå målet med stor og lille bagage - og vi gjorde det, så er det nåde over nåde.

2. okt. - Deres Gud

I aften torsdag flyver en dansk/norsk gruppe på 60 personer til Israel. Vi glæder os usigeligt til turen. Den første uge bor vi på hotel Ginosar direkte på bredden af Genesaret Sø, (se fotos), hvorfra vi gør vore ture i det nordlige Israel, inkl. til Golan og til grænserne til Syrien og Libanon.

1. okt. - Salme 121

Benjamin Netanyahu talte i FN i går til verdens ledere. Han sagde bl.a.:

30. sept. - Velsign Israel

Snart går rejsen til Israel, hvor vi starter mod nord ved foden af Golan, der grænser op til Syrien. Hvis vi får lov, kører vi helt op til grænsen for at bede ind over Syrien, som bliver en farligere og farligere grænse på grund af de kæmpende muslimske grupper - og tilstedeværelsen af IS.

29. sept. - Ladt tilbage

En vigtig weekend er forbi, hvor Gud gennem Ordet, Ånden, lovsangen, bønnen og tjenesten virkede nyt iblandt os.

28. sept. - Hvorfor Maria?

Det blev en meget, meget udfordrende lørdag, hvor jeg med 100% sikkerhed ved, at mange nye visioner og tiltag blev født. Hvor mennesker tog det første skridt på en vandring, der vil bringe dem langt omkring og bære langt mere frugt, end de kan drømme om.

27. sept. - Magtesløs

Så er stævnet med Anders Ova i gang - godt i gang. Skønt at se både ældre og yngre være med til mødet. Stærkt at se så mange komme frem til indvielse og forbøn - hvor jeg tror alle gik hjem med et Herrens ord og et fingeraftryk på sit liv - sat af Gud.

26. sept. - Fire ord

Det var en meget bevæget og rig torsdag med tre samlinger samt Den Varme Linje.

25. sept. - Selv nu

Vi er samlet en lille flok på Pottemagerens Hus i bøn og faste. Ligesom der andre steder samles to, tre, fire mennesker i tillid til, at hvor to eller tre er forsamlet i Jesu Navn, der er Han til stede.

24. sept. - Programmet

I aften onsdag begynder vi på bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus, Lykkeskærvej 15, 6670 Holsted. Et let måltid kl. 18 og møde kl. 19.30.

23. sept. - Rosh Hashanah

Jeg er ca. et døgn for tidlig ude med denne taksigelse. Men når noget glædeligt presser sig på, er det svært at holde tilbage.

22. sept. - Her og nu

Onsdag aften kl. 18 starter vi med bøn og delvis faste på Pottemagerens Hus. Vi fortsætter hele torsdagen og fredag formiddag. Kom og vær med det du kan - og vær med hjemme hvor du er.

21. sept. - Jeg fuldførte

Som nævnt i forrige andagt afholdt Aarø sit første motionsløb i går lørdag, hvilket blev en stor succes. Folk har virkelig fået øjnene op for Aarø.

20. sept. - Fuldfør

Jeg vil minde om, at “Dagens Ord” kan høres døgnet rundt på tlf. 97 123 000. Jeg indspiller en ny andagt hver aften ved midnatstid.

19. sept. - Hellig grund

I aftes sendte Lars Den Varme Linje fra Bornholm, hvor han er sammen med Johny Noer. Hør Johny fortælle fra rejsen til Færøerne - og Benny Mikkelsen, tidligere officer i Frelsens Hær, delte herlige vidnesbyrd med os.

18. sept. - Kristus

Tak til David Hansen og AMC for at danne ramme for en rigtig god aften. Tak til alle jer, der fra nær og fjern var med til skabe en spændende aften, fordi I kom med længselsfulde hjerter, som altid rører ved Guds hjerte.

17. sept. - Gunstigt

Så er en forlænget weekend hos vores datter, svigersøn og børnebørn i Norge kommet til en afslutning. Tak for herlige dage sammen i smukt sensommer vejr.

16. sept. - Stressfri

I morgen onsdag kl. 19.00 taler jeg i AMC, Gasværksvej 5 i Aalborg. Vi vil se på udviklingen i verden i lyset af Guds Ord - og kalde en spade for en spade.

15. sept. - Alting nyt

Salme 23 har været, er, og vil altid være, en stor inspiration og trøst for millioner af mennesker. Salmen er menneskelig og jordnær - dog guddommelig og himmelsk.

14. sept. - Hjernevask?

David skriver i Salme 23:6, “Godhed og troskab følger mig, så længe jeg lever!”

13. sept. - Multireligiøs

Hvis du sammen med den amerikanske pige, der fejlciterede Salme 23:1, kan sige: “The Lord is my Shepherd, that’s all I want!” Dvs. “Herren er min Hyrde, det er alt, hvad jeg har brug for!” - så er du et lykkeligt menneske - uanset din stand og situation.

12. sept. - Han salver

Denne andagt skrives på Colorlines færge fra Hirtshals til Kristiansand. Min kone og jeg er på vej til at besøge vores datter Kristina, svigersøn Dan og deres fem skønne børn: Jennie, Kathrine, Malin, Emma og Mathias. De bor på Skjernøy uden for Mandal.

11. sept. - Dækket bord

At vandre med Herren som sin Hyrde er et spændende liv. Vi ved aldrig, hvad der venter forude. Vi kender ikke fremtiden. Men vi kender Ham, der har fremtiden under fuld kontrol og ved, Han aldrig slipper eller forlader os.

10. sept. - Frygter intet

I salme 23 sammenligner David sig med et får. Det er ikke et specielt stærkt dyr. Kommer det til at ligge på ryggen, kan det ikke altid rejse sig, men kan omkomme eller blive dræbt af et vildt dyr.

9. sept. - Vort bolværk

“Han giver mig kraft på ny. Han leder mig ad rette stier for sit Navns skyld!” Sådan lyder teksten i Salme 23, vers 3, som kommer efter vers 2.

8. sept. - Det stille vand

Med mindre man ikke hører nyheder på radio eller tv og ikke læser aviser, vil vort sind udsættes for en voldsom påvirkning af indtryk, hændelser og begivenheder, der gør os modløse og måske bange.

7. sept. - Salme 23

Midt i mange teologiske debatter er det godt regelmæssigt at vende sig til Guds enkle, men stærke hilsen, som David beskriver i Salme 23:1-2,

6. sept. - En alliance

Alliancen af NATO-lande stiller nu en hær til rådighed, der er klar til at gribe ind, hvor det er nødvendigt.

5. sept. - Satanister

I Den Varme Linje i aftes, som Lars sendte fra Færøerne, havde Johny Noer en kort belæring om Guds plan med ægteskabet. Hvad der er Hans fuldkomne plan - men fordi vi lever i en falden slægt, hvordan den nødløsning anvendes, vi kalder skilsmisse.

4. sept. - Agressiv bøn

Krig i dag er anderledes end krig i gamle dage, hvor tank stod over for tank, jagerfly kæmpede mod jagerfly og soldater kæmpede med åben pande mod andre soldater.

3. sept. - En duft af liv

Lad os sige det lige ud: Store dele af verden er i opløsning. Nogle af Mellemøstens lande falder fra hinanden. Islamiske grupper går amok og smadrer hinanden og hele nationer.

2. sept. - Kønsskifte

Fra i dag kan danske borgere skifte personnummer, hvis de ønsker at leve som det modsatte køn.

1. sept. - Aldeles ikke

Jeg vil dele nogle få tanker fra gudstjenesten i går, hvor jeg talte i Horsens Frikirke med Georg Berthelsen som forstander. En menighed der ser på Israel som et profetisk ur. Der findes desværre ikke mange sådanne menigheder i Danmark.
Abonner på dagensord på RSS Dagens ord
27. nov. - Det er ånd
Mange har svært ved at forstå, at der er ånd bag de fysiske begivenheder, vi ser. Den synlige verden er en manifestation af den usynlige verden.


Mailingliste

Modtag dagens ord på e-mail